tipo 1.6 DOHC
to, že ty jsi prodal za 10 ještě neznamená, že já musim taky. Tvoje a moje tipo je dost rozdíl...
Máš pravdu, to moje bylo v lepším technickém stavu...
Když myslíš, ale za to bylo úplně obyčejný......Při sprintu jsem ti natrhnul prdel jako nic a klidně bych si to zopakoval....
Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - Killer on The Road Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
No Karle nevím, ale myslím si, že za 20 000,- to asi neprodáš...
Nezapomeň na ekodaň...
to, že ty jsi prodal za 10 ještě neznamená, že já musim taky. Tvoje a moje tipo je dost rozdíl...
Roberte, nezapomeň na to, že to jeho Tipko bylo přece v Radimi vyhlášené jako to nej... i cenu přece dostal... umytí...
Karle, tu elektroniku chceš budoucímu majiteli naúčtovat v plné ceně?
TEMPRA 1,6ie soc ....tam kde jiní končí, Fiat začíná...
ALF AR156 2,0TS SW lpg... 155 živých koníků...
To all: myslím, že je toto téma založené z jiného důvodu, než se dohadovat, zda je to za tu cenu prodejné či ne, jak sjme řekl, trh si to už sám ohlídá....
Fiat Tipo 1.6 i.e. , 1990, černá barva,
prej 130 000km...což už vím, že nejní pravda
Ale šlechtím ,co se dá, přirostl k srdci mrška
fiattipo.net/modules/gallery2/main.php?g2_itemId=651
Fiat Tipo 1.4 i.e, r.v. 1991
Fiat Tipo 2.0 16v, r.v. 1991
Fiat Barchetta 1.8 16v, r.v. 1996
Fiat Tipo
2.0.Ie Po GO Motoru r.1990 zel.metal
AR 156 1.9 JTDm
Lancia Lybra SW 1.9 JTD
Lancia Delta HPE HF Turbo
Piaggio NRG Salit Sport
www.lanciaklub.cz
eSHOP-vybavení dílen, nářadí,nástroje.Pište co potřebujete:)
Apropo v Radimi sem to byl ja co vam natrhnul prdel
mi teda ne... jestli někomu jo, tak to nevím, ale ta moje se vezla domů ve vší počestnosti
ps: teda ti povím, tolik zadků
Apropo v Radimi sem to byl ja co vam natrhnul prdel
mi teda ne... jestli někomu jo, tak to nevím, ale ta moje se vezla domů ve vší počestnosti
ps: teda ti povím, tolik zadků
Vidis to Dresiku ja ti to rikal ze to nekoho napadne. Z druhe strany si radsi budu u tebe davat vetsi bacha a nebudu se ohybat pres kapotu prece jen co kdyby.
Quod licet Jovi,non licet bovi.
Persona non grata.
a chudák Kája se snaží prodat auto..
už nesnaří, kdo by to tak chtěl, když to je taková popelnice, čert mi to byl dlužnej to ani nemohu někomu prodat, by pak volal, co jsem to za šmejda
Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - Killer on The Road Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Bývalé:
fiat tipo 1.6 DOHC 66kw
fiat tipo 2.0 8V 83kw
fiat tipo 2.0 16V 107kw
Současné:
Fiat tipo 4x4 2.0 8VT 130kw
hele když jsme vyděl fár fotek jak jsi orpavil kastli PUR pěnou .. nekoupilbych to .. promiň.
A co jako bys ty dělal na mém místě? Nemám možnost COčka (sháněl jsem všude možně) a nechávat to vařit někde v servisu za děsný prachy, to se nevyplatí! Když máš královský podmínky Tome, a to ty máš, tak to se pak úplně jinak dělá.
AR 156 1.9 JTDm
Lancia Lybra SW 1.9 JTD
Lancia Delta HPE HF Turbo
Piaggio NRG Salit Sport
www.lanciaklub.cz
eSHOP-vybavení dílen, nářadí,nástroje.Pište co potřebujete:)
nerozčiluj se hned . Já svoje první tipo taky tímlhe způsobem orpavil . a takyj sme ho prodal za hodně směšnou částku která nepokryla ani přihlášení nového. Ale zase na druhou stranu - každé auto má svého kupce, jen ho musíš najít.hele když jsme vyděl fár fotek jak jsi orpavil kastli PUR pěnou .. nekoupil bych to .. promiň.
A co jako bys ty dělal na mém místě? Nemám možnost COčka (sháněl jsem všude možně) a nechávat to vařit někde v servisu za děsný prachy, to se nevyplatí! Když máš královský podmínky Tome, a to ty máš, tak to se pak úplně jinak dělá.
Bývalé:
fiat tipo 1.6 DOHC 66kw
fiat tipo 2.0 8V 83kw
fiat tipo 2.0 16V 107kw
Současné:
Fiat tipo 4x4 2.0 8VT 130kw
No je blby, ze jak se to auto probira tady co vsechno na nem je a co neni, tak kazdy hned vi a muze si udelat obrazek. Snad tak maximalne rozebrat na dily a muziku prodat.
Nerikej ty uz prodavas Lybru?
No nedivim se ti mel bys to udelat, ale nez to rozeberes zkus to prodat vcelku treba se nekdo najde.
Quod licet Jovi,non licet bovi.
Persona non grata.