Pořád nechytá

Více
15 roků 1 týden zpět #1 od Tomio007
Pořád nechytá vytvořil uživatel Tomio007
Pořád mám problém se startováním :( Točí to pořád ale nechce to chytnout :( Jiskru to hází,občas to jako by blafne ale pak zase nic :( Už si nevím rady co s tím :(

Fiat Tipo 2.0 8V Granturismo-Modřenka

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
15 roků 1 týden zpět #2 od Michael!!!
Odpověděl Michael!!! pro téma Re: Pořád nechytá
jde ti tam palivo???...co komprese???...a nemáš náhodou spřeházené kabely od rozdělovače na svíčky???

Fiat Tempra 1.6i.e cat.kombi 1992!!!

Více
15 roků 1 týden zpět #3 od Tomio007
Odpověděl Tomio007 pro téma Re: Pořád nechytá
To právě nevím,ale kabely od rozdělovače nemám přeházené

Více
15 roků 1 týden zpět #4 od Michael!!!
Odpověděl Michael!!! pro téma Re: Pořád nechytá
dobře jestli jsi s kabelama nic nedělal tek oki tak to zkoukni hl.to jestli tam jde to palivo ta komprese si myslím že tam na 90% bude ale taky nemusí no!!!to palivo zjistíš tak že sundáš airbox a uvidíš tam na sání stříkačku někdo ti zastaruju a ty se budeš dívat jestli to stříká palivo???...jinak když otočíš klíčkem je slyšet palivové čerpadlo jak na cca 3 vteřiny zapne???

Fiat Tempra 1.6i.e cat.kombi 1992!!!

Více
15 roků 1 týden zpět #5 od Tomio007
Je to na 2.0 8V na té pravé straně pod Airboxem jo? JJ čerpadlo normálně nasává.

Více
15 roků 1 týden zpět #6 od alain
Odpověděl alain pro téma Re: Pořád nechytá
Však ten tvůj motor má 4 vstřiky tak to nepoznáš jestli tlačí čerpadlo povol hadici na vstřikovací liště je to kovové šroubení na levé straně a změř tlak pokud máš kolem 3 baru tak je to OK pokud máš méně tak to tak dělá sem tam to jakoby blafne.

Lancia Kappa 2.4 TDS v Kůží

Více
15 roků 1 týden zpět #7 od Charles
Odpověděl Charles pro téma Re: Pořád nechytá
No já bych se mrknul na čidla...2.0 8V má dvě čidla podle kterých se řídí jednotka a ví, kdy má dávat jiskru a palivo na který válec...je tam čidlo vačky a čidlo kliky ;)

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - :) Killer on The Road ;-) Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek :)

Více
15 roků 1 týden zpět #8 od Tomio007

No já bych se mrknul na čidla...2.0 8V má dvě čidla podle kterých se řídí jednotka a ví, kdy má dávat jiskru a palivo na který válec...je tam čidlo vačky a čidlo kliky ;)

A kde ty čidla najdu? Jedno čidlo je myslím mezi svíčkama a to druhé?

Více
15 roků 1 týden zpět #9 od alain
Odpověděl alain pro téma Re: Pořád nechytá
Jedno čidlo je na rozdělovači a druhé je na klice kde jsou rozvody dole.špatný přístup tam je.

Lancia Kappa 2.4 TDS v Kůží

Více
15 roků 1 týden zpět #10 od Charles
Odpověděl Charles pro téma Re: Pořád nechytá

Mezi svíčkama je čidlo teploty chladící kapaliny (motoru), aby ti ukazovalo na palubce teplotu....

čidlo vačky je součástí rozdělovače, je tam tokvý "ježek", který má 4 hroty a každej dává pokyn zapalovacímu modulu, že má pálit...
čidlo kliky je přiděláné na nálitku u rozvodovýho kolečka. Tam se zjistí, kterej píst je před HÚ a kam se bude dávkovat palivo...ale je to složitější, podrobně jsem se o to nikdy nezajímal...ale co jsem chtěl, ono se stává, že to čidlo je zalepené od oleje a prachu, což má za následek špatný signál čidla...to samé je u čidla v rozdělovači, buď olej co prosakuje přes O-kroužek a nebo k tomu čidlu vedou dráty od konektoru a na nich shnije izolace a opadá, pak tam dochází k zkratu a zase to dělá problémy jednotce....

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - :) Killer on The Road ;-) Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek :)

• jumbo
15 roků 1 týden zpět #11 od jumbo
Odpověděl jumbo pro téma Re: Pořád nechytá
A díval jsi se jestli nejsou špinavé svíčky? I malá špína mezi elektrodami dělá pěknou paseku.

Více
15 roků 6 dní zpět #12 od jirkaR
Odpověděl jirkaR pro téma Re: Pořád nechytá
hele já to hledal měsíc a bylo to čidlo na vačce na ROZDĚLOVAČI al je problém že nejde podle mě změřit.Zkus si někde sehnat jiné jestli ti ho někdo půjčí..

Fiat Tipo
2.0.Ie Po GO Motoru r.1990 zel.metal

Více
15 roků 6 dní zpět #13 od jirkaR

to čidlo které je mezi svíčkami je čidlo teploty motoru,ale na rozdělovači je čidlo je to tuším černý konektor a vedou od něj dva dráty,

Fiat Tipo

Více
15 roků 6 dní zpět #14 od jirkaR
nebo zavolej navedu tě

Fiat Tipo

Více
15 roků 6 dní zpět #15 od jipaf
Odpověděl jipaf pro téma Re: Pořád nechytá
vyšroubuj svíčku, jestli není mokrá, dej ji na káblík k bloku tj na kostru, protočit motor a dívat se jestli dává jiskru a jakou..

TEMPRA 1,6ie soc ....tam kde jiní končí, Fiat začíná...
ALF AR156 2,0TS SW lpg... 155 živých koníků...

Vygenerováno za 0.458 sekund