Když jedu a otevřu vokno tak mě tráví smrad z výfuku
Fiat Tipo,Sedici Valvole,107kW,1991 RED
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
stiglitz.
/////
TIPO 1.6 i SX, 1993, 55 kW.
To je tím, že máš prasklý svody, nebo prostě někde potrubí, díru, co já vím. A pak otevřeš okno a je to asi tah jako v komíně, nevím.
Nemusi mit praskleho nic. Todle prece Tipa za nizkeho tlaku a pri urcite rychlosti delaji. Je to dano aerodynamickymi vlastnostmi karoserie. Todle mi dela i muj kombik.
Quod licet Jovi,non licet bovi.
Persona non grata.
hned za svodama na první přírubě, tam se to rádo uvolňuje..
pak se koukni dolů na potrubí v jakém stavu je ten vlnovec nebo pletenec..
už jsem viděl fiata kde se v kabině všichni udili a ten vlnovec tam hold nebyl a na první přírubě se to stále uvolňovalo..
prodávající ho tam nějak asi zapoměl dát a rychle to střelil..
TEMPRA 1,6ie soc ....tam kde jiní končí, Fiat začíná...
ALF AR156 2,0TS SW lpg... 155 živých koníků...
To je tím, že máš prasklý svody, nebo prostě někde potrubí, díru, co já vím. A pak otevřeš okno a je to asi tah jako v komíně, nevím.
Nemusi mit praskleho nic. Todle prece Tipa za nizkeho tlaku a pri urcite rychlosti delaji. Je to dano aerodynamickymi vlastnostmi karoserie. Todle mi dela i muj kombik.
jj, taky se mi stalo na tempře něco podobného, od zadu, na kufru jsem neměl origo gumu a zpětně přes odvětrávací okénko v kufru to nějak podtlakem táhlo do kabiny..
TEMPRA 1,6ie soc ....tam kde jiní končí, Fiat začíná...
ALF AR156 2,0TS SW lpg... 155 živých koníků...
No fuj to jsem rád že to můj kombík nedělá to bych asi nestrpěl že by mi tam šel smrad!!!
Fiat Tempra 1.6i.e cat.kombi 1992!!!
stiglitz.
/////
TIPO 1.6 i SX, 1993, 55 kW.
Fiat Croma Nuova 1,9JTD MultiJet 88kW 2006
EX Fiat Marea Weekend 1,9TD 100 1998
EX Fiat Tipo 1,4 i.e. 1988
Fiat Tipo,Sedici Valvole,107kW,1991 RED