Map senzor na 1,8 77 kw
Fiat Tipo 1,8 GT 3dv. Modráák:)
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
k čemu slouží se dočteš tady:
http://www.fiattipo.net/download/navody/tlakove_cidlo.pdf
Fiat Tipo 1.8 GTI 3 dveře r.v.12/94
Fiat Stilo 1.9 JTD Multi Wagon r.v.12/05
Dik uz som ho nasiel ale podla toho co som si precital a hlavne ako sa prejavuje zavada tohoto senzoru tak moj problem to asi nebude ale bolo mi poradene precistit skrtiacu klapku co zajtra vyskusam a VAE ventil len neviem kde sa nachadza a hlavne co mam cistit ak by si vedel poradit.dik
Von je Dresik ukecany. Jestli mne pamet neklame tak 1.8 VAE ventil nema. Sundej klapku(to je to k cemu vede plynove lanko) a vycisti ji. Soucasti klapky je i obtokovy ventil na nastaveni volnobehu (ze zadu smerem k ridici 4 draty k nemu vedou). Vyndej ho a procisti ten kanalek ktery prizavira. Pak poreferuj jak jsi dopadl.
Quod licet Jovi,non licet bovi.
Persona non grata.
OK dik zajtra to planujem precistit tak dam vediet lebo stale to odkladam ale uz ma to stve.
Tak ted jsem z toho blazen. Max-eli ty mas VAE nebo mas krokomotek. Ja jsem teda jeste VAE na 1.8 nevidel, ale koukam do dvou ruznych dokumentaci a v jedne je a v druhe ne. Zcela urcite v roce 95 neni.
Pokud tam teda nahodou ten VAE je tak se nachazi vedle termostatu na hadicce co jde do sani. Po nastartovani v nem slysitelne cvaka(pokud funguje).
Persona non grata.
Vae vypada takto(pujcil jsem si fotku od toma)Nevedel by si mi hodit foto ako to vyzera lebo ja nemam sajnu neviem sa to nikde docitat ani dogooglit.
www.fiattipo.net/modules.php?name=gallery2&g2_itemId=4061
Dresiku sorry. Z druhe strany ty to potrebujes jak prase drbani (tak a ted jsem se pridal k vsem dalsim co te dneska nasrali)
Persona non grata.
Bývalé:
fiat tipo 1.6 DOHC 66kw
fiat tipo 2.0 8V 83kw
fiat tipo 2.0 16V 107kw
Současné:
Fiat tipo 4x4 2.0 8VT 130kw
rakdu , starý 1.8 VAE , jmají i rozdělovač. Nový 1.8 s elektronickým rozdělovačem už maj krokomotor.
No je to mozne nehadam se. Max-el treba ma krokac jak mi vcera potvrdil. Ja jsem fakt jeste 1.8 s VAE nepotkal. Cimz nerikam ze neni. Pokud kouknes treba do etechu tak tam 1.8 s Vae nenajdes v Tipu vubec. V Tempre ano. Myslim si ze ten zlomovy rok je asi 94. To je ten problem starych dokumentaci jedna tvrdi to a druha neco uplne jineho. Uznas sam ze jich jezdi fakt malo a kolem mne ani jedno. Ted mne tak napada ten kolega co byl u tebe kdyz jsem tam byl ja(nevzpomenu si na nick) ten ma co?
Ono asi bude dost zalezet jak se to pratelum v Italii zrovna zachtelo delat, neb jsem se zrovna nedavno hrabal v 1.8 s rozdelovacem a krokomotorkem coz by vlastne jak ted zjistuji vubec nemelo existovat.
Jinak Dresikovi jsem se uz uctive omluvil ne?
Persona non grata.