spotřeba s novým výfukem

• Nismowill
  • Autor tématu
14 roků 10 měsíců zpět #1 od Nismowill
spotřeba s novým výfukem vytvořil uživatel Nismowill
ahoj,

zajímalo by mě, jak se vám zvýšila spotřeba poté, co jste si na auto dali laděný výfuk???

budu ho tam dávat tak jsem zvědavý

popřípadně jak se zvýšila i když jste vyndali středový díl a dali koncový laděný tlumič...

děkuji

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
14 roků 10 měsíců zpět #2 od F@ster
Odpověděl F@ster pro téma Re: spotřeba s novým výfukem
Upřímně si nejsem jist jestli spotřeba vzrostla přímo výměnou výfuku a nebo tím jak to ve vyšších otáčkách skvěle zní a tudíž to víc točím...

Mám pryč všechno krom jednoho malého tlumiče a laděnýho konce :-), spotřeba šla nahoru asi o litřík, možná dva, moc to nesleduju, umím s tou mou "jednašestkou" jet i za 18 :-) když se trochu snažím...

Více
14 roků 10 měsíců zpět #3 od jipaf
Odpověděl jipaf pro téma Re: spotřeba s novým výfukem

... umím s tou mou "jednašestkou" jet i za 18 :-) když se trochu snažím...

že by konkurence Charlese? :D

TEMPRA 1,6ie soc ....tam kde jiní končí, Fiat začíná...
ALF AR156 2,0TS SW lpg... 155 živých koníků...

• Nismowill
  • Autor tématu
14 roků 10 měsíců zpět #4 od Nismowill
Odpověděl Nismowill pro téma spotřeba
no já momentálně po couračkách v zimě jezdím za 10l a nějak se modlím aby to nešlo tak na 12-13l . jinak ta předchozí moje 1.4ka, která měla najeto 270 000, klouzala jí spojka i na jedničku, si brala v zimě tak 20l

Více
14 roků 10 měsíců zpět #5 od F@ster
Odpověděl F@ster pro téma Re: spotřeba s novým výfukem

Říkám, když se snažím, s lehkou nohou nemám problém, ale tys mě asi moc jezdit neviděl viď ? :-)

Více
14 roků 10 měsíců zpět #6 od jipaf
Odpověděl jipaf pro téma Re: spotřeba s novým výfukem

Říkám, když se snažím, s lehkou nohou nemám problém, ale tys mě asi moc jezdit neviděl viď ? :-)

..asi jako já? ve městě dodržuji dovolenou rychlost snad jenom na semaforech.. když svítí červená...

TEMPRA 1,6ie soc ....tam kde jiní končí, Fiat začíná...
ALF AR156 2,0TS SW lpg... 155 živých koníků...

Více
14 roků 10 měsíců zpět #7 od Charles
No jo, jsem si dělejte srandu...sice mi to trochu chlastá, ale nejede špatně. S výfukem mám zkušenosti svoje, už jsem je tu psal aspoň 10krát. Pouze koncovej laděnej tlumič zase tak hrozně zvuk ani spotřebu nezmění. Joooo to pokud se vyhodí katalyzátor, ten hnusnej žrout výkonu, to je pak jiné kafe, mnohem lepší chuť motoru jít do otáček a spotřeba mi, drazí pánové, po vyhození klesla! :lol: a teprve pak to mělo i pěknej hlubokej zvuk :)

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - :) Killer on The Road ;-) Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek :)

Více
14 roků 10 měsíců zpět #8 od Skyline
tak já sem spotřebu ani snad nijak nezaznamenal mě to žere tak nějak furt stejně (viz podpis)
a jinak s charlesem souhlasim vyměnit koncojev a vyndat katalizátor a je to znát že se tomu chce líp do otáček, najel sem na nádrž o 100km víc než s ním a zvuk taky luxus i když mi to poslední dobou připomínalo traktor při nízkých otáčkách a neslyšel sem vlastní slovo uvnitř auta takže tam je na nějakej čas kata zpátky ale vyměnim ho za sportovní...

Fiat Tipo 1.8 swap 2.0 16v Turbo, 3dv., bílé - ve výstavbě
Fiat Tipo 1.4, 3dv., černé
Fiat 500 BlackJack 1.4 100HP
Alfa Romeo 156 sw 2.4 10v 110kw
bejvalé:
Fiat Tipo 5dv. 1.4, 1.6, 2.0 8v, 2.0 16v
Fiat Tipo 3dv. 1.4, 1.6

Vygenerováno za 0.340 sekund