3km a dost !

Více
14 roků 10 měsíců zpět #1 od rogi001
3km a dost ! vytvořil uživatel rogi001
Zdravim.
Oboznamim vas s mojim problemom.
1.po nastartovani mi volnobeh pohybuje okolo 800ot.nie je to ustalene -neviem ci by malo byt pevne alebo moze sa pohybovat cca 750-850 ot.?
2.cez leto som mal ale problem ze ak sa zohrial cez cca 60°C a chcel som opätovne nastartovat musel som cakat kym mierne vychladne 20-30min.
3.teraz v zime mi davnejsie po nastartovani sa nechcel absolutne rozbehnut az sa nejak rozcukal potom isiel.
AAle naj ma trapi ze po jazde cca 3km mi vykon ide rapidne dolu ak sliapem na plyn nereaguje az najcastejsie podradujem az mi totalne zdochne.teplotu vtedy ukazuje na nejakych 70°C.potom nenastartujem .s problemami najskor po nejakych 5-10min.po miernych cukaniciach a par problemovych sto metroch sa akoby nic rozbehne a nema problem uz sa nezastavi,dokonca i ked opätovne startujem a nie je uplne vychladnuty-ide v pohode.mam podozrenie na : cidlo teploty motora,cidlo vzduchu,lambdu,prip. pal.filter-to hadam nie.. viete dakdo co s tým?? Dik igor

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

• vilímek petr
14 roků 10 měsíců zpět #2 od vilímek petr
Odpověděl vilímek petr pro téma Re: 3km a dost !
Zdarec,za prvé si tam dopiš co máš za motor,jestli benzín nebo naftu,takto ti nikdo neporadí.To s tím startováním a nasledným chládnutím bych viděl na snímač otáček motoru.To skákání a nasledné zdechání může dělat i potenciometr klapky,teda pokud máš benzínák.Ten volnoběh by měl být normální ,ale až po zahřátí motoru,studený má kolem 1000až 1100ot/min.Jestli jsi trochu zručný tak projdi všechny kostry,káble na svíčky,svíčky,veškeré zásuvky prostříkat kontaktolem.Pak napiš jestli něco s toho alespon pomohlo.

Více
14 roků 10 měsíců zpět #3 od rogi001
Odpověděl rogi001 pro téma Re: 3km a dost !
ja,nenapisal co to je,tak:1,6ie SX 92´.chcel som premerat cidla ale merak mam zrejme v haji. tak skusim asi kupit ter NTC 640 2,2k a dam to zatial na vzduch a motor.len neviem ak odpojim lambdu ci by to malo aspon ist lepsie a bez problemov i ked mozno z vyssou spotrebou,.alebo prave bez signalu z lambdy to bude stale blbnut...

Více
14 roků 10 měsíců zpět #4 od čenda
Odpověděl čenda pro téma Re: 3km a dost !
S odpojenou lambdou se to přepne do nějakého nouzového režimu a bude to žrát jako tank. Způsob měření lambdy je tu popsaný v článkách, stačí k tomu multimetr.
Nemáš olej ve vodě nebo vodu v oleji?

1.4 i.e. 1992
Punto 55 1996
Lasciate mi cantare...

Více
14 roků 10 měsíců zpět #5 od JiFi
Odpověděl JiFi pro téma Re: 3km a dost !
já bych lambdu snad jeste mel mit novou doma, ale je to na 1,4ie s tremi dráty, tak nevím zda je stejna

Fiat Croma Nuova 1,9JTD MultiJet 88kW 2006

EX Fiat Marea Weekend 1,9TD 100 1998

EX Fiat Tipo 1,4 i.e. 1988

Více
14 roků 10 měsíců zpět #6 od Michael!!!
Odpověděl Michael!!! pro téma Re: 3km a dost !

já bych lambdu snad jeste mel mit novou doma, ale je to na 1,4ie s tremi dráty, tak nevím zda je stejna

co by jsi za tu Lambdu když tak chtěl???

Fiat Tempra 1.6i.e cat.kombi 1992!!!

Více
14 roků 10 měsíců zpět #7 od JiFi
tak nabidnul jsem ji napred tazateli tohoto tematu, kdyz ji nebude chtit, pak se muzeme pobavit o cene...

Více
14 roků 10 měsíců zpět #8 od rogi001
Odpověděl rogi001 pro téma Re: 3km a dost !

tak nabidnul jsem ji napred tazateli tohoto tematu, kdyz ji nebude chtit, pak se muzeme pobavit o cene...

to si urcite cenim ,no neviem ani ci mam 3drat-tusim ze ano,no este ju musim premerat a zrejme by som mal aj s dopravou problem aa co by si za nu vlastne chcel?

Více
14 roků 10 měsíců zpět #9 od JiFi
ááá vyskytl se problém, lambda sondu jsem nenasel, tedy tusim kde je, ale k ni ce dostanu az tak nekdy zjara :-( pokud jsem ji tedy uz nekomu neprodal, ale to si spise nemyslim... uvidime

Vygenerováno za 0.429 sekund