nestartuje, benzin 1.4 -vyriesene
Kde zacat hladat chybu? Mam v plane skontrolovat ci sviecky hadzu iskru, ci je ok rozdelovac.Premerat kable od rozdelovaca k svieckam.
Ako zistim ci tlaci do valcov beznin?
Fiat Tipo 1.4 I.E
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
Když už budeš u té elektriky, podívej se, jestli není prdlá hadička k Digiplexu a očisti jeho ukostření pod baterkou - 2 černé dráty v jednom konektoru, jeden od Digiplexu, druhý od jeho diagnostické zásuvky. Změř taky odpor snímače otáček klikovky - 700 - 900 ohmů.
1.4 i.e. 1992
Punto 55 1996
Lasciate mi cantare...
Fiat Tipo 1.4ie ,1989 ,190000 km. STK 5/2012
Snad ti to pomůže! Ave Já _Culda_
Zdarec, měl sem úplně stejnej problém. Motor točil jak o život ale nechytl! Došel mi benzín a když sem nalil rezervu tak si čerpadlo nedokázalo podat benzín z nádrže! Není tam totiž klasická AC pumpa jak u Škodovky že by si člověk nacepoval. Řešení - vem si 13 klíč a pumpu zdělej. Je pod ní těsnění tak pozor ať se nestratí!!! Nejlepší bude odpojit z ní i hadice a vylít co bude uvnitř. Může tam být i voda. Jinak jak ju budeš mít zdělanou, ze zadní strany bude táhlo tak přes něj nacepuj až půjde beneliho voda do karbecu!!!
Urcite, sa pozrem aj na AC pumpu, mozne je vsetko, mozno ze je aj KO.
Ale k tomu benzinu ja som tam dolial z kanistru 9l a na druhy den som siel dotankovat a vtedy mi do nadrze voslo len nejakych 8l a uz viac ani nahodou (strielala uz pistol), tak si myslim teda ze benzinu tam mal dost
Fiat Tipo 1.4 I.E
Jakou AC pumpu?? Máš I.E v popisu tak tam je čerpadlo v nádržiZdarec, měl sem úplně stejnej problém. Motor točil jak o život ale nechytl! Došel mi benzín a když sem nalil rezervu tak si čerpadlo nedokázalo podat benzín z nádrže! Není tam totiž klasická AC pumpa jak u Škodovky že by si člověk nacepoval. Řešení - vem si 13 klíč a pumpu zdělej. Je pod ní těsnění tak pozor ať se nestratí!!! Nejlepší bude odpojit z ní i hadice a vylít co bude uvnitř. Může tam být i voda. Jinak jak ju budeš mít zdělanou, ze zadní strany bude táhlo tak přes něj nacepuj až půjde beneliho voda do karbecu!!!
Ale k tomu benzinu ja som tam dolial z kanistru 9l a na druhy den som siel dotankovat a vtedy mi do nadrze voslo len nejakych 8l a uz viac ani nahodou (strielala uz pistol), tak si myslim teda ze benzinu tam mal dost
Jakou AC pumpu?? Máš I.E v popisu tak tam je čerpadlo v nádržiZdarec, měl sem úplně stejnej problém. Motor točil jak o život ale nechytl! Došel mi benzín a když sem nalil rezervu tak si čerpadlo nedokázalo podat benzín z nádrže! Není tam totiž klasická AC pumpa jak u Škodovky že by si člověk nacepoval. Řešení - vem si 13 klíč a pumpu zdělej. Je pod ní těsnění tak pozor ať se nestratí!!! Nejlepší bude odpojit z ní i hadice a vylít co bude uvnitř. Může tam být i voda. Jinak jak ju budeš mít zdělanou, ze zadní strany bude táhlo tak přes něj nacepuj až půjde beneliho voda do karbecu!!!
Diky ja sa v tom velmi nevyznam, zhanam info.Budem teda musiet pozriet aj do nadrze ci nieje KO alebo ci nieje zatkane.
Fiat Tipo 1.4 I.E
Fiat Tipo 1.4 I.E
Fiat Tipo 1.4 I.E
možná pravě že je v háji to čerpadlo...... je nějakej rozdíl mezi benzínovou pumpou a čerpadlem???
rozdíl tam je docela velikej, benzínovou pumpu měly verze s karburátorem, benzínová pumpa je pímo na bloku motoru a je ovládaná přes kličku. Je to vlastně taková vývěva. Taky tlak paliva je minimální v řádu 0,1Baru.
Benzínové čerpadlo je buď v nádrži a nebo mimo ni, ale hned podblíž. To je vlastně elektromotorek na 12V. Tyhle čerpadla dávají tlak kolem 3-4Barů, aby fungovaly správně vstřikovače a rozprášily palivo.
Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - Killer on The Road Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek