1.4ie nestartuje, benzin strieka, iskru hadze

Více
14 roků 9 měsíců zpět #1 od logostarr
robil som na mojom tipe konaktolovu kuru, lebo mam problem stym ze ked sa zohreje na 90C a nasledne ked chladne tak mi zdochne.
nastartoval som auto na dvore este studene a v otackach som ho postavil do garaze a vypol. vycistil som vsetky kontakty, precistil sviecky (boli cierne a pritom v lete boli pekne vypalene - nemenil som ich), precistil rozdelovac, kable (stare 1.5r.) na rozdelovaci, vlozil som este priesvitny filter pred striekacku( v spravnom smere), vsetko pozapajal a idem nastarovat a auto len toci a nechytne. benzin mi strieka lebo som mal dole airbox, iskri mi hadze na vsetkych svieckach. keble na rozdelovaci som neprehadzoval. vsimol som si ze ak mam vypnuty motor, tak mam skrtiacu klapku pootvorenu, asi preto lebo som vypol motor a bol este v otackach na sitici. cital som tu na fore ze ak je motor studeny a skriaca klapka je pootvorena tak auto nechytne. neviem co dalej

Fiat Tipo 1.4ie r.1989

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
14 roků 9 měsíců zpět #2 od mirek01
Tak to by mohl být nějak zaseklý krokomotorek který ovládá škrtící klapku, je zezadu na vstřikování, koukni jestli se po zapnutí klíčku pohne

Více
14 roků 9 měsíců zpět #3 od logostarr
krokomotorek mam povysunuty tak ze mam pootvorenu skrtiacu klapku, ked som vybral krokomotorek a zacal startovat, tak sa vysunul este viac.
zistil som este ze sviecky iskru hadzu, ked ich skusam na bloku motora, ale ked ich vyberiem von z motora, tak su mokre, nahrial som cidlo teploty vody, pretocil klucik a krokomotorek sa stiahol - asi by mal byt ok. skusal som ha natocit na rychlosti a nenaskocil. uz neviem co dalej

Fiat Tipo 1.4ie r.1989

Více
14 roků 9 měsíců zpět #4 od mirek01
ty svíčky nemusej dávat jiskru pod tlakem, zkusil bych nejdřív ty

Více
14 roků 9 měsíců zpět #5 od logostarr
tiez ma to napadlo s tymi svieckami ale neide mi do hlavy ze pred vycistenim boli cierne a auto nastartovalo

Fiat Tipo 1.4ie r.1989

Více
14 roků 9 měsíců zpět #6 od mirek01
to bych neřešil, zkus nejdřiv dát nový svíčky a pak by se pokračovalo dál, to je to nejjednoduší řešení (myslim si že to pak chytne), u toho jednobodu když tam jde palivo i jiskra tak to prostě musí alespoň škytnout, novýma svíčkama nic nezkazíš :wink:

Více
14 roků 9 měsíců zpět #7 od logostarr
kupil som siecky, ale predtým ako som chcel startovat, tak som pozrel na olej, mal som ho asi centimerter nad riskou, tak som ho vypustil, olej bol ako voda a smrdel za benzinom, isiel som za mechanikom a ten mi povedal ze mi membrana v striekacke prepusta vela paliva a tym mi zaplavuje motor, doniesol som mu ukazat membranu, povedal ze ju mozem rovno vymenit, ze je tvrda a rozlepena. A to mi mohlo robit aj to ze mi auto zdochynalo, mal som cierne sviecky. Skusim zohnat tu membranu, dufam ze sa mi to podari. membrana foto: photos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs...226567_6272791_n.jpg

Fiat Tipo 1.4ie r.1989

Více
14 roků 9 měsíců zpět #8 od logostarr
vymenene sviecky a olej a auto startuje

Fiat Tipo 1.4ie r.1989

Více
14 roků 8 měsíců zpět #9 od mirek01
regulátor paliva??

Vygenerováno za 0.402 sekund