cukani, otacky litaji v rozmezi 0-4000, dusi se
- jeremiasz
- Autor tématu
14 roků 7 měsíců zpět #1
od jeremiasz
cukani, otacky litaji v rozmezi 0-4000, dusi se vytvořil uživatel jeremiasz
problem je testovani, nekdy ujedu 20 Km uplne v pohode, svizne a bez problemu a pak to zacne, jindy uz po 2 km, dusi se, skace, sviznej jak kdybych na lane tahnul kamion. Vymenil jsem palivovy filtr, odvzdusnovaci hadicku v nadrzi, svicky, nechal jsem si premerit co sam neumim - lambda je pry ok, "potak" (???) taky.
celkovy projev je, jako by se to nekde ucpavalo, pak skacou otacky (i auto) ale tah se ztrati uplne. zastavim, pockam, pak se rojedu, trochu se to zlepsi, ale ne moc, jen na chvili a pak je to zase v pytli.
celkovy projev je, jako by se to nekde ucpavalo, pak skacou otacky (i auto) ale tah se ztrati uplne. zastavim, pockam, pak se rojedu, trochu se to zlepsi, ale ne moc, jen na chvili a pak je to zase v pytli.
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
- jumbo
14 roků 7 měsíců zpět #2
od jumbo
Odpověděl jumbo pro téma Re: cukani, otacky litaji v rozmezi 0-4000, dusi se
Příčín múže být několik. Vyčisti si vzduchový filtr, nebo ho vyměň. Taky si zkoukni jak máš špinavý rozdělovač, jestli jsou dobře nasazené zapalovací kabely na rozdělovači a zapalovacím modulu a jestli jsou ty koncovky čisté.
14 roků 7 měsíců zpět #3
od čenda
1.4 i.e. 1992
Punto 55 1996
Lasciate mi cantare...
Odpověděl čenda pro téma Re: cukani, otacky litaji v rozmezi 0-4000, dusi se
To bude něco v elektrice. Očistit kostry, změřit káble, kontakty ostříkat atd., už jsme tady toho o tom naplkali spoustu. A jak už jsem tu taky někde ventiloval, jestli to má Digiplex, očistit hlavně jeho ukostření, na 1,4 je to za světlem na straně řidiče.
1.4 i.e. 1992
Punto 55 1996
Lasciate mi cantare...
- jumbo
14 roků 7 měsíců zpět #4
od jumbo
Odpověděl jumbo pro téma Re: cukani, otacky litaji v rozmezi 0-4000, dusi se
A podívej se na ukostření baterie ke karoserii. Po zimě to může být zaoxidované
14 roků 7 měsíců zpět #5
od jirkaR
Fiat Tipo
2.0.Ie Po GO Motoru r.1990 zel.metal
Odpověděl jirkaR pro téma Re: cukani, otacky litaji v rozmezi 0-4000, dusi se
přesně tak jsem měl zoxidovanej plusovej kabel
nech auto na volnoběhu a zapínej vše co se dá a nakonec problikej dálkama
a uvidís
hlavně zapni topení ventilátor ,vyhřívání skla mlhovky ,blinkry atd
nech auto na volnoběhu a zapínej vše co se dá a nakonec problikej dálkama
a uvidís
hlavně zapni topení ventilátor ,vyhřívání skla mlhovky ,blinkry atd
Fiat Tipo
- jeremiasz
- Autor tématu
14 roků 7 měsíců zpět #6
od jeremiasz
Odpověděl jeremiasz pro téma Re: cukani, otacky litaji v rozmezi 0-4000, dusi se
mno zoufalstvi dostoupilo vrcholu:) problem je, ze k tomu dochazi naprosto nepredvidatelne, nekdy po 5-10 km, nekdy po 50, na volnobeh to muze bezet hodinu a nic.
ted jsem spozoroval dopad svetel - kdyz se to rozkaslalo, zastavil jsem a vypnul. Pak se rozjel a zapomnel jsem zapnout svetla a nic, po zapnuti svetel znova problem, takze pruser bude teoreticky nekde kolem tohohle, ale vubec me nenapada, jak muzou mit svetla vliv na chod motoru ergo jestli to proste neni jen shoda okolnosti
ted jsem spozoroval dopad svetel - kdyz se to rozkaslalo, zastavil jsem a vypnul. Pak se rozjel a zapomnel jsem zapnout svetla a nic, po zapnuti svetel znova problem, takze pruser bude teoreticky nekde kolem tohohle, ale vubec me nenapada, jak muzou mit svetla vliv na chod motoru ergo jestli to proste neni jen shoda okolnosti
14 roků 7 měsíců zpět #7
od jirkaR
Fiat Tipo
Odpověděl jirkaR pro téma Re: cukani, otacky litaji v rozmezi 0-4000, dusi se
přečti si co jsem ti psal ! Máš to tam napsaný ,pokud ti to nedělá u vypnutejch světel máš jasně zoxidovanej kabel asi plus,proměř to a vyměn to a bude to ok ,oprava tak do 200kč
Fiat Tipo
Vygenerováno za 0.368 sekund