rozvody 1,4 ie

Více
14 roků 7 měsíců zpět #1 od petr200
rozvody 1,4 ie vytvořil uživatel petr200
nazdar pánové..prolezl jsem všechno na téma rozvody , ale potřeboval bych foto kde jsou značky na nastavení klikové a vačkové hřídele na bloku motoru..nic tam nemůžu najít..pokud to někdo máte tak to bude super..díky moc

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
14 roků 7 měsíců zpět #2 od BlackJack
Odpověděl BlackJack pro téma Re: rozvody 1,4 ie
Hmm .. měl jsem v ruce biblu o rozvodech, ale nafotil jsem si pouze 1.9TD :?

FIAT Tipo 1.9TDsX Gran Turismo (přenecháno rodičům)
Mitsubishi Galant 2.0 GLX

Více
14 roků 7 měsíců zpět #3 od BlackJack
Odpověděl BlackJack pro téma Re: rozvody 1,4 ie
Jinak ony ty značky nemusí být na bloku motoru, ale i jiné části, třeba plech, kryt rozvodů atd .. :wink:

FIAT Tipo 1.9TDsX Gran Turismo (přenecháno rodičům)
Mitsubishi Galant 2.0 GLX

Více
14 roků 7 měsíců zpět #4 od čenda
Odpověděl čenda pro téma Re: rozvody 1,4 ie
Já to někde mám, ale nevím kde. Podívám se zítra, je to úplně primitivní, jen u klikovky ta značka bývá zadělaná olejem a šmírem. Jestli vládneš angličtinou, podívej se do Haynese, tam to je.

1.4 i.e. 1992
Punto 55 1996
Lasciate mi cantare...

Více
14 roků 7 měsíců zpět #5 od rs
Odpověděl rs pro téma Re: rozvody 1,4 ie

Quod licet Jovi,non licet bovi.
Persona non grata.

Více
14 roků 7 měsíců zpět #6 od petr200
Odpověděl petr200 pro téma Re: rozvody 1,4 ie

Jinak ony ty značky nemusí být na bloku motoru, ale i jiné části, třeba plech, kryt rozvodů atd .. :wink:

dík ,to jsem taky hledal, ale ty odkazy na foto jsou nefunkční.. podle knížky je to nejasné, něco jako vytáhnout krtku u krytu rozvod. řemene u vačky..ale v tom případě mám celou dobu vačkovou hřídel o půl otáčky jinde..pokud to někdo víte opravdu přesně (dělám hodně motorů a připadá mi , že tady někteří vaří z vody , když jsem přečetl některé fóra) dejte pls. foto ..stačí v kterém místě..dík jinak to budu muset více rozebrat a to se mi nechce, když to neteče a dobře těsní..

Více
14 roků 7 měsíců zpět #7 od rs
Odpověděl rs pro téma Re: rozvody 1,4 ie
A copak ti neni jasne z te fotky co jsem tu dal?
Pokud delas spousty motoru tak prece nemuze byti problem pro tebe si zakladni nastaveni provest sam a overit si ho nebo se mylim?
Jelikoz se mi uz stalo ze bylo jedno vackove kolo na 16V jineho vyrobce pootoceno vzdy si provedu pred demontazi kontrolu znacek a pokud nejsou udelam si sve.
Ale jak pises tady varime z vody a motor jsme vlastne nevideli na vlastni oci. Tyto pripominky mne vzdy potesi.

Quod licet Jovi,non licet bovi.
Persona non grata.

Více
14 roků 7 měsíců zpět #8 od petr200
Odpověděl petr200 pro téma Re: rozvody 1,4 ie

A copak ti neni jasne z te fotky co jsem tu dal?
Pokud delas spousty motoru tak prece nemuze byti problem pro tebe si zakladni nastaveni provest sam a overit si ho nebo se mylim?
Jelikoz se mi uz stalo ze bylo jedno vackove kolo na 16V jineho vyrobce pootoceno vzdy si provedu pred demontazi kontrolu znacek a pokud nejsou udelam si sve.
Ale jak pises tady varime z vody a motor jsme vlastne nevideli na vlastni oci. Tyto pripominky mne vzdy potesi.

podle tvého zobrazení by to odpovídalo a asi byto tak i mělo být..jen chci říct že podle toho jak to bylo předtím tak to neodpovídá a nechce se mi věřit že ta značka je na plastovém krytu.. ale asi to tak je.. když jsem si přečetl jiné fóra tak by těch značek mělo být asi 10..nemyslím tím tebe..nepřispívám tady ,protože je tady dost opravdu dost lidí kteři tomu rozumí ,ale vždy se najde nějaký blb.

Vygenerováno za 0.357 sekund