kape olej
- Nismowill
- Autor tématu
14 roků 6 měsíců zpět #1
od Nismowill
kape olej vytvořil uživatel Nismowill
Ahoj všem
před pár měsíci jsem zjistil, že když mám auto na heveru a jsou vyvěšený kola tak prokapává převodový olej z poloosy?? jak to říct, je to ta část tyče která je zasazena do převodovky, tak je tam ta manžeta, kterou má fiat tak, že je na tý tyči a nenení přidělaná k převodovce, jak se točí na tyči. no tak z tý to kape, za noc to na heveru ukapalo..no malá, hodně malá loužička, asi tak malej panák.. no a když to stojí normálně, tak to bylo dobrý, ale dnes jsem si všimnul, že na místě kde pořád stojím tak je taky malinká loužička, takže to i přes to kape!! co s tím mám dělat??vůbec nevím jak to utěsnit. v převodovce je zatím oleje dost...
děkuji
před pár měsíci jsem zjistil, že když mám auto na heveru a jsou vyvěšený kola tak prokapává převodový olej z poloosy?? jak to říct, je to ta část tyče která je zasazena do převodovky, tak je tam ta manžeta, kterou má fiat tak, že je na tý tyči a nenení přidělaná k převodovce, jak se točí na tyči. no tak z tý to kape, za noc to na heveru ukapalo..no malá, hodně malá loužička, asi tak malej panák.. no a když to stojí normálně, tak to bylo dobrý, ale dnes jsem si všimnul, že na místě kde pořád stojím tak je taky malinká loužička, takže to i přes to kape!! co s tím mám dělat??vůbec nevím jak to utěsnit. v převodovce je zatím oleje dost...
děkuji
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
14 roků 6 měsíců zpět #2
od mk-tec
FIAT TIPO - 1,6 MPI, r.v 1994 ...zatím
Odpověděl mk-tec pro téma Re: kape olej
...tak to hodně štěstí. Pravděpodobně budeš muset vyměnit tu manžetu. Ona občas steří a v těch ohybech to pak praská a prosakuje. - tzn. shodit poloosu, triangolo, vyměnit manžetu a znovu nahodit...
- Nismowill
- Autor tématu
14 roků 6 měsíců zpět #3
od Nismowill
Odpověděl Nismowill pro téma kéž by
no snad to bude jenom to, protože to teče mezi tou manžetou a tyčí, tak snad to není nic jiného, no co by to mělo být, asi nic...snad..díky
14 roků 6 měsíců zpět #4
od mk-tec
Odpověděl mk-tec pro téma Re: kape olej
...jak to popisuješ, nebude to nic jiného, než ta manžeta - je už na poloose vyběhaná a prostě už dobře netěsní. Olej tam být musí - je rozstřikován na to triangolo...
14 roků 6 měsíců zpět #5
od zula
Live to ride
Tipo 1,6dohc 66kw,dgt-bývalý mazel
Brava 1,6 16v
Odpověděl zula pro téma Re: kape olej
určitě to bude ta manžeta jak píše mk tec,už asi netěsní
Live to ride
Tipo 1,6dohc 66kw,dgt-bývalý mazel
Brava 1,6 16v
Vygenerováno za 1.336 sekund