malý výkon?
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
stiahni si prirucku jak na to.pdf , a premeraj si ich ohmickyv celom rozsahu teplot (napr nazhavovane nad "zapalovacom") .. pc si myslim ze je na hovn*
Tipo 1.4 i.e. 51kW socque_line , clima, central, lpg, 200km, anno immatricolazione 93, 160.046
- vilímek petr
TEMPRA 1,6ie soc ....tam kde jiní končí, Fiat začíná...
ALF AR156 2,0TS SW lpg... 155 živých koníků...
Fiat Tipo 1.4ie ,1989 ,190000 km. STK 5/2012
Tipo 1.4 i.e. 51kW socque_line , clima, central, lpg, 200km, anno immatricolazione 93, 160.046
Tempra SW 1.9TDs , skoro plná nálož, 224 tisíc km .
Ritmo 5dvířko, Ritmo cabrio.
Tipo 1,4iE malo maximalku mensiu, asi tak 160. Okrem toho Tipo s karburatorom bolo omnoho, ale omnoho zivsie, ale ze by som mal problem s tym, ze niektore z nich je lenive, tak to ani nahodou. )
Pro tebe je to jednodussi nez pro Valiho. Odstav to pristi tyden u Gruszkovskeho v servisu(areal Ardo u pekaren). Mel bych se tam stavit jen nevim kdy. Kouknem na to. Dej mi sem vedet kdy bys to tam dal. A nech tam telefon na sebeTen samej problém auto prostě nemá tah. plyn na podlaze a pak je teprve něco málo znát. Na filcku se nechytám
Quod licet Jovi,non licet bovi.
Persona non grata.
Jinak koukni i na rozvody,mě to taky nic moc nejelo a pak mi zjistili že mám posunutý rozvody o zub.Ale i tak mi jede jen max.160 a konec.(mám ale 1,6)
Tipo 1,6 i.e.57KW- 11/1991 SX
základ u 1.4rky jsou dobrý všechny hadičky, dobrej vsřik a snímač teploty nas.vzduchu...ofiltrech ani nepíšu,protže toje samozřejmost..
coupe 2l 16V ... no cement
tipo 2l 8V RIP-> 2l 16V alive
stilo 1.8 16v
156 2.5 V6
bravo HGT 175 alive
Mno nevím jak na tom budu ale napiš mi na SZ telefon a ja bych ti brnknul a nějak se domluvíme. Nejlepší bude když se v tom projedeš a řekneš co to může bejt nerad bych zase dával majlant ted sem platil hafo za technickou, neprošel jsem po prvé tak sem musel davat peníze za opravy.Pro tebe je to jednodussi nez pro Valiho. Odstav to pristi tyden u Gruszkovskeho v servisu(areal Ardo u pekaren). Mel bych se tam stavit jen nevim kdy. Kouknem na to. Dej mi sem vedet kdy bys to tam dal. A nech tam telefon na sebeTen samej problém auto prostě nemá tah. plyn na podlaze a pak je teprve něco málo znát. Na filcku se nechytám
Fiat Tipo 1.4ie ,1989 ,190000 km. STK 5/2012
U obou aut jen bežná udržba.
1.6ie 93"
Jak dlouho s ní jezdíš? Nejezdil s ní někdo jako "bába na trh"? Takhle zajetý auto "převychovat" chvilku trvá.
Michal Tipař [img:35fd246b7a]http://www.celysvet.cz/userbar/dbc73b9e20de02119c403187359ed2da.jpg[/img:35fd246b7a] Tipo 1,4ie \'93 Consummatum est!!!
[ Mno nevím jak na tom budu ale napiš mi na SZ telefon a ja bych ti brnknul a nějak se domluvíme. Nejlepší bude když se v tom projedeš a řekneš co to může bejt nerad bych zase dával majlant ted sem platil hafo za technickou, neprošel jsem po prvé tak sem musel davat peníze za opravy.
Ja te do niceho nenutim. Ptal jsi se uz dvakrate jestli by nebyl nekdo kdo by se na to podival. Ja jen odpovedel. Chces nechces tva volba. Nevim co je dle tebe majlant.
Quod licet Jovi,non licet bovi.
Persona non grata.