tipo 1,4 kat.

Více
14 roků 2 měsíců zpět #1 od miro1173
tipo 1,4 kat. vytvořil uživatel miro1173
Zdravím vás všetkých.Potreboval by som poradit.Za jazdy mi auto stráca výkon a trhá ale nerobí to každý den.Ci by mi niekto nevedel poradit čím to asi bude ?

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
14 roků 2 měsíců zpět #2 od čenda
Odpověděl čenda pro téma Re: tipo 1,4 kat.
Zapalování. Svíčky, káble, rozdělovač, kostra vod Digiplexu, případně ještě snad snímač polohy klikové hřídele (otáček). Pokud to dělá jen při přidání plynu, mohla by to ještě být prdlá hadička mezi sacím potrubím a Digiplexem, která slouží k řízení předstihu.

1.4 i.e. 1992
Punto 55 1996
Lasciate mi cantare...

Více
14 roků 2 měsíců zpět #3 od michal_tipar
Odpověděl michal_tipar pro téma Re: tipo 1,4 kat.
nebo potenciometr škrtící klapky...
odšroubuj ho na levé straně vstřikovací jednotky, vede do ní čtyř nebo pětižilový kabel a je na torxních šroubech a pak si prohlédni dráhy jestli nejsou poškrábaný.
Já sem absolvoval všechno co píše čenda a skončil sem u poťáku, kdybych začal od něj tak to trvalo o měsíc kratší laborování :lol:
Pokud bude v háji tak se ozvi, mám jeden navíc... :wink:

Více
14 roků 1 měsíc zpět #4 od jamk1
Odpověděl jamk1 pro téma Re: tipo 1,4 kat.
Pozri si palivovy filter (kedy si ho naposledy menil?) A daj si robotu, vyber plavak s benzinovym cerpadlom z nadrze apozri sa ci nemas zanesene nasavacie sitko na benzinovej pumpe. Cez noc spina opadne do nadrze a pocas jazdy, ako pumpa cerpa palivo as sitko postupne zanasa a znizuje sa mnozstvo pretekajuceho benzinu. Bol to moj pripad a strasne dlho som to hladal, nez som na to prisiel.

Více
14 roků 1 měsíc zpět #5 od miro1173
Odpověděl miro1173 pro téma Re: tipo 1,4 kat.
Chlapi zatial dakujem , ako budem mat čas tak hned sa do toho pustím.O výsledkoch vás budem informovat.

Vygenerováno za 0.289 sekund