záhada
- strouhalik
-
Autor tématu
Méně
Více
14 roků 5 měsíců zpět #1
od strouhalik
záhada vytvořil uživatel strouhalik
Zdravím..před časem sem sem psal že mam problemy s tipem, že netahne a tak, ale auto asi bylo po nejakem duchodci tak se prostě rozjezdilo..mám tam motor 1.4ie cat..novou llambda sondu ..uděla to 160 v pohodě. Ale už druhý den s tím mám menší problém. Když ho chci občas protahnou(fakt to nedělám často, sem na něj hodnej) a točím motor do vyšších otáček např 5-6 000..tak předtim to jelo fakt suprově motor jel jako hodinky. zkoušel sem to několikrát takhle protáhnout,třeba na sprintech na tuningu, ale od včerejska kdyz to skusím vytáhnout nad 4 500 otáček, motor začne kašlat a dusit a musím sundat nohu z plynu když mam plnej auto zdechá a otačky padají.. lambda je OK..vím že sem měl problem s potenciometrem kterej mi doporučili vyměnit ale dat za to 1500 když to jelo normálně se mi nechtělo, tak se ptám jak moc velkej vliv to na to má popř. čím to může být..děkuji za všechny odpovědi
ještě bych mohl možná dodat že na 1. a možná ani rychlostní stupen sem si tohoto ůkaazu dušení nevšiml a to sem měl 6000 na otáčkoměru.

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
Méně
Více
14 roků 5 měsíců zpět #2
od michal_tipar
Michal Tipař [img:35fd246b7a]www.celysvet.cz/userbar/dbc73b9e20de02119c403187359ed2da.jpg[/img:35fd246b7a] Tipo 1,4ie \'93 Consummatum est!!!
Odpověděl michal_tipar pro téma Re: záhada
a co filtry? Palivový a vzduchový. Tohle vypadá, jako by mu docházela šťáva, poťák takhle zlobí bez ohledu na otáčky a většinou spíš v nižších než ve vyšších. Zkus změřit kolik ti dává palivové čerpadlo... Ještě bych kouknul na rozdělovač, kabely a svíčky.
Michal Tipař [img:35fd246b7a]www.celysvet.cz/userbar/dbc73b9e20de02119c403187359ed2da.jpg[/img:35fd246b7a] Tipo 1,4ie \'93 Consummatum est!!!
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
Vygenerováno za 0.049 sekund