Tipo Sedicivalvole - auto v nízkych otáčkach skáče

Více
13 roků 5 měsíců zpět #1 od alabama311
Zdravím Vás, mám taký problém, auto mi v nízkych otáčkach skáče, ako keby dochádza benzín... Ale mám ho na riadiacej jednotke z 2,0 8v (už som to tak kúpil) a druhú riadiacu jednotku origo 2,0 16v mám údajne upravenú na 170koní (dostal som ju k autu) ale tá robí na volnobeh uplne blbosti a nereaguje na plyn. Môže auto skákať aj kvôli slabému čerpadlu? Pretože keď mu enchám naťahať 6x pred naštartovaním ide celkom fajn, ale po čase akoby stratil tlak a opäť nič, po zohriatí motora skáče menej ale aj tak :-/ hlavne v nízkych otáčkach. Môže to byť tým čerpadlom? Jazdím len na tej slabej riadiačke pretože ta originálna nešlape :-/ viete mi niekto poradiť? Motor je po GO, rozvody tiež menené (20tis km)

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
13 roků 4 měsíců zpět #2 od Hujer
Upravená řídící jednotka na 170 koní je dle mě hovadina.. Pouze řízením ze sériovýho motoru to nedostaneš, jsou to jen řeči. Je to možná jen oblbnutý aby to bylo bohatší... S tou 8V jednotkou to asi taky nebude ideální, myslim že by to mohlo bejt i chudší a proto škubat...(ale nevim jak moc jinou má mapu..)
Mam doma dvě 16V jednotky, kdybys chtěl tak jí prodám za nějak rozumně..
Zajímalo by mě kolik Ti to s touhle jednotkou žere. Město, okreska...

edit: Jo a kdyby to bylo pumpou, resp tlakem paliva tak to spíš nepojede v otáčkách..
Jinak mě taky mrcha poškubává když jedu v koloně např. a trápim to nad volnoběhem.. Ale co už jsem někde tady vyčet, tak by to měla bejt tipí vlastnost :D

Fiat Tipo Sedicivalvole

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
13 roků 4 měsíců zpět #3 od alabama311
Už som aj vymenil pelivovú pumpu a stále to isté, ja už sa len modlím aby to bolo RJ pretože ak nie, tak potom už neviem... :-/ A spotreba neviem, nemám to odmerané za tú chvílu čo ho mám som spravil asi 170km na približne 15tich litroch. A na tu RJ ti píšem SZ :)

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Vygenerováno za 0.278 sekund
Powered by Kunena fórum