popis funkcie krokoveho motorku a potencometra kla

Více
13 roků 8 měsíců zpět #1 od duro7
Zdarec vedel by mi niekto podrobnejsie popisat funkciu krokoveho motorceku a potenciometra skrtiacej klapky,pripadne poradit mi ktora z tychto veci maju na starosti volnobezne otacky motora,konkretne 1,8 77kw.

Fiat Tipo 1,8 GT 3dv. Modráák:)

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
13 roků 8 měsíců zpět #2 od rs
Volnobeh samozrejme ridi krokovy motorek. Jen je jeste treba miti dobre nastavenou zakladni hodnotu volnobehu. Coz se dela pri odpojenem krokomotorku(doufam ze se oba bavime o tom samem, umisteni ze zadu klapka blize vyhrivani klapky)

Quod licet Jovi,non licet bovi.
Persona non grata.

Více
13 roků 8 měsíců zpět #3 od duro7
a ako sa nastavuje ta zakladna hodnota volnobehu?ono ide o to ze mam uz dost dlho ale nepravidelne problem z volnobeznymi otackami ci uz za jazdy pri vyradeni rychlosti alebo pri pomalom posuvani sa napr. v kolone.Otacky kolisu v malom rozpati cca 200-250 otacok ale niekedy sa mi stane ze motor zhasne ale to iba zriedkavo,uz som cistil aj skrtiacu klapku ale problem nezmizol tak ma napada uz iba ten potenciometer klapky alebo krokomotorek len som si neni isty co tieto dve veci maju presne za ulohu.

Více
13 roků 8 měsíců zpět #4 od duro7
a zaujimave je to ze ked uz zacnu kolisat a chvilu pockam tak sa to po chvilke napravi.

Vygenerováno za 0.287 sekund