Jak udělat z matných narazníků lesklý?

Více
13 roků 7 měsíců zpět #1 od Vajcusek
nevíte někdo prosim jak dát ty originál matný cerny narazníky do lesklej barvy auta?...cim to nastříkat pod lak?...děkuji za rady...

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
13 roků 7 měsíců zpět #2 od Skyline
změkčovač na plasty se používá, lak budeš kupovat předpokládám v lakovně tak ti odprodaj určitě i změkčovač a i poraděj

Fiat Tipo 1.8 swap 2.0 16v Turbo, 3dv., bílé - ve výstavbě
Fiat Tipo 1.4, 3dv., černé
Fiat 500 BlackJack 1.4 100HP
Alfa Romeo 156 sw 2.4 10v 110kw
bejvalé:
Fiat Tipo 5dv. 1.4, 1.6, 2.0 8v, 2.0 16v
Fiat Tipo 3dv. 1.4, 1.6

Více
13 roků 7 měsíců zpět #3 od Vajcusek
A nějáké levnější řešení?

Více
13 roků 7 měsíců zpět #4 od Skyline
nastříkat to bez změkčovače, ale jak dlouho tam ten lak zůstane to nevim...

Fiat Tipo 1.8 swap 2.0 16v Turbo, 3dv., bílé - ve výstavbě
Fiat Tipo 1.4, 3dv., černé
Fiat 500 BlackJack 1.4 100HP
Alfa Romeo 156 sw 2.4 10v 110kw
bejvalé:
Fiat Tipo 5dv. 1.4, 1.6, 2.0 8v, 2.0 16v
Fiat Tipo 3dv. 1.4, 1.6

Více
13 roků 7 měsíců zpět #5 od Charles
V první řadě koupit plnič na plasty. Je to čirý nástřik (prodává se i ve spreji), který připraví povrch plastu na barvu, aby se to neloupalo. udělá to takovej film. Pak se koupí základní barva na plast (podle toho jaká barva bude vrchní se dá koupit od bílé až po tmavé odstíny). A pak samozřejmě je potřeba ten základ přebrousit pod vodou, aby to bylo hezky hladké a ne hrubé jako ten plast normálně je. Možná bude potřeba i dát 2x-3x vrstvu základu. Po přebroušení základu se to musí pečlivě omýt a odmastit. Teď už jen nastříkat barvou vozu, a v případě metalického laku ještě vrstva bezbarvého laku navíc :)

Snad jsem odpověděl dostatečně a jasně :)

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - :) Killer on The Road ;-) Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek :)

Více
13 roků 7 měsíců zpět #6 od Vajcusek

Charles napsal: V první řadě koupit plnič na plasty. Je to čirý nástřik (prodává se i ve spreji), který připraví povrch plastu na barvu, aby se to neloupalo. udělá to takovej film. Pak se koupí základní barva na plast (podle toho jaká barva bude vrchní se dá koupit od bílé až po tmavé odstíny). A pak samozřejmě je potřeba ten základ přebrousit pod vodou, aby to bylo hezky hladké a ne hrubé jako ten plast normálně je. Možná bude potřeba i dát 2x-3x vrstvu základu. Po přebroušení základu se to musí pečlivě omýt a odmastit. Teď už jen nastříkat barvou vozu, a v případě metalického laku ještě vrstva bezbarvého laku navíc :)

Snad jsem odpověděl dostatečně a jasně :)

Díky díky...a ještě otázka...co když to je tadytim všim nastříkaný?...a napůl sloupaný...mam to jen lehce přebrousilt a pak to nastříkat to plničema a pak zbrousit do roviny?...myslíš že to nějákou dobu vydrží?....díky dík za odpověď

Více
12 roků 10 měsíců zpět #7 od mio9
Taky přemýšlím nad nárazníkama, že bych je stříkl na lesklou černou. Protože jsem si v létě jsem sundal na kufru ten plast jak je v něm osvětlení SPZ a barva byla značně zašlá spíše až šedá. Jen jsem to odmastil, stříkl barvou ve spreji a vypada to o 100% líp :) Ale to by asi hrubým nárazníkem neklaplo co? :D

• jumbo
12 roků 10 měsíců zpět #8 od jumbo
Na radu jednoho borce jsem to natřel červenou leštěnkou Diava na nábytek. Vypadalo to pěkně. Ale když na to v létě zasvítilo sluníčko, tak to za chvíli bylo zase matné.

Více
12 roků 10 měsíců zpět #9 od Charles
moje metoda, kterou jsem popsal je mockrát vyzkoušená a funguje, drží to.
pokud to jen stříknete bez plniče a základu, tak jak se někde udělá rýha nebo ďubka od kamínku, začne se to loupat vlivem vody a nečistot...

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - :) Killer on The Road ;-) Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek :)

Vygenerováno za 0.363 sekund