Prejavovanie sa vadneho klukoveho snimaca

Více
14 roků 7 měsíců zpět - 14 roků 7 měsíců zpět #1 od aaa_najn
Zdar,
vadny snimac polohy kluky sa ako prejavuje? .. pretoze mam pocit ze mi vynechava zapalovanie a niekedy po zaparkovani nemozem opať nastartovat, pricom po prejdeni polhodiny to chytne, alebo pripadne po okamzitom rozpojeni a hned zapojeni digiplexu a snimaca kluky to v lepsom pripade naskoci.
vymenil som kable a sviecky (kvoli lpg lebo trha a dusi sa) a pravdepodobne bude zavada este inde v elek. sustave...

alebo ake su prejavy spatneho rozdelovaca, inducky ?

dik

Tipo 1.4 i.e. 51kW socque_line , clima, central, lpg, 200km, anno immatricolazione 93, 160.046
Poslední změna: 14 roků 7 měsíců zpět uživatelem aaa_najn.

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
14 roků 7 měsíců zpět #2 od Skyline
když je čidlo v háji tak motor nenahodíš vůbec... zkus vzít měřák a změřit ho

Fiat Tipo 1.8 swap 2.0 16v Turbo, 3dv., bílé - ve výstavbě
Fiat Tipo 1.4, 3dv., černé
Fiat 500 BlackJack 1.4 100HP
Alfa Romeo 156 sw 2.4 10v 110kw
bejvalé:
Fiat Tipo 5dv. 1.4, 1.6, 2.0 8v, 2.0 16v
Fiat Tipo 3dv. 1.4, 1.6

Více
14 roků 7 měsíců zpět #3 od aaa_najn
tym tabulkovym hodnotam prilis neverim, takisto odpor cievky je podla prirucky,... cize takto vyzeraju byt ok

Tipo 1.4 i.e. 51kW socque_line , clima, central, lpg, 200km, anno immatricolazione 93, 160.046

• lappo
14 roků 4 měsíců zpět #4 od lappo
Odpověděl lappo pro téma Re: Prejavovanie sa vadneho klukoveho snimaca
mne sa vadny klukovy snimac prejavoval tym, ze auto normalne startovalo, ale pri jazde a pri urcitej teplote motor jednoducho zhasol a vobec nesiel nastartovat. Az po miernom vychladnutí to bolo mozne.

za studena malo normalny odpor a pri teplote, pri ktorej motor nechcel naskocit nekonecny. Vymena a bolo po probleme!!!

Více
14 roků 4 měsíců zpět #5 od crusy
Přesně to mi dělalo taktéž.Když se to ohřálo,tak to zdechlo..po určitý době jsem to nastartoval atd.dokola...

☆ FIAT Tipo 1.4ie DGT 51kW r.v.90 ☆
www.fiattipo.net/index.php/fotogalerie/c...y-fiat-tipo-14ie-dgt

Více
14 roků 3 měsíců zpět #6 od remarque
Motory 1,4/1,6 jednobody mají jedno čidlo pro zapalování i otáčkoměr,tzn. pokud motor zdechne za jízdy vlivem chybějíího signálu z čidla otáček, spadne zároveň i rafička otáčkoměru.Pokud tomu tak není, závada je někde jinde.

FIAT Tipo 1,6 159A3.046 r.v.91

Vygenerováno za 0.051 sekund