špatné starty, škubání, nedrží volnoběh, "nejede"

Více
13 roků 6 měsíců zpět #1 od ss.rambo
Mám "zděděné" Tipo r.v. přelom 92/93 motor 1.4 i.e.
Auto před pár dny začala razantně škubat, velice špatně startovat, včera mi při startování dokonce dvakrat střelilo z výfuku, motor nemá vůbec sílu, nechce držet volnoběh, na volnoběh chcípá.
Problém se projevil už loni na podzim, ale pak přez zimu byl klid až teď se to znovu objevilo.
Nevíte někdo co s tím?

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
13 roků 6 měsíců zpět #2 od strouhalik
Asi tě nepotěším :D ale tenhle problem s 1.4 i.e řeší skoro každej ja osobně ho řeším rok :D a vyměnil sem komplet všechno, byl sem v servisu na diagnostice, za kterou sem dal 500 a stejne to bylo k nicemu ...v zimě mi to taky jedzdilo ''normálně''...muj problem ''vyřešilo'' to, že sem tam dal novej potenciometr škrtící klapky, digiplex a novou řidici jednotku ( jednotku jen ze zvedavosti) u mě to hodně dělal ten potenciometr...jinak filtry, a lambda sonda..a jeste prej teda (me to nepomoholo) je duležitá kostra ;) tak to všechno vyzkoušej ..přeju hodně štěstí :D

Více
13 roků 6 měsíců zpět #3 od ss.rambo
Tak lambda sonda to snad není, ta byla měněná před cca 2 roky. No ten poťák je tam dost na nic... Je fest vydřený. A z favoritu mi prasknul, tak skusím sehnat jiný...

Vygenerováno za 0.276 sekund