Problém Tipo 1,6 (termostat? a jiné)

Více
13 roků 5 měsíců zpět #1 od Cenz0red
Čaute tak popíšu včerejší vtipnou situaci co se mi stala a chtěl bych poradit co by stím mohlo být:

Už nějakou dobu vím, že když s autem dlouho popojíždím nebo stojím tak se mi začne přehřívat motor ale včera sem bohužel uvízl asi na hodinu a když jsem konečne zaparkoval a vypl motor tak to nevydrželo a praskla mě taková ta gumová hadice v které je destilka a celý se to tam vylilo a vypařilo a bůh ví co ještě :-(

Tak jsme koupili nějakou spešl lepící pásku,hadru a destilku.
Páskou jsme omotali tu gumovou hadici,hadrou jsme vyčistily nateklou vodu v těch důlcích u svíček,svíčky osušily, nalily destilku a radovali jsme se, že můžeme jet..
Jeli jsme cca 3 km a motor se nepřehříval ale auto cukalo jako prase a pak se nám najednou objevil kouř v autě,což jsme usoudily, že musíme zastavit a vystoupit:-D
Skončilo to tak, že jsme auto dotlačily na nejblížší parkoviště a nevíme co tam je špatně.

Rady,tipy,triky?

děkuji

Fiat Tipo 1,6 Digi Benzín 66kw 1990 zelená metalíza

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
13 roků 5 měsíců zpět #2 od remarque
V první řadě si dej do pořádku chladicí systém, protože pokud ti rupla jedna hadice,tak ty ostatní už budou mít před smrí nesjpíš taky.Kouř v autě mohl mít na svědomí fridex,který ti tekl z ruplkého radiátoru nebo děravé hadice.
Co se týče toho přehřívání, může to být špatný termostat, vodní pumpa, těsnění pod hlavou (případně prasklá hlava).

FIAT Tipo 1,6 159A3.046 r.v.91

Více
13 roků 5 měsíců zpět #3 od Cenz0red
tak budu muset sehnat tu hadici novou co vede z chladiče do motoru a v které je destilka..
a pak se uvidí esi je někde problém ještě:(

Fiat Tipo 1,6 Digi Benzín 66kw 1990 zelená metalíza

Vygenerováno za 0.619 sekund