čidlo teploty nasavaneho vzduchu 1.4 ie

Více
13 roků 10 měsíců zpět #1 od matespv
zdarec, takze sem promeril cidlo a zjistil jsem ze je cidlo ko. V clanku promereni cidel .... bylo napsano ze jej staci nahradit cidlem NTC a ted zni otazka jake cidlo koupit? Ptal jsem se elektrikare ktery dela řj a ten me vzdelil ze to neni jenom tak ze se musi experimentovat. takze by me zajimalo jake cidlo tam mam vrazit. Nebo je mozne tam dat odpor 300 ohmu aby motor porad sel v rezimu ohřátý? dik za odp Mates

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
13 roků 10 měsíců zpět #2 od Ricsi257
Ja by som zohnal povodne cidlo teploty:) toje najlepsie:) zbitocne budes experimentovat s roznimy cidlami a mozno ze ani nebude dobre fungovat, odpor sa tam da dat ale v zime budes mat problemi zo startom :D

Více
13 roků 10 měsíců zpět #3 od matespv
to cidlo ukazuje od cca 70 stupnu. jinak cidlo teploty je spojene s telesem vstřikování (to vstřikovací vajíčko), za studene asi do tech cca 70 stupnu to autu vzbec nechce jet jak kdyby melo malo benzinu

• jumbo
13 roků 10 měsíců zpět #4 od jumbo
Odpověděl jumbo pro téma Re: čidlo teploty nasavaneho vzduchu 1.4 ie
Pro matespv :

Ahoj, máš novou závadu, nebo to souvisí s tímto tématem?

www.fiattipo.net/index.php/forum/1-motor...jde-spatne-za-plynem

Více
13 roků 10 měsíců zpět #5 od matespv
ano souvisi to s tim predchozim sem si neuvedomil ze to muzu pridat k tomu

Více
13 roků 10 měsíců zpět #6 od Ricsi257
K tej predoslej temate, ked ti auto nema silu nad 80kmh, tak to moze bit cerpadlem, to lahko zistis len treba zohnat tlakomer a odmerat :) ja ked som mal zli teplomer na vzduch na ie-cku pouze mi blblo len s volnobehem, nedalo sa nastavit a auto stale skapinalo za studena. ked odpojis cidlo tak ide lepsie auto? teoreticky by malo skocit na nudzovy rezim :)mne to bez cidla potom islo dobre len mal visiu spotrebu :D tusim ze nudzovy rezim znamena ze studeni vzduch stale ale neviem urcite :)

• jumbo
13 roků 10 měsíců zpět - 13 roků 10 měsíců zpět #7 od jumbo
Odpověděl jumbo pro téma Re: čidlo teploty nasavaneho vzduchu 1.4 ie
Prosím moderátory o presunutí tohoto témata sem : fiattipo.net/index.php/forum/1-motory-be...em?limit=15&start=15 aby se zbytečně nezakládalo duplicitní téma. Díky.
Poslední změna: 13 roků 10 měsíců zpět uživatelem jumbo.

Vygenerováno za 0.049 sekund