spotřeba

Více
13 roků 10 měsíců zpět #1 od strouhalik
spotřeba vytvořil uživatel strouhalik
Zdravím, vyměnil jsem pulku auta, přes čidla, filtry svíčky kabely řídící jednotku digiplex ...stalo mě to dost peněz aůe stále se nemůžu dobrat k nějaké spotřebě, nebo se mi spíš zdá, že se to strašně mění...natankoval jsem 7 litrů a ujel sem 36 km..??!! co to je? a když jsem jel na slovensko tak sem měl spotřebu 10l/100 v naloženém autě..nechápu co to může způsobovat takové výkyvy...tohle vážně neuživím, a už se mi nechce do toho dál strkat peníze, tak bych se chtěl zeptat jestli někdo neprodává karburátor..já mám fiat tipo 1,4 ie myslim si, že motorově je dobré protože sem s ním jel 180... a tlaky na válec jsou tak kolem 13-14...takže já už vážně nevím...:(((((

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
13 roků 10 měsíců zpět #2 od strouhalik
Odpověděl strouhalik pro téma Re: spotřeba
jo a ještě něco pokud jedu na cc 1800 otáček (myslim že tak nějak) a mam tak lehce zmáčknutej plyn tak to cuká takkovým stylem, jakože to auto neví, jestli přidávám, tudíž má táhnout, nebo brzdím nepřidávám a tudiž má brzdit motorem, tohle si myslím, že je vada potenciometru, ale ten jsem sehnal 2.( z vrakoviště, takže nevím v jakém je stavu)

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Vygenerováno za 0.051 sekund