otáčky motoru

Více
13 roků 10 měsíců zpět #1 od strouhalik
otáčky motoru vytvořil uživatel strouhalik
Zdárek tipaři, netrvalo dlouho a o5 jsem se dostal kde jsem byl, moje auto mělo šílenou spotřebu, po vyměnění termostatu a čidel bylo vše ok....(no, ok 9/100) a teď za studena nastartuju, hulí to jak starej diesel, ale nastartuju v pohodě, po chvilce brčení kdy mi teplouta stoupne...se mi zvíší otáčky, když to tak napíšu tak se zahříváním uměrně stoupají otačky..za studena mám 600 a na 90 mám 2500..k tomu to auto šíleně hulí a žere tolik, že to ani nemužu změřit na litr benzínu brčím 10 minut (cca)...a jestě když zdechne, už ho nenatočím nebo hooodně obtížně už si nevím rady, tak žádám o pomoc odborníky.

ps: auto mi začalo žrát už taak před 14 ti dnama...černe svíčky, černý dým, ale otáčky byly v normě...prosím všechny o pomoc :/..

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
13 roků 10 měsíců zpět #2 od strouhalik
Odpověděl strouhalik pro téma Re: otáčky motoru
NIkdo mi neporadí :/ tak to necham zvrakovat a bude

Více
13 roků 10 měsíců zpět #3 od Ricsi257
Odpověděl Ricsi257 pro téma Re: otáčky motoru
zdravicko. Aki motor mas? MPI? pripadne co si natom uz skontroloval alebo menil si niake suciastky uz?? :):):) este som nevidle takuto zavadu na tipe ale mozna ze nanieco prideme :)

Více
13 roků 10 měsíců zpět #4 od strouhalik
ahoj ahoj ..mám 1.4 i.e, včera jsem to cele rozebral uplně komplet co jen šlo a vyměnil jsem krokovej motorek a nějaky ty kouuzeln krabicky...sám ani nevím k čemu jsou, takže nevím co jsem mohl udělat, ale už je to zase normální..a to si nemyslím, že bych něco opravil, to je prostě moje tipo..

Více
13 roků 10 měsíců zpět #5 od Ricsi257
ked uz id eporiadne tak toje dobre potom :):):) mozna ze to robil tek krokomotor. a uz ma dobru aj spotrebu? :)

Více
13 roků 10 měsíců zpět #6 od strouhalik
¨no,už jde normálně, ale stejně strašně hulí, má asi bohatou směs nebo nevíím spotřeba je veliká....

Více
13 roků 10 měsíců zpět #7 od Ricsi257
To je velka zahada ze preco ma velku spotrebu :D ked uz si vsetky snimace teplot povimienal, Skusali ste mechanicke casti motora ci su dobre? :) ci nahodou to nebude nejaka mechanicka zavada :)

Více
13 roků 10 měsíců zpět #8 od strouhalik
Oprava ...neměnil jsem čidlo teploty nasávaného vzduchu...tak nevím jak moc velikej vliv to má na spotřebu..a taky nevím jestli je vadné...jinak mechanické části..co je tím myšleno?...koukal jsem na rozvody, to jsou ok....svody jsou taky ok, tlaky na válec tak 14, takže motor je těsný neteče a nic podobného...navíc chytne na drc...a vždycky...a jede 180..na to že je to 1.4...to si myslím, že je dost slušné, pochopitlně tak nejezdím...jezdím podle ekonoměru..držím ho v pulce jedu tak těch 90 na pul plynu...žadné honění a nic, ale ta spotřeba prostě není..nechápu.

Více
13 roků 10 měsíců zpět #9 od Ricsi257
Tak motor by mal byt OK. jako novy ked ma tlaky na 14:),Cidlo nasavaneho vzduchu urcite v niakej miere ovplyvni tu spotrebu,ked je pokazene cidlo a odpojis teoreticky by malo skocit na nudzovy rezim:) a mala by byt lepsia aj ta spotreba ,podla mna:) a potom uz viac napadov nemam ...

Více
13 roků 10 měsíců zpět #10 od strouhalik
safra je tam milion čidel :D to je poděs :angry: kde přesně se nachazí takové čidlo?

• jumbo
13 roků 10 měsíců zpět #11 od jumbo

Více
13 roků 10 měsíců zpět #12 od strouhalik
Děkuji, to jsem si myslel a proto jsem to ''vejce'' také rozdělal, ale v něm jsem se nikam nedostal, trčí odtud jen konektory, na ktere se napíchne to víčko jinak je to nerozdělatelné, nebo aspoň nevím jak se to rozdělává...kdybych se k tomu čidlu chctěl dostat..

Více
13 roků 10 měsíců zpět #13 od Ricsi257
Sorry. ale nevim presne ako to vizera na 1.4ie :( , ale niako sa to urcite da rozobrat alebo odmerat:) odmerat sa to da aj na kabloch RJ dam sem foto mozna ze pomoze :) nevim presne aku 1.4ku mas ale je tam nazov sistemu ,,Boch mono motronic MA1.7,, :)
Přílohy:
Poděkovali: strouhalik

Více
13 roků 10 měsíců zpět #14 od Ram512
Odpověděl Ram512 pro téma Re: otáčky motoru

Ricsi257 napsal: Sorry. ale nevim presne ako to vizera na 1.4ie :( , ale niako sa to urcite da rozobrat alebo odmerat:) odmerat sa to da aj na kabloch RJ dam sem foto mozna ze pomoze :) nevim presne aku 1.4ku mas ale je tam nazov sistemu ,,Boch mono motronic MA1.7,, :)

Zdravím co to máš za program?? Hodil by se mi taky na tipko

Fiat Tipo 1.4ie ,1989 ,190000 km. STK 5/2012 :)

Soubor přílohy:
[/URL

Více
13 roků 10 měsíců zpět - 13 roků 10 měsíců zpět #15 od Ricsi257
Cawko. Ten program sa nazyva ,,Autodata,,3. Tiez mam este take ze, Elsawin, ale to je len pre VW,audi,seat,skoda,ja ich mam z roboty ale obidve programi sa daju naist na nete :) Inac su to velmi dobre programi ked nieco opravujes a nevies ako nato,hlavne pri Rozvodoch:)
Poslední změna: 13 roků 10 měsíců zpět uživatelem Ricsi257.

Vygenerováno za 0.093 sekund