Niekto napredaj zadne kotucove brzdy?

Více
14 roků 3 měsíců zpět #1 od Ricsi257
Zdravim.Hladam kotucove brzdy na Tipo.potreboval by som pravu stranu.Keby niekto by mal napredaj piste :):)

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
14 roků 3 měsíců zpět #2 od ivobr
pravá strana sa mi niekde povaluje.pozriem dam vedieť. a s kade si?

fiat tempra 1.9 tds ,fiat punto 1.2 mk2 8v,peugeot boxer 2.5 d

Více
14 roků 3 měsíců zpět #3 od Ricsi257
Som zo slovenska z Galanty :) Ked naides tie brzdy tobi bolo fajn lebo ja uz s autom vobec neviem jazdit a nepomoze nic dokonca som dneska odlomil aj odvzdusnovak natom :XD

Více
14 roků 3 měsíců zpět #4 od ivobr
a aké tam máš platničky? na tejto sú také malé hrubé(teda aspon boli už sú zodraté) že či vôbec takú chceš lebo mám len pravú brzdu,lavá sa mi posrala tak som tam frkol späť bubnové

Více
14 roků 3 měsíců zpět #5 od Ricsi257
Taketo brzdy natom mam ja,platnicky nemam odfotene ale su take male podla mna :D su to brzdy Lucas Girling
Přílohy:

Více
14 roků 3 měsíců zpět - 14 roků 3 měsíců zpět #6 od ivobr
tak som to bol pozriet a je to bendix,sú tam ešte 70% platničky. ak ju chceš tak za 10 euri je tvoja plus poštovné.

Přílohy:
Poslední změna: 14 roků 3 měsíců zpět uživatelem ivobr.

Více
14 roků 3 měsíců zpět #7 od Ricsi257
A to mas z Tipa ci tempri? lebo trocha je to odlisne takto z obrazka, ci by to malo pasovat? :) zda sa mi ze don idu vedsie dosticky aj moje su okolo 9cm siroke a 4,5cm visoke.
Přílohy:

Více
14 roků 3 měsíců zpět #8 od ivobr
ja to mám z tempri 1.6 benzín. mal som to na tempre 1.9 tds
a na tipo to musí pasovať tiež lebo ramená sú tie isté. aspon som iné ešte nevidel a mal som aj tipo.zadné kotúče majú asi o centimeter menší priemer od predných a uchytenie prasata musí pasovať.

Více
14 roků 3 měsíců zpět #9 od Ricsi257
tak mal by som zaujem o tento valcek, aj s oblozeniami proste jak je aj na obrazku.Zajtra este skusim rozobrat moj ale to nebude fungovat uz podla mna a so zalomenim odvzdusnovakom nebudem vediec so urobit :( :D ale zajtra sa ozvem este a poslal by si to na dobierku tak? :)

Více
14 roků 3 měsíců zpět #10 od ivobr
neni problém to poslať ak sa rozhodneš. ten tvoj odvzdušnovák by som odvrtal,kupil si embéčkový tuším je na nom osmička metrický závit a narezal nový do prasiatka. ja som si to tak robil na predku ked som ich oblámal.fiaťácke sú tenšie majú jemný závit a je problém ich odvrtať bez toho aby si neodvrtal aj závit na prasiatku tak preto embéčkové

• conspeskyx
14 roků 3 měsíců zpět #11 od conspeskyx
Odpověděl conspeskyx pro téma Guitar Master
Guitar Master - Check out this cool <a href=http://www.youtube.com/watch?v=0g3ad-t1f_I&feature=related>Rock n Roll . This guy is an unknown rock guitar master. Just check out the video if you dont believe me. If you like rock n roll or a beautiful melody, you will love like these videos.
<a href=http://www.youtube.com/watch?v=0g3ad-t1f_I&feature=related>Rock n Roll

Více
14 roků 3 měsíců zpět #12 od Ricsi257
Odpověděl Ricsi257 pro téma Re: Guitar Master
Rozobral som brzdovy valcek :) no nevizera najhorie skysim zohnat opravnu sadu a dufam ze bude fungovat :) a da sa jazdit aj s autom no brzda chyta len na 3kola ale staci :D
Přílohy:

• ronkeller
14 roků 2 měsíců zpět #13 od ronkeller
Odpověděl ronkeller pro téma Get Vizio TV Review here.
Vizio TV Review - If your looking for the most comprehensive site about a vizio xvt3d650sv or a vizio tv of any other kind. Then check at <a href="www.vizio1.com/vizioxvt3d650sv.htm">vizio xvt3d650sv or www.vizio1.com/">vizio reviews

Vygenerováno za 0.069 sekund