FIAT TIPO 1.4

Více
13 roků 1 měsíc zpět #1 od djjajo1
FIAT TIPO 1.4 vytvořil uživatel djjajo1
Prosim vas ako by som mohlo zmenit podsvietenie tachometra na inu farbu ako na zelenu? po pripade sa chcem ešte spytat že mi neukazuje kontrolka kolko mam benzinu v aute. Mi nesvieti ani ručička sa nehybe. ČO sa mohlo stat? Dakujem....

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
13 roků 1 měsíc zpět #2 od matespv
Odpověděl matespv pro téma Re: FIAT TIPO 1.4
podsvícení není jenom tak protože je tam natahlá zelena folie aspon u dgt a kdyz tam das diodky tak to bude svítit bodove, a palivomer ti neukaze protoze mas pravdepodobne spatnej plovák v nádrži (dostaneš se k nemu z kufru pod kobercem a plovak tam je na bajonet)

Více
13 roků 1 měsíc zpět #3 od djjajo1
Odpověděl djjajo1 pro téma Re: FIAT TIPO 1.4
rozoberali sme agregat a po tom ako sme auto dali nas5 na zem neišla ani diodka oranžova ale ani ručička sa nehybe. je to mrtve neviem čo s mohlo stat. A nevieš ako to je zo športovým filtrom_mam na mysli hrušku. Pomože mi alebo mi skor niejako uškodi? počul som ževraj sa može pokazit tym agregat pretože može prepuštat male čiastočky prachu do valcov a urobý to ryhy. Neviem čo je na tom pravdy.... Dakujem...

Více
13 roků 1 měsíc zpět #4 od -DVD-
Odpověděl -DVD- pro téma Re: FIAT TIPO 1.4
Nevim jestli mas digi nebo analog, ale u analogu je to tak ze je tam takova zelena plastova lista kterou staci vymenit za jinak barevnou, taky jsem si to chtěl udělat ale ještě jsem se ktomu nedostal.

Fiat Tipo 2.0i.e 8v, 83kw, r.v. 1992, plná palba

Více
13 roků 1 měsíc zpět - 13 roků 1 měsíc zpět #5 od Frank0
Odpověděl Frank0 pro téma Re: FIAT TIPO 1.4
Taky jsem chtěl změnit barvu a není to takový přitažlivý se v tom vrtat . Jednak hadička ukazující momentální spotřebu je relativně krátká takže se tam celkem špatně vrací a budíky jsou složený asi ze 3 částí .. je fakt že ta zelená lišta se dá vyndat snadno ale uvést vše do původního stavu chce nervy xD
Poslední změna: 13 roků 1 měsíc zpět uživatelem Frank0.

• jumbo
13 roků 1 měsíc zpět #6 od jumbo
Odpověděl jumbo pro téma Re: FIAT TIPO 1.4
Ukazatel stavu paliva ( plovák ) budeš mít pěkně zasraný.
Tady se dozvíš jak to rozebrat.
www.fiattipo.net/index.php/clanky/4-serv...o-palivoveho-systemu

Na konektoru musíš mít napětí asi od 3.5 do 5 Voltů. Já jsem tam víc nenaměřil. Taky jsem rozebral palubní desku a dotlačl konektor. Ale moc mo to nepomohlo. jednou to ukazuje, podruhé neukazuje. Jak říkám, žije si to svůj vlastní život.
Na toto téma už bylo napsáno hodně. Použi funkci hledat. Když nenajdeš, ozvi se.

Vygenerováno za 0.324 sekund