Osvětlení přihrádky
13 roků 3 dní zpět #1
od mio9
Osvětlení přihrádky vytvořil uživatel mio9
Ahoj tak jsem včera večer zjistil, že mi nesvítí osvětlení přihrádky. Je to takový to malý světýlko nahoře, když se otevře přihrádka. Žárovka OK. Do kablíků nejde proud. Nespravoval někdo z vás tenhle detail?
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
- jumbo
13 roků 3 dní zpět #2
od jumbo
Odpověděl jumbo pro téma Re: Osvětlení přihrádky
Neřeš, taky jsem na to pořád nepřišel. A zhaslo to samo od sebe. A není to pro mne důležité. Stačí když mi svítí nad hlavou.
13 roků 2 dní zpět #3
od Brda
fiat tipo 1.9 td
Odpověděl Brda pro téma Re: Osvětlení přihrádky
Mam ten samý problém,rozebral jsem kastlík,vyměnil žárovku atd... a pořád nesvítí.Nejde tam proud a už jsem to vzdal.
fiat tipo 1.9 td
- jumbo
13 roků 2 dní zpět #4
od jumbo
Odpověděl jumbo pro téma Re: Osvětlení přihrádky
Tak kvůli vám se na to někdy podívám a pak dám vědet. Snad to bude v Tipouši stejné.
13 roků 2 dní zpět #5
od Charles
Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - Killer on The Road Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek
Odpověděl Charles pro téma Re: Osvětlení přihrádky
Mě se to podařilo dát do kupy, ale tak nějak na půl. Je to zapojené nějak přes světla a spínačku. Mě to nesvítilo vůbec, ale teď to svítí pouze v případě, že jsou zhasnutá světla. Jakmile se rozsvítí obrysovky, tak světýlko zhasne.
Víc jsem to neřešil, ale nejjednodušší řešení je, že si odněkud natáhnete živej kabel přímo, pak to bude svítit bez problémů vždycky. Ale hlavně, aby to pak při zavření zhasnulo, jinak máte do rána po baterce
Už na to asi nepříjdu, protože jsem tipo nedávno prodal...
Víc jsem to neřešil, ale nejjednodušší řešení je, že si odněkud natáhnete živej kabel přímo, pak to bude svítit bez problémů vždycky. Ale hlavně, aby to pak při zavření zhasnulo, jinak máte do rána po baterce
Už na to asi nepříjdu, protože jsem tipo nedávno prodal...
Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - Killer on The Road Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek
13 roků 1 den zpět #6
od Ricsi257
Odpověděl Ricsi257 pro téma Re: Osvětlení přihrádky
aj ja mam ten isty problem ale este som to neriesil.Ale pozrem to, mozna sa my to podari opravit
12 roků 11 měsíců zpět - 12 roků 11 měsíců zpět #7
od matespv
Odpověděl matespv pro téma Re: Osvětlení přihrádky
já bych to natáhl od podsvícení zapalovaču nebo panelu topení
Poslední změna: 12 roků 11 měsíců zpět uživatelem matespv.
Vygenerováno za 0.329 sekund