Plovák palivoměru FIAT Tempra combi 1,6ie rv.92
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
- jumbo
xcbike napsal: Dobrý den, nemáte někdo tuto starší ale funkční součástku? děkuji
A co s ním máš? Neukazje ti na palubce stav paliva?
Lancia Kappa 2.4 TDS v Kůží
- jumbo
V mém autě mi taky ukazuje palivoměr jak se mu chce. Měnil jsem různé plováky. Jak z motorizací z 1,6, 1,8, 1,9 ( nafta). Velikost a tvar těch plováků je stejný. Napětí na konektorech na plováku má být 5V. Já jsem si naměřil myslím asi 3,5V. I přes tak malé napětí na konektorech na plováku mi to někdy ukazuje správně, někdy mi tam bliká oranžové hladové oko a přitom v nádrži mám 15 litrů.
Stáva se, že ze zadní strany palubní desky není pořádně docvaknutý konektor. Anebo v palubní desce je někde studený spoj. ( Můj případ).
Víc o plováku se dočteš zde:
www.fiattipo.net/index.php/clanky/4-serv...o-palivoveho-systemu
Pokud se rozhodneš rozebrat plovák a vyčistit ho, tak hóóóódně štěstí.
Přesně jak píšeš vymněnil sem co se dalo ale ten ukazatel furt si dělá co chce hlavně kontrolka to je katastrofajumbo napsal: Patří tam co vyfotil tomino.
V mém autě mi taky ukazuje palivoměr jak se mu chce. Měnil jsem různé plováky. Jak z motorizací z 1,6, 1,8, 1,9 ( nafta). Velikost a tvar těch plováků je stejný. Napětí na konektorech na plováku má být 5V. Já jsem si naměřil myslím asi 3,5V. I přes tak malé napětí na konektorech na plováku mi to někdy ukazuje správně, někdy mi tam bliká oranžové hladové oko a přitom v nádrži mám 15 litrů.
Stáva se, že ze zadní strany palubní desky není pořádně docvaknutý konektor. Anebo v palubní desce je někde studený spoj. ( Můj případ).
Víc o plováku se dočteš zde:
www.fiattipo.net/index.php/clanky/4-serv...o-palivoveho-systemu
Pokud se rozhodneš rozebrat plovák a vyčistit ho, tak hóóóódně štěstí.
Fiat Tipo 1.4ie ,1989 ,190000 km. STK 5/2012
- jumbo
Fiat Tempra 1.6 SW 1992
- jumbo
Ale musíš si nejdřív vzít lupu a najít kde to je. A raději to nedělej obyčejnou trafopájkou, protože některé součástky se mi zdají že jsou dělané v SMD technologii. Použi hrotovou pájku.
Stačí na vysvětlení?