Neustálé problémy Fiat Tipo 1.6ie r.v. 1995 55kw
1. Někdy když nastartuju tak sešlápnu plyn a auto vůbec nejede spíš spomaluje , zjistil jsem že když ubírám a přidávám plyn tak to po chvíli přestane .
2. Něco dělá strašnej rachot při jízdě do levotočivé zatáčky , ale pouze když jí projíždím s plynem a kola jsou v tahu , do zatáčky v kopci mi ten rachot i přeřve rádio.
3. Neustále mi svítí , bliká , kolísavě se rozsvicuje kontrolka dobíjení , ale někdy se za celou dobu nerozsvítí .
4. Někdy se max. na 10min rozsvítí kontrolka vstřikování (Analogový tachometr ta nahoře vlevo) , když se to rozsvítí tak to někdy jede normálně jako by se nic nedělo a někdy je to auto strašně líný
5. Někdy mi z ničeho nic začne cvakat relé Blinkrů , často když blikám a přestanu tak se to rychle rozcvaká a někdy přestane někdy ne ... to bude zřejmě špatné to relé , ale to řešit nebudu jelikož nové stojí 800 a nejsem blázen abych za takovou " kostičku " vyhodil takové peníze , dokud to bliká tak to neřeším
Doufám že se tu najde někdo hodný kdo by mi s problémy pomohl . Jinak mě toto auto už celek vyžírá tím že když něco opravím tak se sere jiná věc ....
Fiat Tipo 1.6ie
r.v. 1995 , 55kw
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
Fiat Tempra 1.6 SW 1992
cembrit napsal: na otázku č 2 bych si tipnul načatej kloub na polose jestli to dělá jak pišeš jen v tahu a jen na jednu stranu a se zbytkem ti neporadim mam karburátora
ano přesně tak , jen na jednu stranu , na tu druhou můžu klidně na plnej plyn ale slyším jen motor , ale zase naopak už když se jen rozjíždím na tu druhou stranu tak to dělá rachot že se palubovka klepe
Fiat Tipo 1.6ie
r.v. 1995 , 55kw
kontrolka na dobíjení svítí když altik nedobíjí, takže buď volnej klíňák nebo odchází altik
Fiat Tipo 1.8 swap 2.0 16v Turbo, 3dv., bílé - ve výstavbě
Fiat Tipo 1.4, 3dv., černé
Fiat 500 BlackJack 1.4 100HP
Alfa Romeo 156 sw 2.4 10v 110kw
bejvalé:
Fiat Tipo 5dv. 1.4, 1.6, 2.0 8v, 2.0 16v
Fiat Tipo 3dv. 1.4, 1.6
Fiat Tempra 1.6 SW 1992
Skyline.ni napsal: relé na blikny bych tu měl mít a za nějaký drobný ho nechám
kontrolka na dobíjení svítí když altik nedobíjí, takže buď volnej klíňák nebo odchází altik
kolik by jsi za to relé chtěl ? pokud je funkční tak bych ho vzal , no nevím co by na tom altíku mohlo odcházet už jsem zkusil vyměnit celou tu část s uhlíkama myslím že regulátor se to jmenuje a dělalo to to samé , přitom jsem si všiml že už nějaký čas hvízdá nějaký řemen a vždycky když se rozsvítí dobíjení tak jakoby stuhlo řízení ale po chvíli to jde zase normálně ale dobíjení porád svítí , pohasíná , vadí mi to hlavně v noci kdy to je vidět i na světlech
Fiat Tipo 1.6ie
r.v. 1995 , 55kw
Fiat Tipo 1.8 swap 2.0 16v Turbo, 3dv., bílé - ve výstavbě
Fiat Tipo 1.4, 3dv., černé
Fiat 500 BlackJack 1.4 100HP
Alfa Romeo 156 sw 2.4 10v 110kw
bejvalé:
Fiat Tipo 5dv. 1.4, 1.6, 2.0 8v, 2.0 16v
Fiat Tipo 3dv. 1.4, 1.6
Skyline.ni napsal: vyhrabu ve sklepě pojistkovku, rele odzkoušim na svim autě a dám vědět, cena i s poštou 200,- na dobírku nebo 150,- při platbě předem na učet
ok poslal bych ti to na účet napiš mi na mail Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
Fiat Tipo 1.6ie
r.v. 1995 , 55kw
expertik napsal: přitom jsem si všiml že už nějaký čas hvízdá nějaký řemen a vždycky když se rozsvítí dobíjení tak jakoby stuhlo řízení ale po chvíli to jde zase normálně ale dobíjení porád svítí , pohasíná , vadí mi to hlavně v noci kdy to je vidět i na světlech
odpověděl sis sám
Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 -
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek
- jumbo
Fiat Tipo 1.6ie
r.v. 1995 , 55kw
- jumbo
Problémy se startováním teplého motoru se tady už řešili.Namátkou tady:
www.fiattipo.net/index.php/forum/1-motor...22962-start-za-tepla
Hodně to taky zlobilo uživatele Vali. Až to najdu, hodím ti to sem.
www.fiattipo.net/index.php/forum/1-motor...uje-s-teplym-motorem
mio9 napsal: Já mám 1.6 i.e. 1993 a mě to zase špatně točilo jak byly ty velký mrazy. Já na tvém místě bych zkusil prostříkat všechny kontakty na startéru kontaktním sprejem, případně pak rozdělat starter a vyčistit
to jsem zkoušel jako první
Fiat Tipo 1.6ie
r.v. 1995 , 55kw
jumbo napsal: To expertík:
Problémy se startováním teplého motoru se tady už řešili.Namátkou tady:
www.fiattipo.net/index.php/forum/1-motor...22962-start-za-tepla
Hodně to taky zlobilo uživatele Vali. Až to najdu, hodím ti to sem.
www.fiattipo.net/index.php/forum/1-motor...uje-s-teplym-motorem
jenomže jim to alespon točí motor ... u mě to je jak kdybych měl vybitou baterii prostě ho nenatočim ... musím čekat než vychladne jako kdyby to bylo někde zatuhlý
Fiat Tipo 1.6ie
r.v. 1995 , 55kw