Nejede a nejede

Více
12 roků 6 měsíců zpět #1 od Roman2
Nejede a nejede vytvořil uživatel Roman2
Zdravim.
Tak už 3 měsíce mě trapi velkej problém.Auto bez sebemenších problémů nastartuju.Bez zařazeneho kvaltu plyn reaguje bezchybně.Jenže jak zařadím a chcu se rozjet,auto začne kopat,na palubce začne problikávat kontrolka stříkačky.Někdy se stane že auto i chcípne.Jak mile ale vyšlápnu spojku,je vše zas v normalu.Vpohodě plyn reaguje bez cukání a zhasínaní.A aby toho nebylo malo,z ničeho nic auto ujede třeba 10km bez jedinýho škubnutí.Vyměnil jsem krokovej motorek,novej paliváč danej,relatka přeházeny,čerpadlo venku a stejny.Ted chcu nechat vysřihat alarm.Jo a bylo to na počítaču a v pohodě.
Tak se chcu zeptat jestly se někdo s něčím podobnym nesetkal a nepřišel na to.Za odpovědi díky!!

Fiat Tipo 16 i.e
835c1000

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
12 roků 6 měsíců zpět #2 od cembrit
Odpověděl cembrit pro téma Re: Nejede a nejede
Ahoj mrkni jestli tvoje auto nemá snímač polohy spojkovýho pedálu nevim jak je ovladaná u stříkaček bohatost smesi ale u novejsich aut to slouzi k tomu ze maj elektronicky ovladanej plyn a v případě poruchy tohodle systemu se automaticky nastavej otacky na 3000+-500 na to aby si mohl dojet a jakmile slapnes spojku tak ti ridici jednotka umožní řazení snížením otáček na 950rpm jestli je něco podobnýho i u tebe tak je možný že někde na tomhle systému je chyba a hádá se to :)

Fiat Tempra 1.6 SW 1992

Více
12 roků 6 měsíců zpět #3 od Charles
Odpověděl Charles pro téma Re: Nejede a nejede
no tipo bylo sice nadčasový auto ve své době, ale tohle čidlo spojky určitě nemá :D
Poradit takhle neumím, ale napadá mě převodovka je v pohodě? Nehádají se ti tam třebas kvalty? Už jsem se s tim setkal, že tam kolegovi šlo 1 a 3 současně a auto se ne a ne rozjet, chcípalo a kopalo.

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - :) Killer on The Road ;-) Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek :)

Vygenerováno za 0.279 sekund