P: Tipo 2.0i.e
12 roků 4 měsíců zpět #1
od -DVD-
Fiat Tipo 2.0i.e 8v, 83kw, r.v. 1992, plná palba
P: Tipo 2.0i.e vytvořil uživatel -DVD-
Zdar, bohužel už přišel čas... více info zde:
www.sportovnivozy.cz/23523-fiat-tipo-20ie-8v-praha
Cena v inzerátu neplatí, záleží na domluvě... ¨
Na cokoliv se ptejte...
Cena v inzerátu neplatí, záleží na domluvě... ¨
Na cokoliv se ptejte...
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
12 roků 4 měsíců zpět #2
od Charles
Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - Killer on The Road Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek
Odpověděl Charles pro téma Re: P: Tipo 2.0i.e
nerad to říkám, ale cena hodně mimo mísu
Pokud se prodá, tak třeba za 15tisíc a budeš rád, bohužel prostě o tipa už dnes mají zájem jenom nadšenci a italofilové
Pokud se prodá, tak třeba za 15tisíc a budeš rád, bohužel prostě o tipa už dnes mají zájem jenom nadšenci a italofilové
Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - Killer on The Road Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
12 roků 4 měsíců zpět #3
od -DVD-
Odpověděl -DVD- pro téma Re: P: Tipo 2.0i.e
Proto píšu že cena neplatí! Ale 15 tis. Je přecejenom málo
12 roků 4 měsíců zpět #4
od Charles
tak se podívej za kolik se to dnes prodává, každej to spíš nechává na ND, jako třeba předseda prodal tempru za 2tis. a byl rád, že nemusí do šmelcu. Prostě taková je doba a tipo je dnes auto, které prostě "nemá co nabídnout", je to prostě starej pekáč a každej si radši koupí fabii, golfa nebo vochcávku I z roku 2000+ za 40-50tis. než tipo z roku 90 za stejný prachy.
Odpověděl Charles pro téma Re: P: Tipo 2.0i.e
-DVD- napsal: Proto píšu že cena neplatí! Ale 15 tis. Je přecejenom málo
tak se podívej za kolik se to dnes prodává, každej to spíš nechává na ND, jako třeba předseda prodal tempru za 2tis. a byl rád, že nemusí do šmelcu. Prostě taková je doba a tipo je dnes auto, které prostě "nemá co nabídnout", je to prostě starej pekáč a každej si radši koupí fabii, golfa nebo vochcávku I z roku 2000+ za 40-50tis. než tipo z roku 90 za stejný prachy.
12 roků 4 měsíců zpět - 12 roků 4 měsíců zpět #5
od F@ster
Odpověděl F@ster pro téma Re: P: Tipo 2.0i.e
Bohužel je to tak, jak píše Karel. Nechci být OT, už podle fotek je to tvoje auto skutečně udržované a v super formě. Jenže je to 20 let stará a dneska už naprosto nezajímavá hajtra... Moc dobře vím, o čem mluvím, sám jsem svoje Tipo daroval za ekologický poplatek (naštěstí do dobrých tukou) a to bylo (a pořád je) v TOP stavu, kde se dělalo všechno od předu dozadu a kromě provozních věcí tam bylo i pár vychytávek a fajn hraček... Taky se tam za těch 5 let co jsem ho měl z lásky ztratilo cca 160 tisíc
Takže pokud ti mohu radit, nech si ho, chvíli vydrž a dej to na veteránské značky...
Takže pokud ti mohu radit, nech si ho, chvíli vydrž a dej to na veteránské značky...
Poslední změna: 12 roků 4 měsíců zpět uživatelem F@ster.
12 roků 4 měsíců zpět #6
od -DVD-
Odpověděl -DVD- pro téma Re: P: Tipo 2.0i.e
Chápu no, je to auto co nemůže nic nabídnout, ale přecejenom když jsem do toho dal cca 130 tis... a hlavně toho času... tak bych chtěl za to aspoň těch 30-40 tis. , sice nevěřim že by se někdo našel... tak ale za zkoušku nic nedám Takové auto si nekoupí normální člověk, ale člověk, který k tomu má vztah.
F@aster: ty jsi svoje tipo nechal za eko poplatek??? i přes ty investice... to bych jsi ho radši nechal.
Veteránský značky budu moct až za 5 let
F@aster: ty jsi svoje tipo nechal za eko poplatek??? i přes ty investice... to bych jsi ho radši nechal.
Veteránský značky budu moct až za 5 let
12 roků 3 měsíců zpět - 12 roků 3 měsíců zpět #7
od F@ster
Odpověděl F@ster pro téma Re: P: Tipo 2.0i.e
Šlo do dobrých rukou, pořád lepší jak ho nechat sešrotovat... Já jsem s ním už rok nejezdil, akorát se platila pojistka, stálo a nemělo smysl ho dál trápit... Navíc, v době kdy se dávalo pryč jsem měl další tři vlastní auta + pět služebních, teď jsem to vlastní blbostí a následným zužováním stavů zredukoval na jedno vlastní, jedno přítelkyně (zajímavý, ani jeden nemáme "normální auto" ) a ty služební...-DVD- napsal: F@ster: ty jsi svoje tipo nechal za eko poplatek??? i přes ty investice... to bych jsi ho radši nechal.
No vidíš, však to máš za chvilku... Ono tyhle prachy ti za to už dneska vážně nikdo nedá...-DVD- napsal: Veteránský značky budu moct až za 5 let
Poslední změna: 12 roků 3 měsíců zpět uživatelem F@ster.
12 roků 3 měsíců zpět #8
od jirkaR
Fiat Tipo
2.0.Ie Po GO Motoru r.1990 zel.metal
Odpověděl jirkaR pro téma Re: P: Tipo 2.0i.e
zdarec hoši ,já do tipa nasypal tak 170tisíc a pak ho prodalza 20 a taky bylo v top stavu aler už to jsou tuším dva roky
a doba je sakra jinde
těch 15 a bohužel budeš rád ,benzín je strašně drahej a kdo si koupí auto se spotčbou 9 lůitrů lehká noha...
řešili jsem doma druhý auto a vyhrál favorit r.94 za 8 tisíc , náhradní nový díly za pakatel
výbava je horší ale jezdí za 6
mš to vymazlený a třeba se někdo chytne ale....
a doba je sakra jinde
těch 15 a bohužel budeš rád ,benzín je strašně drahej a kdo si koupí auto se spotčbou 9 lůitrů lehká noha...
řešili jsem doma druhý auto a vyhrál favorit r.94 za 8 tisíc , náhradní nový díly za pakatel
výbava je horší ale jezdí za 6
mš to vymazlený a třeba se někdo chytne ale....
Fiat Tipo
2.0.Ie Po GO Motoru r.1990 zel.metal
Vygenerováno za 0.362 sekund