P: Tipo 2.0i.e

Více
12 roků 4 měsíců zpět #1 od -DVD-
P: Tipo 2.0i.e vytvořil uživatel -DVD-
Zdar, bohužel už přišel čas... více info zde: www.sportovnivozy.cz/23523-fiat-tipo-20ie-8v-praha
Cena v inzerátu neplatí, záleží na domluvě... ¨
Na cokoliv se ptejte... ;)

Fiat Tipo 2.0i.e 8v, 83kw, r.v. 1992, plná palba

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
12 roků 4 měsíců zpět #2 od Charles
Odpověděl Charles pro téma Re: P: Tipo 2.0i.e
nerad to říkám, ale cena hodně mimo mísu :woohoo:
Pokud se prodá, tak třeba za 15tisíc a budeš rád, bohužel prostě o tipa už dnes mají zájem jenom nadšenci a italofilové

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - :) Killer on The Road ;-) Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek :)

Více
12 roků 4 měsíců zpět #3 od -DVD-
Odpověděl -DVD- pro téma Re: P: Tipo 2.0i.e
Proto píšu že cena neplatí! Ale 15 tis. Je přecejenom málo :)

Více
12 roků 4 měsíců zpět #4 od Charles
Odpověděl Charles pro téma Re: P: Tipo 2.0i.e

-DVD- napsal: Proto píšu že cena neplatí! Ale 15 tis. Je přecejenom málo :)

tak se podívej za kolik se to dnes prodává, každej to spíš nechává na ND, jako třeba předseda prodal tempru za 2tis. a byl rád, že nemusí do šmelcu. Prostě taková je doba a tipo je dnes auto, které prostě "nemá co nabídnout", je to prostě starej pekáč a každej si radši koupí fabii, golfa nebo vochcávku I z roku 2000+ za 40-50tis. než tipo z roku 90 za stejný prachy.

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - :) Killer on The Road ;-) Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek :)

Více
12 roků 4 měsíců zpět - 12 roků 4 měsíců zpět #5 od F@ster
Odpověděl F@ster pro téma Re: P: Tipo 2.0i.e
Bohužel je to tak, jak píše Karel. Nechci být OT, už podle fotek je to tvoje auto skutečně udržované a v super formě. Jenže je to 20 let stará a dneska už naprosto nezajímavá hajtra... Moc dobře vím, o čem mluvím, sám jsem svoje Tipo daroval za ekologický poplatek (naštěstí do dobrých tukou) a to bylo (a pořád je) v TOP stavu, kde se dělalo všechno od předu dozadu a kromě provozních věcí tam bylo i pár vychytávek a fajn hraček... Taky se tam za těch 5 let co jsem ho měl z lásky ztratilo cca 160 tisíc ;)

Takže pokud ti mohu radit, nech si ho, chvíli vydrž a dej to na veteránské značky...
Poslední změna: 12 roků 4 měsíců zpět uživatelem F@ster.

Více
12 roků 4 měsíců zpět #6 od -DVD-
Odpověděl -DVD- pro téma Re: P: Tipo 2.0i.e
Chápu no, je to auto co nemůže nic nabídnout, ale přecejenom když jsem do toho dal cca 130 tis... a hlavně toho času... tak bych chtěl za to aspoň těch 30-40 tis. , sice nevěřim že by se někdo našel... tak ale za zkoušku nic nedám :) Takové auto si nekoupí normální člověk, ale člověk, který k tomu má vztah.

F@aster: ty jsi svoje tipo nechal za eko poplatek??? :ohmy: i přes ty investice... to bych jsi ho radši nechal.

Veteránský značky budu moct až za 5 let :(

Více
12 roků 3 měsíců zpět - 12 roků 3 měsíců zpět #7 od F@ster
Odpověděl F@ster pro téma Re: P: Tipo 2.0i.e

-DVD- napsal: F@ster: ty jsi svoje tipo nechal za eko poplatek??? :ohmy: i přes ty investice... to bych jsi ho radši nechal.

Šlo do dobrých rukou, pořád lepší jak ho nechat sešrotovat... Já jsem s ním už rok nejezdil, akorát se platila pojistka, stálo a nemělo smysl ho dál trápit... Navíc, v době kdy se dávalo pryč jsem měl další tři vlastní auta + pět služebních, teď jsem to vlastní blbostí a následným zužováním stavů zredukoval na jedno vlastní, jedno přítelkyně (zajímavý, ani jeden nemáme "normální auto" :D ) a ty služební... ;)

-DVD- napsal: Veteránský značky budu moct až za 5 let :(

No vidíš, však to máš za chvilku... Ono tyhle prachy ti za to už dneska vážně nikdo nedá... :(
Poslední změna: 12 roků 3 měsíců zpět uživatelem F@ster.

Více
12 roků 3 měsíců zpět #8 od jirkaR
Odpověděl jirkaR pro téma Re: P: Tipo 2.0i.e
zdarec hoši ,já do tipa nasypal tak 170tisíc a pak ho prodalza 20 a taky bylo v top stavu aler už to jsou tuším dva roky
a doba je sakra jinde
těch 15 a bohužel budeš rád ,benzín je strašně drahej a kdo si koupí auto se spotčbou 9 lůitrů lehká noha...
řešili jsem doma druhý auto a vyhrál favorit r.94 za 8 tisíc , náhradní nový díly za pakatel
výbava je horší ale jezdí za 6
mš to vymazlený a třeba se někdo chytne ale....

Fiat Tipo
2.0.Ie Po GO Motoru r.1990 zel.metal

Vygenerováno za 0.362 sekund