Slabé brzdy
12 roků 3 měsíců zpět #1
od Ricsi257
Slabé brzdy vytvořil uživatel Ricsi257
Čavte. Mám taký problém že moje Tipo slabo brzdí a neviem v com može bit závada. Ak zatlačim na pedál pri začiatku to brzdi dobre a po urcitej urovni sa pedál stvrdne a proste neide lepsie zatlacit, uz som menil posilovač a zadné dve valceky sú repasovane nove piesty a tesnenie (kotúčové brzdy) vsetko je odvzdusnené.Predné valceky su v poriadku nové kotúče +obloženia a napriek tymto investýciam to nefuguje mal uz niekto takyto problem ? ja tam ABS Girling 2/2
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
12 roků 3 měsíců zpět - 12 roků 3 měsíců zpět #2
od Ricsi257
Odpověděl Ricsi257 pro téma Re: Slabé brzdy
pozeral som hlavný brzdový valec a ja tam mám niaky padelek. ze to má 4 vívody a z toho sú dva zaslepené. Origynálne by tam nemalo bit brzdový valec len s dvoma vivodmy pro abs?
Poslední změna: 12 roků 3 měsíců zpět uživatelem Ricsi257.
12 roků 3 měsíců zpět #3
od mio9
Odpověděl mio9 pro téma Re: Slabé brzdy
Já to mám taky tak. 2 vývody jsou zaslepené. A vzhledem k tomu ,že ta mám spoustu věcí originálních tak, bych řekl ,že to tak je z výroby.
12 roků 3 měsíců zpět #4
od cembrit
Fiat Tempra 1.6 SW 1992
Odpověděl cembrit pro téma Re: Slabé brzdy
Mě pomohlo vyměnit přední brzdiče s priměrem pistu 48 za ty samy akorad pruměr pistu 54 auto najednou brzdi jak ma
Fiat Tempra 1.6 SW 1992
12 roků 3 měsíců zpět #5
od Ricsi257
Odpověděl Ricsi257 pro téma Re: Slabé brzdy
vymenit predné piesty mislis z iného auta? alebo z tempri ? alebo odkial ten vedsi priemer?
12 roků 3 měsíců zpět #6
od aaa_najn
Tipo 1.4 i.e. 51kW socque_line , clima, central, lpg, 200km, anno immatricolazione 93, 160.046
Odpověděl aaa_najn pro téma Re: Slabé brzdy
ja mam obycajne brzdy 1.4 repasoval som HBV, menil zadne piestiky aj celuste a vpredu dosticky .. a brzdi to slabsie, treba nohou silno tlacit .. vyzera to na posilovac ako keby, ale podla testov tesni ...
Tipo 1.4 i.e. 51kW socque_line , clima, central, lpg, 200km, anno immatricolazione 93, 160.046
12 roků 3 měsíců zpět - 12 roků 3 měsíců zpět #7
od cembrit
Fiat Tempra 1.6 SW 1992
Odpověděl cembrit pro téma Re: Slabé brzdy
Neni potreba z jinyho auta na tempry se delali prumer 48 a na motorizace 2.0 se davali trmeny s 54 pistama je to vzajemne zamenny bez uprav mam je na tempre taky a jedna rada pri odvzdusnovani predku je potrema trmen sundat ze sroubu a naklonit ho tak aby odvzdusnovak bylkolmo nahoru inac tam zustava vzduchova kapsa třmeny nesou označení bhw157 a 156
Fiat Tempra 1.6 SW 1992
Poslední změna: 12 roků 3 měsíců zpět uživatelem cembrit.
Vygenerováno za 0.349 sekund