tipo 1,4IE náladovka
12 roků 1 měsíc zpět - 12 roků 1 měsíc zpět #1
od karel233
tipo 1,4IE náladovka vytvořil uživatel karel233
mám problem snad mi někdo poradí. Mám náladové tipo startuje jak se mu zachce bylo i na diagnostice a nic... není v tom nějaká pravidelnost někdy chytne krásně jak teplý tak i studený, jindy jenom točí a nechytá ani nemá snahu. Fakt nevim a zbavovat se mi ho nechce- mám ho šlupku rád. Poraďte prosím.
jo a abych upřesnil--když se mu nechce, tak jde roztlačit- to pak chytne "na metru"
jo a abych upřesnil--když se mu nechce, tak jde roztlačit- to pak chytne "na metru"
Poslední změna: 12 roků 1 měsíc zpět uživatelem karel233.
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
Méně
Více
12 roků 1 měsíc zpět #2
od Erikson16v
Odpověděl Erikson16v pro téma Re: tipo 1,4IE náladovka
Nevim je to mozna jen muj nazor ale co tak pal.pumpa?Treba odchazi a nekdy proste neda spravny tlak tak proto to nechyta.Rikam ale je to muj nazor
Poděkovali: karel233
12 roků 1 měsíc zpět #3
od Pegas77
Pegas77 Tipo 1.6 1990 asi brzo vrakac
Fiat Coupe 2,0 16V broom Yellow
Odpověděl Pegas77 pro téma Re: tipo 1,4IE náladovka
taky dobry kurvitko je snimac otacek a relatka od palivove pumpy, oboji me celkem potrapilo
Pegas77 Tipo 1.6 1990 asi brzo vrakac
Fiat Coupe 2,0 16V broom Yellow
12 roků 1 měsíc zpět #4
od jarinelli
1,4 ie, r.v.92
Odpověděl jarinelli pro téma Re: tipo 1,4IE náladovka
Tak to jsem zvědav, co k tomuto vymyslíme. Neodvážil jsem se zatím zeptat, ale můj táta má na Tipu 1,4 ie r.v. 1989 stejný problém. Projel se známým elektrikářem několikrát celé zapojení a nic. Někdy chytí, někdy ne. Vyměnili jsme řídící jednotku a nic. Relátkama to také není, to už znám od svého auta, prohazovali jsme a nic. Má konektor a v nejhorším zvedne kapotu a nastrčí ho na přívod buzení ke starteru a pak mu to chytí. Fakt nevíme taky, takže budu také vděčný za to, když mi někdo poradí.
1,4 ie, r.v.92
12 roků 1 měsíc zpět #5
od remarque
FIAT Tipo 1,6 159A3.046 r.v.91
Odpověděl remarque pro téma Re: tipo 1,4IE náladovka
Přesně stejný problém jsem asi měsíc řešil letos. Tipo (1,6 jednobod,takže v podstatě to samé jako 1,4, o kterých je tu řeč) někdy nestartovalo. Točilo jak vzteklý a nic. Nerozhodovala teplota, vlkost atd. Většinou bylo potřeba chvíli počkat (max. pár minut) a potom nastartovalo. Jiskru to dávalo. Vzhledem ktomu,že mám doma dílů asi ze dvou motorů,tak jsem prostě postupně vyměňoval,co se dalo (pal.čerpadlo, teplotní čidla, vstřik, ř.j.). No nakonec byl ucpaný palivový filtr . Ne nadarmo se v chytré knize (Haynes) píše vyměna filtru každý rok.
FIAT Tipo 1,6 159A3.046 r.v.91
12 roků 1 měsíc zpět #6
od jarinelli
1,4 ie, r.v.92
No zkusit by se to mohlo. Kde se ten filtr najde ?? Někde jsem četl, že je někde u zadní nápravy, jde to vyndat snadno nebo na mě čeká nějaká záludnost ??
1,4 ie, r.v.92
Méně
Více
12 roků 1 měsíc zpět #7
od Erikson16v
Odpověděl Erikson16v pro téma Re: tipo 1,4IE náladovka
no nevim jak u jine motorizace ale u mojeho je u zadniho praveho kola pod plastovym krytem.Jinac vymena?Easyjarinelli napsal: No zkusit by se to mohlo. Kde se ten filtr najde ?? Někde jsem četl, že je někde u zadní nápravy, jde to vyndat snadno nebo na mě čeká nějaká záludnost ??
12 roků 1 měsíc zpět #8
od jarinelli
1,4 ie, r.v.92
Jo tak ais tam bude, koukal jsem, že to stojí kolem 250 Kč, tak uvidíme, co to udělá. Zatim dík.
1,4 ie, r.v.92
12 roků 1 měsíc zpět #9
od karel233
Odpověděl karel233 pro téma Re: tipo 1,4IE náladovka
lidi díky moc, o víkendu to zkusím
12 roků 1 měsíc zpět #10
od jarinelli
1,4 ie, r.v.92
tak to filtr není, musí to bejt něco v elektrice. co mi teďka táta popsal, tak se mu stává, že starter ani necvrnkne a musí použít pomocnej káblík na buzení
1,4 ie, r.v.92
Vygenerováno za 0.369 sekund