Hodnoty 1.4 karbec...hlavně předstih?..
12 roků 1 měsíc zpět #1
od Vajcusek
Hodnoty 1.4 karbec...hlavně předstih?.. vytvořil uživatel Vajcusek
Zdravim...snažil jsem se jezdit na ten slavnej ethanol...a je to na houno...asi ne nadarmo dělaly ty auta na benzin...tak mám otázku...rozhodil jsem celej karbec a vsechno a v patek uz mam domluveno a jde se seridit...tak bych potreboval vedět jaky tam maj bejt hodnoty...a hlavně teda v první řadě předstih?...prosim prosim honem honem =oD...zatim dikes
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
12 roků 1 měsíc zpět #2
od cembrit
Fiat Tempra 1.6 SW 1992
Odpověděl cembrit pro téma Re: Hodnoty 1.4 karbec...hlavně předstih?..
No vida a sme u toho co sem psal je to jednoduchý předstih mam na svym 10stupnů a karburátor je seřízenej tak že utáhneš šroub směsi pak ho povolíš o dvě otáčky a podle toho kam ti motor běží tak seřizujes když má velký otáčky tak srovnáš šroubem volnoběhu tak aby běžel normálně a zkusíš mu prudce přidat když se ti motor zakucká nebo bude mít velkou prodlevu v tom než zareaguje tak máš chudou směs a přidáš o kousek na šroubu směsi chvílí počkáš než si to v tý svý kebuli přebere a opakuješ celej proces dokud ti motor neběží jak má a nijak extrémně se nekucká no a potom vyndáš svici a podiváš se kam si smes posunul když máš izolátory bílý šedý a podobný vyblitý barvy máš chudou směs když sou černý maš bohato ideal se udává cihlová barva nebo něco tomu podobnýho neni to na tech svících hned ale po par kilometrech nebo chvíli stání z vlastní zkušenosti vim že se dá seřídít tak že to hned může na emise a projde jinak asi nemusim psát že se seřizuje na teplým motoru chce to trpělivost nic víc
Fiat Tempra 1.6 SW 1992
12 roků 1 měsíc zpět #3
od Vajcusek
Odpověděl Vajcusek pro téma Re: Hodnoty 1.4 karbec...hlavně předstih?..
no tak ve finale zitra jedu primo do stanice emisi na serizeni takze me staci vedet predstih... Zbytek uz se hodnoty seridej podle pc....a ty rikas teda 10 stupnu jo?
12 roků 1 měsíc zpět #4
od cembrit
Fiat Tempra 1.6 SW 1992
Odpověděl cembrit pro téma Re: Hodnoty 1.4 karbec...hlavně předstih?..
Přesně tak na autě mam 10 stupnů a ty emise sou nejlepší seřízení dej to na střed a po srande nesnaž se zbytečne ochuzovat směs nedělá to pak dobrotu
Fiat Tempra 1.6 SW 1992
12 roků 1 měsíc zpět #5
od Vajcusek
Odpověděl Vajcusek pro téma Re: Hodnoty 1.4 karbec...hlavně předstih?..
to vim to jsem mel doted.. A kdyz jsem vytah svicky tak byly bily jak snih a to tam byly pul roku a meli najeto mozna 3-4tisice
Vygenerováno za 0.318 sekund