Jak Odvzdušnit topení?

Více
11 roků 11 měsíců zpět #1 od Vajcusek
Jak Odvzdušnit topení? vytvořil uživatel Vajcusek
Zdravim...už pěknejch pár dní na mě auto bublá....a už fakt nevim co s tim...vody tam je dost...a nikde jsem nenašel nic jak to odvzdušnit...tak prosim o radu...vim že je to asi volovina...ale já to vážně nenašel....zatim Děkuji

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
11 roků 11 měsíců zpět #2 od Charles
Odpověděl Charles pro téma Re: Jak Odvzdušnit topení?
na hadici k topení je většinou odvzdušňovací šroubek, pokud však někdo hadice měnil, tak tam na 100% nebude....a jinak Tipo není potřeba odvzdušňovat, to se provede samo :) jakmile se to pořádně prohřeje, několikrát otevře termostat a všechny cesty se propláchnou

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - :) Killer on The Road ;-) Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek :)

Více
11 roků 11 měsíců zpět #3 od Vajcusek
Odpověděl Vajcusek pro téma Re: Jak Odvzdušnit topení?
No já priojel vsechny hadice co souvisej s vodou a nikde nic....takže se asi teda měnila....a tadyto asi odvzdušnit potŕebuje...ono už to trvá možná 14 dní....chvílema to zní jako by tam byla výřivka která bublá podle otáček...

Více
11 roků 11 měsíců zpět #4 od martyozz
Odpověděl martyozz pro téma Re: Jak Odvzdušnit topení?
Teď jsem to řešil,taky jsem žádnej ovzdušnovák na hadici neměl nikde,auto se samo neovzdušnilo takže jsem zvolil jinou cestu jak si pomoct.Normálně to nech pořádně natlakovat jízdou párkrát pootevři víčko u expanzky at si to odfoukne,když nepomůže tak když se mrkneš do motoru k chladiči tak pod klaksonama najdeš navrchu chladiče plastovej šroubovací uzávěr,ten případně povol-vyběhne vzduch a pak voda,párkrát jsem to takhle udělal a už to nebublalo.;)

fiat tipo 1.6 sx dgt DOHC 1992 (149 C2 046)

Vygenerováno za 0.738 sekund