Prodám Levně díly na Fiat TempraSW1,6 benzín 57 KW

Více
12 roků 3 měsíců zpět - 12 roků 3 měsíců zpět #1 od fililip83
Čauky lidičky.Už jsem rezignoval a po různých útrapách budu likvidovat svou tempru koupil jsem nový:potenciometr škrtící klapky,vstřikovač,všechny čidla,víčko rozdělovače,kabely,benzínovou pumpu,vodní pumpu,chladič,brzdy,fungl nové tažné za 7 tis,výfuk také ten drátěný nevím asi vlnovec nebo jak se tomu říká atd.....Dal jsem do ní za dva roky fakt moc velký ranec peněz i když má najeto jen 113 tis a 6 let stála v jedné garáži a nikdo s ní nejezdil až pak já ty dva roky a stále škube a škube a chcípá atd.Joo chvilku jede bezvadně a pak zase škube a škube.Už jsem to vzdal nedá se s tím jezdit beze strachu jestli dojedu nebo ne..Jinak vnitřek je jako nový jsem sice 3 majitel,ale od dovezení z německa roku 1993 se s ní už moc nejezdilo,mám i knihu jízd s tankováním od dovozu skoro do teď.Měl jsem ji fakt rád a když by fungovala tak jak má nikdy bych jí neprodal je to hodně pohodlné auto.Už jsem ji nechal i první zimu venku a ne v garáži.Tudíž jestli někdo něco chce ozvěte se,bydlím ve Zdislavicích u Vlašimi č.2 a jsem doma kdykoliv.Budu čekat týden max dva a pak jde do šrotu...A těch nových dílů by byla škoda určitě se domluvíme.telefon na mě je:731056977,email:Fililip83@seznam.cz
Přílohy:
Poslední změna: 12 roků 3 měsíců zpět uživatelem fililip83.

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
12 roků 3 měsíců zpět #2 od cembrit
Ahoj měl bych zájem o startér jestli je stejnej pro 63kw ale mel by bejt a o komplet rozdělovaač muj email Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Fiat Tempra 1.6 SW 1992

Více
12 roků 3 měsíců zpět #3 od fililip83
jsem na telefonu zavolejte dnes tj.15.12. mohu ty věci přivézt do Prahy jedu tam večer na návštěvu...

• Trypo1302
12 roků 3 měsíců zpět #4 od Trypo1302
vitaj nemáš nahodou zadne prasce na kotucove brzdy z tempri?

Více
12 roků 3 měsíců zpět #5 od fililip83
Ahoj Tempra 1,6 neměla kotoučové brzdy v zadu ale jen ve předu.Jinak mám ještě všechno...

Vygenerováno za 0.053 sekund