Prodám Levně díly na Fiat TempraSW1,6 benzín 57 KW
11 roků 11 měsíců zpět - 11 roků 11 měsíců zpět #1
od fililip83
Prodám Levně díly na Fiat TempraSW1,6 benzín 57 KW vytvořil uživatel fililip83
Čauky lidičky.Už jsem rezignoval a po různých útrapách budu likvidovat svou tempru koupil jsem nový:potenciometr škrtící klapky,vstřikovač,všechny čidla,víčko rozdělovače,kabely,benzínovou pumpu,vodní pumpu,chladič,brzdy,fungl nové tažné za 7 tis,výfuk také ten drátěný nevím asi vlnovec nebo jak se tomu říká atd.....Dal jsem do ní za dva roky fakt moc velký ranec peněz i když má najeto jen 113 tis a 6 let stála v jedné garáži a nikdo s ní nejezdil až pak já ty dva roky a stále škube a škube a chcípá atd.Joo chvilku jede bezvadně a pak zase škube a škube.Už jsem to vzdal nedá se s tím jezdit beze strachu jestli dojedu nebo ne..Jinak vnitřek je jako nový jsem sice 3 majitel,ale od dovezení z německa roku 1993 se s ní už moc nejezdilo,mám i knihu jízd s tankováním od dovozu skoro do teď.Měl jsem ji fakt rád a když by fungovala tak jak má nikdy bych jí neprodal je to hodně pohodlné auto.Už jsem ji nechal i první zimu venku a ne v garáži.Tudíž jestli někdo něco chce ozvěte se,bydlím ve Zdislavicích u Vlašimi č.2 a jsem doma kdykoliv.Budu čekat týden max dva a pak jde do šrotu...A těch nových dílů by byla škoda určitě se domluvíme.telefon na mě je:731056977,email:Fililip83@seznam.cz
Poslední změna: 11 roků 11 měsíců zpět uživatelem fililip83.
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
11 roků 11 měsíců zpět #2
od cembrit
Fiat Tempra 1.6 SW 1992
Odpověděl cembrit pro téma Re: Prodám Levně díly na Fiat TempraSW1,6 benzín 57 KW
Ahoj měl bych zájem o startér jestli je stejnej pro 63kw ale mel by bejt a o komplet rozdělovaač muj email Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
Fiat Tempra 1.6 SW 1992
11 roků 11 měsíců zpět #3
od fililip83
Odpověděl fililip83 pro téma Re: Prodám Levně díly na Fiat TempraSW1,6 benzín 57 KW
jsem na telefonu zavolejte dnes tj.15.12. mohu ty věci přivézt do Prahy jedu tam večer na návštěvu...
- Trypo1302
11 roků 11 měsíců zpět #4
od Trypo1302
Odpověděl Trypo1302 pro téma Re: Prodám Levně díly na Fiat TempraSW1,6 benzín 57 KW
vitaj nemáš nahodou zadne prasce na kotucove brzdy z tempri?
11 roků 11 měsíců zpět #5
od fililip83
Odpověděl fililip83 pro téma Re: Prodám Levně díly na Fiat TempraSW1,6 benzín 57 KW
Ahoj Tempra 1,6 neměla kotoučové brzdy v zadu ale jen ve předu.Jinak mám ještě všechno...
Vygenerováno za 2.753 sekund