Kolo dostalo asi ránu....?
11 roků 8 měsíců zpět #1
od Vajcusek
Kolo dostalo asi ránu....? vytvořil uživatel Vajcusek
Zdravim...koupil jsem na tipko jetý kola....dal jsem je vyvážit....dvě byly tak něják v pohodě ale na třetim je 50g zavazi a na ctvrtym 90g....a když jsem je dal na auto....tak se volant klepe tak něják furt....co myslíte? jak to řešit?
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
11 roků 8 měsíců zpět #2
od remarque
FIAT Tipo 1,6 159A3.046 r.v.91
Odpověděl remarque pro téma Re: Kolo dostalo asi ránu....?
Do předu se vždycky dávají kola co nejrovnější,tedy s nejmenším počtem závaží. Dej ty křívá kola na zadní nápravu a uvidíš,třeba se to nebude projevovat. A nebo nechat srovnat, na netu najdeš spoustu firem zabývající se renovacemi alu kol.
11 roků 8 měsíců zpět #3
od Vajcusek
Odpověděl Vajcusek pro téma Re: Kolo dostalo asi ránu....?
Právě že ty dvě horší mám na zadku a furt šílený....asi zkusm přehodit jedno nebo druhy kolo za zimak...at zjistim cim to je...a nevíš prosimtě jak to srovnani vychazi cenově?
11 roků 8 měsíců zpět #4
od remarque
Odpověděl remarque pro téma Re: Kolo dostalo asi ránu....?
Mám dojem že 500-1000Kč za kolo,ale nevím to jistě, však si najdi nějakou pro tebe nejbližší firmu a pošli poptávku.
11 roků 8 měsíců zpět #5
od Vajcusek
jasny jasny...tak ono bude stačit snad srovnat jedno kolo mno...uvidime...dnes zkusim prehodit jedno kolo...a uvidim...
11 roků 8 měsíců zpět #6
od Charles
Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - Killer on The Road Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek
Odpověděl Charles pro téma Re: Kolo dostalo asi ránu....?
záleží taky jaké na tom máš pneu.
Já jednou koupil levné pneu, nasadil a nevěřil jsem, že tam bylo asi 150-190g na jeden disk. Tak jsem patrál a zjistil jsem, že jde vlastně o protektory. Taky jsem myslel, že disky jsou pokopané.
Ale to se dá zjisti už na té vyvažovačce, pokud tam dáš disk bez pneu a roztočíš ho, tak to je vidět, jestli nějak hází a dokonce ti to i ukáže třeba nějaký vývažek (ale musí se brát v potaz ventilek)
Já jednou koupil levné pneu, nasadil a nevěřil jsem, že tam bylo asi 150-190g na jeden disk. Tak jsem patrál a zjistil jsem, že jde vlastně o protektory. Taky jsem myslel, že disky jsou pokopané.
Ale to se dá zjisti už na té vyvažovačce, pokud tam dáš disk bez pneu a roztočíš ho, tak to je vidět, jestli nějak hází a dokonce ti to i ukáže třeba nějaký vývažek (ale musí se brát v potaz ventilek)
Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - Killer on The Road Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek
11 roků 8 měsíců zpět #7
od Vajcusek
No tak jsem se dneska pustil do přehazovani..nejdriv jsem dal na zadek zimaky...dělalo to furt...pak jedno přední...taky furt...druhy predni...taky furt...tak mi to vysvetlete ... do toho mě sjel hever když jsem auto poustel dolu...takže jsem i bez heveru....
- jumbo
11 roků 8 měsíců zpět #8
od jumbo
Odpověděl jumbo pro téma Re: Kolo dostalo asi ránu....?
Poslechnul bych Charlese. Hodil bych na vyvažovačku jen holé disky abych viděl jak to háže.
11 roků 8 měsíců zpět #9
od Vajcusek
No zitra až seženu hever tak zkusim hodit zadni kola na předek protože ted jsem dal na predek moje stary litaky a pohoda...a hlavně obrousit dosedací plochy...treba to bude tim...oni kola fakt nevypadaj že by někde dostaly dělo...to spíš bych to viděl na pneu...bejvalej majitel psal že rok někde ležely...ale jak a kde je skladoval to nevim
Méně
Více
11 roků 8 měsíců zpět #10
od KarlosNěmců
Fiat Tipo 1.9 Td 66kw r.v.1991 bile
Fiat Tipo 1.9 Td 66kw r.v.1995 seda metaliza
Odpověděl KarlosNěmců pro téma Re: Kolo dostalo asi ránu....?
já bych to spíš viděl jestli máš starší pneu že tak se na nich mohli udělat bou stařím a to by mohla byt dalsi příčina..to sami se stalo mě
Fiat Tipo 1.9 Td 66kw r.v.1991 bile
Fiat Tipo 1.9 Td 66kw r.v.1995 seda metaliza
11 roků 8 měsíců zpět #11
od ivobr
fiat tempra 1.9 tds ,fiat punto 1.2 mk2 8v,peugeot boxer 2.5 d
Odpověděl ivobr pro téma Re: Kolo dostalo asi ránu....?
ak chceš zistit doma či sú krivé kolesá tak len zdvihni jednu stranu predku auta,daj tam jednotku a naštartuj. len si daj riadny zdvihák a zatiahni ručnú nech nemusíš auto nahánať po dvore ked ti skrkve zdvihák
fiat tempra 1.9 tds ,fiat punto 1.2 mk2 8v,peugeot boxer 2.5 d
11 roků 8 měsíců zpět #12
od Vajcusek
Vše je vyřešeno...asi byl bordel na dosedací ploše na kole...
Vygenerováno za 1.122 sekund