sportovni filtr - 1,4 karburator

Více
11 roků 1 měsíc zpět #1 od Vajcusek
zdravim... Nevite kde sehnat sportovni filtr na karburator?

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
11 roků 1 měsíc zpět #2 od cembrit
To nedělej je to o ničem zvýšíš trošku spotřebu a výkon nikde :-)

Fiat Tempra 1.6 SW 1992

Více
11 roků 1 měsíc zpět #3 od Charles
Měl bys napsat jakej to má bejt, obyč hříbek nebo něco lepšího??

Krása karbecu tkví v tom, že se to dá dobře doladit podle potřeby doma ;)

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - :) Killer on The Road ;-) Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek :)

Více
11 roků 1 měsíc zpět #4 od cembrit
No dejme tomu,že máš trošku pravdu,ale budme soudný na karbecu toho moc nepoladíš a jestli má weber 32/34TLDe tak se z toho akorád zblázní :laugh: mám ho v tempře a jen rok mi trvalo než sem přišel na to jak to celý funguje a další měsíc ja kse to seřizuje a ted se nad ním stahujou mraky,protože sem přišel na to,že tenhle karbec i v sebelepším stavu prostě neumí stechyometrickej poměr směsi,můj dojem z toho karbecu je takovej že to je sprasek prakticky nejde pořádně seřídit,pořád cejtíš z vejfuku benzín i když ho utáhneš tak že ti motor málem umírá doslova sem se s tim nasral tolik hodin a výsledek je takovej ,že to je o ničem .Takže přístí tejden letí do kontáku a místo něj příde pierburg z favorita.Tam je to jiný kafe nasadim nahrcnu necejtim benzín emise sou vubec někde jinde a celý to na mě dělá dojem spolehlivosti. karbecy na tipech a temprach jde popsat uplně stejně jako kdysi na favoritech model ecotronic ,nikdo o tom nic neví ,nikdo to neumí seřizovat a lidi ktery tomu rozuměj tam cpali klasickej výše popsanej karbec .ekotronic byl na hovno stejně jako karbecy u temper a tip

Fiat Tempra 1.6 SW 1992

Vygenerováno za 0.296 sekund