SPOTREBA Tipo 1,8 benzin

Více
11 roků 2 týdnů zpět #1 od RUDIS
SPOTREBA Tipo 1,8 benzin vytvořil uživatel RUDIS
Čaves fiaťáci, mám Tipo 1,8 ku hladky benzinak, mam taky problem, že niekedy to auto jazdí za 7,5 litra, niekedy aj za 11.. Má niekto podobné skúsenosti s takputo skákavou spotrebou? Vymenil som lambdu, aj tak to stále žere jak tank... Na nádrž dám tak slabých 500 km... Občas cítiť z výfuku moc spaleneho benzinu ako pri studenom motore... Dík za všetky komenty... :) Len pre zaujímavosť prikladám jeho fotku... :)

Fiat Tipo 1,8 ie
Přílohy:

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

• jumbo
11 roků 2 týdnů zpět #2 od jumbo
Odpověděl jumbo pro téma Re: SPOTREBA Tipo 1,8 benzin
Na spotřebu má vlyv spoustu faktorů. mně to taky tak občas žralo. Vyměnil jsem svíčky za NGK BPR-7S a spokojenost.

• Trypo1302
11 roků 2 týdnů zpět #3 od Trypo1302
Odpověděl Trypo1302 pro téma Re: SPOTREBA Tipo 1,8 benzin
mozu to robit sviecky tie by mali bit original ale aj blbo nastavena klapka alebo aj vstrekovacia rampa niektory vstrek nemusi dobre rozprasovat niekedy a len tecie a tym to moze bit mam nejake veci na motor klapku vstrekovaciu rampu a mam aj riadiacu jednotku z lancie dedra 2,0ie turbo ja som to mal nahodene na hladkom benzine islo to krasne a spotreba 7 a menej pri normalnej jazde a akceleracia super

Více
11 roků 2 týdnů zpět #4 od Erikson16v
nahodile tezka noha?:laugh: taky jedu semtam za 13L :D

Více
11 roků 2 týdnů zpět #5 od Erikson16v
jinac nevim....cidlo teploty treba.Ale je divny ze je to nahodilė

Více
11 roků 2 týdnů zpět - 11 roků 2 týdnů zpět #6 od remarque
Odpověděl remarque pro téma Re: SPOTREBA Tipo 1,8 benzin

RUDIS napsal: ...Na nádrž dám tak slabých 500 km...

Podle toho mi vychází spotřeba cca 8L/100km, to je docela slušný na 1,8. Beru v uváhu,že rezerva se rozsvěcuje po vyjetí cca 40L, někdy i dříve.
Pro srovnání na 1,6 OHC mám spotřebu město kolem 8,2L v létě a na gumách 195/50, převážně couráky 5km.

Jak jsi přišel na těch 11L?

Jinak 3dl na spotřebě v létě mi udělalo,když jsem zavřel ventil do radiátoru.Užší gumy 165/65 mi ušetří cca 0,5l.

FIAT Tipo 1,6 159A3.046 r.v.91
Poslední změna: 11 roků 2 týdnů zpět uživatelem remarque.

Vygenerováno za 0.342 sekund