2.0 8V Špatně tahne

Více
18 roků 4 měsíců zpět #1 od IceTipo
2.0 8V Špatně tahne vytvořil uživatel IceTipo
Ahoj lidi mam problem měl jsem v garaži cca 2.5roku položen motor 2.0 8V a ted jsem ho vrazil do auta vyměna za jinej 2.0 8V.jsou tam nove naplně.Ujel jsemm cca kolem 350km a je to auto line jak lenochod.ten puvodni byl zivější.když jsem na pětku při 120km přidal plyn tak jsem cítil jak to auto se rozjíždí ted to ani nepocítím.a nebo kdyyž jsem se stím původním řadil z 2 na 3 a dával jsem hodně plynu do toho tak jsem se skoro zapíchl do sedadel a ted jako kdybych to jen lechtal.Prosím poraď te mi děkuji moc jsem z toho dost vynervovany.A připada mi to i že to žere vic než 10litru na 100km při 90km na dalnici.Díky moc za vašu pomoc

2.0 ie V 83Kw cca 120Hp
Ice Tipo RamuS Tuning Club - Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

• TripleX
18 roků 4 měsíců zpět #2 od TripleX
Odpověděl TripleX pro téma 2roky je dost
No dva roky je podla mna dost a taky motor je treba poridane na sucho rozbehat najskor az potom nahodit do auta a v aute rozchadzat velmi opatrne ono totiz je dva roky dost bez pohybu a je dost mozne ze sa zazrali aj kruzky mozno atd...

Více
18 roků 4 měsíců zpět #3 od IceTipo
Odpověděl IceTipo pro téma Re: 2.0 8V Špatně tahne
no taky mi kluk na chate říkal že mohou byt kružky za žrané aty jsou kde??jak vypadají??popř.jak to potom vypada když se musí nechat vymněnit??

2.0 ie V 83Kw cca 120Hp
Ice Tipo RamuS Tuning Club - Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

• TripleX
18 roků 4 měsíců zpět #4 od TripleX
Odpověděl TripleX pro téma Aha
No kruzky su piestne kruzky tedu su v motore. Blok motora v nom su valce a vnutry vo valcoch piesty a na piestoch su kruzky. Musi ist dole hlava motora potom vypustit olej otvorit spodok zhodit olejovu vanu a vytiahnut piesty aj s kruzkami a uvidis v akom su stave. Motor neklepoce alebo podobne? Mozno aj loziska ojnicne su KO atd. Hlavne napis ci mas OK zvuk motora ci neklepoce atd. A ci nejde dym s vyfuku nejaky divny...

Více
18 roků 4 měsíců zpět #5 od IceTipo
Odpověděl IceTipo pro téma Re: Aha

No kruzky su piestne kruzky tedu su v motore. Blok motora v nom su valce a vnutry vo valcoch piesty a na piestoch su kruzky. Musi ist dole hlava motora potom vypustit olej otvorit spodok zhodit olejovu vanu a vytiahnut piesty aj s kruzkami a uvidis v akom su stave. Motor neklepoce alebo podobne? Mozno aj loziska ojnicne su KO atd. Hlavne napis ci mas OK zvuk motora ci neklepoce atd. A ci nejde dym s vyfuku nejaky divny...

zitra to skusim zjistim a dam vědět.tak pistni kroužky znam myslel jsem jestli nemaš na mysli nějaké jiné kroužky.ale zkusim zjistim dam vědět díq

2.0 ie V 83Kw cca 120Hp

Více
18 roků 4 měsíců zpět #6 od IceTipo
obcas hlavne kdyz je studeny klape ventil a z vyfuku se nekouri nejak hrozive klasika nic vazneho.pry by to mohl byt o zub otocene rozvody a nebo mozna i jina prevodovka

2.0 ie V 83Kw cca 120Hp

• TripleX
18 roků 4 měsíců zpět #7 od TripleX
Odpověděl TripleX pro téma No

obcas hlavne kdyz je studeny klape ventil a z vyfuku se nekouri nejak hrozive klasika nic vazneho.pry by to mohl byt o zub otocene rozvody a nebo mozna i jina prevodovka

No jasne ze by mohlo byt skocene .... Alebo skus aj ventily pozret ale najskor to bude uplne nieco ine ako prevodovka tak rozdiel katastrofalny nebude v prevodovke

Více
18 roků 4 měsíců zpět #8 od IceTipo
ale zase kdyby to bylo skocene o zub tak by se to hadalo ne????a na volnobeh bezi krasne.jeste pry mozna jestli vstriky nejsou nejake pricpane.

2.0 ie V 83Kw cca 120Hp

• TripleX
18 roků 4 měsíců zpět #9 od TripleX
Odpověděl TripleX pro téma Tlaky...
Nemusi sa ale je pravda ze ked je skoceny remen tak to bud ani poriadne nejde ale nemuselo by to mat ani dobry tah. Inak skus premerat tie tlaky. Ja sa bojim ze to nebude ono a ze problem bude tam...

Více
18 roků 4 měsíců zpět #10 od IceTipo
jj tlaky zmerime nejdrive se kouknuna ty rozvody a potom budumerit tlaky a kdyz nic tak to bude muset ist na pc.ale dokonce to ani nezere olej a je dokonce po 600km cisty neni cerny.
P.S : Prosimte nemas tam nekde obrazek rozvodu???nastaveni.diky

2.0 ie V 83Kw cca 120Hp

• TripleX
18 roků 4 měsíců zpět #11 od TripleX
Odpověděl TripleX pro téma ...

jj tlaky zmerime nejdrive se kouknuna ty rozvody a potom budumerit tlaky a kdyz nic tak to bude muset ist na pc.ale dokonce to ani nezere olej a je dokonce po 600km cisty neni cerny.

Tak asi by to potom mozno mohli byt tie rozvody...

Více
18 roků 4 měsíců zpět #12 od IceTipo
tak pozor uz se zacina motor pomalinku probouzet uz si na jednicku hrabne :) dostal jsem nejaky pripravek do benzinu na vycisteni striku a ventylu....atd tak musim naplnit plnou nadrz nalit a potom to snad bude super pisou tam ze to vrati motoru puvodni výkon tak jsem zvedav :o

2.0 ie V 83Kw cca 120Hp

• TripleX
18 roků 4 měsíců zpět #13 od TripleX
Odpověděl TripleX pro téma Co si ozaj?

tak pozor uz se zacina motor pomalinku probouzet uz si na jednicku hrabne :) dostal jsem nejaky pripravek do benzinu na vycisteni striku a ventylu....atd tak musim naplnit plnou nadrz nalit a potom to snad bude super pisou tam ze to vrati motoru puvodni výkon tak jsem zvedav :o

Co si ozaj? Ved to nemoze az tak pomoct a ked pomoze tak si mal minimalne spinavy benzinovy filter a treba ho aj tak vymenit alebo mas spinavu nadrz a upchva stale filter ale nejak akymkolvek pripravkom prebudit motor tak ze sa zoberie to sa neda. Alebo mas uz aj ventili take ze ich treba prebrusit ze uz pod ne podfukuje a tak...

18 roků 3 měsíců zpět #14 od Anonymní
Odpověděl Anonymní pro téma Re: 2.0 8V Špatně tahne
Dva roky to je hodně budou orezly vlošky a možma zpuchřeli podtlakovy hadice

Více
18 roků 3 měsíců zpět #15 od IceTipo

Dva roky to je hodně budou orezly vlošky a možma zpuchřeli podtlakovy hadice

orezle vlozky ake???olej tam byl po celou dobu a hadice podtlakove se zdaji byt v poradku

2.0 ie V 83Kw cca 120Hp

Vygenerováno za 0.476 sekund