Hučí mi SERVO pomóc !!

Více
18 roků 3 měsíců zpět #16 od temprař
Odpověděl temprař pro téma Re: Hučí mi SERVO pomóc !!
Díky za radu. Kolik by stála oprava resp. nová ložiska + výměna ložisek :roll: Je to lepší dát do servisu nebo je možnost si to opravit doma sám. Co upřednostňuješ.

Tempra je už bohužel pryč - ale zůstává v mém srdci na věky. Zlatý 2.0 8V.
Nový tel kontakt 774 688 475
mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
I LOVE YOU TEMPRA.
- nyní BMW 525 TDS -

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

• TripleX
18 roků 3 měsíců zpět #17 od TripleX
Odpověděl TripleX pro téma Bez motora

Rate. Jak píšes,že se má otočit volantem tam a zpět na konec,nemůže se tímto ta pumpa nějak pos... :( Mám to zkoušet při nastartovaném,nebo zastaveném motoru. Možná blbá otázka,ale já mám opravdu o tu pumpu strach. Ptal sem se známého a nové servočerpadlo stojí 13 táců. Dík.

Bez motora mozes tocit do aleluja...

Více
18 roků 3 měsíců zpět #18 od Tom
Odpověděl Tom pro téma Re: Hučí mi SERVO pomóc !!

Díky za radu. Kolik by stála oprava resp. nová ložiska + výměna ložisek :roll: Je to lepší dát do servisu nebo je možnost si to opravit doma sám. Co upřednostňuješ.

Zavolej v pondělí ráno do Fiatu jestli prodávají na tvoje čerpadlo něakou opravnou sadu :wink:

Škoda Octavia 1.9TDi Combi cca 100kw/ 300nm
Škoda Fabia 1.4-50kw
Fiat Tipo 1.6-8v DOHC 66kw

Více
18 roků 3 měsíců zpět #19 od temprař
Pánové. Měli jste pravdu. Dnes ráno sem oddělal víčko nádobky a olej v ní žádný nebyl. Přes noc to asi vše vyteklo do pumpy. Uvidím,jak koupím olej a doliju ho,co to bude dělat.

mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
I LOVE YOU TEMPRA.
- nyní BMW 525 TDS -

• TripleX
18 roků 3 měsíců zpět #20 od TripleX
Odpověděl TripleX pro téma Pod auto?

Pánové. Měli jste pravdu. Dnes ráno sem oddělal víčko nádobky a olej v ní žádný nebyl. Přes noc to asi vše vyteklo do pumpy. Uvidím,jak koupím olej a doliju ho,co to bude dělat.

Alebo to vsetko vytieklo pod auto. To sa mi nezda ze nalejes stale kontrolujes a potom mas a cez noc to vytecie do pumpy??? To bud vytieklo mimo alebo pochybujem. Este je mozne ze tam mas nieco vypadane a su tam kadejake zbytky poupchavane a preto to tecie pomaly.

Více
18 roků 3 měsíců zpět #21 od temprař
Volal jsem do Fiatu kvůli té opravné sadě na to servočerpadlo. Chtějí po mne VIN kód karoserie. Je to to číslo v motorovém prostoru na levé straně u uložení tlumiče :?: Jestli ne ,tak kde se prosím nachází :?:

I LOVE YOU TEMPRA.
- nyní BMW 525 TDS -

• TripleX
18 roků 3 měsíců zpět #22 od TripleX
Odpověděl TripleX pro téma Ano

Volal jsem do Fiatu kvůli té opravné sadě na to servočerpadlo. Chtějí po mne VIN kód karoserie. Je to to číslo v motorovém prostoru na levé straně u uložení tlumiče :?: Jestli ne ,tak kde se prosím nachází :?:

Ano mas ho aj na stitku

Více
18 roků 3 měsíců zpět #23 od temprař
TripleXi. Možná jsem to špatně naspsal. Když jsem měl auto nastartované a pak motor zastavil,tak byla nádobka plná tak do jedné čtvrtiny.Ráno byla skoro prázdná. Když jsem to na druhý den zase znovu nastartoval a pak ,motor chcípnul,tak byla zase nádobka plná do jedné čtvriny. ( nic jsem nedoléval. ) Opět večer to bylo prázdné. Pod autem žádná kapička servooleje není.

I LOVE YOU TEMPRA.
- nyní BMW 525 TDS -

Více
18 roků 3 měsíců zpět #24 od Augustin
Odpověděl Augustin pro téma Re: Hučí mi SERVO pomóc !!

TripleXi. Možná jsem to špatně naspsal. Když jsem měl auto nastartované a pak motor zastavil,tak byla nádobka plná tak do jedné čtvrtiny.Ráno byla skoro prázdná. Když jsem to na druhý den zase znovu nastartoval a pak ,motor chcípnul,tak byla zase nádobka plná do jedné čtvriny. ( nic jsem nedoléval. ) Opět večer to bylo prázdné. Pod autem žádná kapička servooleje není.

No tak to mas zavzdusnene, mel by jsi to vicekrat vytocit (volantem) do krajnich poloh a pak znova dolet.

Více
18 roků 2 měsíců zpět #25 od temprař
Včera jsem koupil ten servo olej. Konkrétně OMV ATF 2. Nalil jsem tam zhruba 0.5 litru a při nastartovaném motoru sem točil volantem tam i zpět. Vše je již O.K Pumpa ševelí o něco tišeji a posilovací účinek je též dobrý. Díky všem za rady.

I LOVE YOU TEMPRA.
- nyní BMW 525 TDS -

Více
18 roků 1 měsíc zpět #26 od temprař
Opět se sem vracím ohledně toho serva. Kolik by stálo nové servočerpadlo.

I LOVE YOU TEMPRA.
- nyní BMW 525 TDS -

Více
18 roků 1 měsíc zpět #27 od nuni
Odpověděl nuni pro téma Re: Hučí mi SERVO pomóc !!
Kolik stoji nove cerpadlo nevim,ale obcas byva problem primo se servem,kdyz se nekdo pred tebou vy.... na vymenu oleje a necha ho tam tak dlouho az na sebe navaze vodu a pak ti zareznou prepousteci kulicky a cely vnitrek serva.Pokud to neni uz totalne v pr....,tak pomuze UPLNA vymena oleje a pripravek pod nazvem METAL CONDITIONER METALTEC-1.Ja tomu taky moc neveril,ale opravdu to pomohlo.Pokud ti cerpadlo tlaci,tak je problem v servu a huci to taky.

tipo 1,6DOHC najeto 180000km
....a prece se toci!

Vygenerováno za 0.457 sekund