dusi se motor

Více
18 roků 2 měsíců zpět #16 od jirkaR
Odpověděl jirkaR pro téma Re: dusi se motor

A co je ten MAP senzor? Kde ho najdu

to by mě taky zajímalo co to je?

Fiat Tipo
2.0.Ie Po GO Motoru r.1990 zel.metal

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
18 roků 2 měsíců zpět #17 od jirkaR
tak měl by to být nějaký regulátor sekvenčního vstřikování... ještě musím zjistit kde to najdu

Fiat Tipo

Více
18 roků 2 měsíců zpět #18 od tommy
Odpověděl tommy pro téma Re: dusi se motor
Tak to zjistete,tomuhle nehovim. :oops:

1.6ie 93"

Více
18 roků 2 měsíců zpět #19 od Augustin
Odpověděl Augustin pro téma Re: dusi se motor

MAP senzor neni nic jineho nez meric absolutniho tlaku (vice na fiattipo.net/modules.php?name=Forums&...sc&highlight=map )
Jinak to najdete namontovano na celni strane motoroveho prostoru, pod plastovym krytem hl.pojistek a rele. Ma to jeden trojkabelovy konektor a hadici napojenou na sani.

Více
18 roků 2 měsíců zpět #20 od jirkaR

MAP senzor neni nic jineho nez meric absolutniho tlaku (vice na fiattipo.net/modules.php?name=Forums&...sc&highlight=map )
Jinak to najdete namontovano na celni strane motoroveho prostoru, pod plastovym krytem hl.pojistek a rele. Ma to jeden trojkabelovy konektor a hadici napojenou na sani.

dík musím to vyskoušet

Fiat Tipo

Více
18 roků 2 měsíců zpět #21 od tommy
Odpověděl tommy pro téma Re: dusi se motor
..... a myslite,ze to ma 1,4ie sem to tam nikdy nenasel

1.6ie 93"

Více
18 roků 2 měsíců zpět #22 od TomiKormidelnik
Odpověděl TomiKormidelnik pro téma Re: dusi se motor
take jsem to na svem 1.4ie nenasel, ale popravde receno jsem tam ennasel ani tu pojistkovou skrin?? Netusim cim to je.. :-D Musi tam nekde byt

Fiat Tipo 1.4 i.e. DGT .. vymazlený.. :-D

Více
18 roků 2 měsíců zpět #23 od Augustin

take jsem to na svem 1.4ie nenasel, ale popravde receno jsem tam ennasel ani tu pojistkovou skrin?? Netusim cim to je.. :-D Musi tam nekde byt

Toz chlapi mi nerikejte, ze nemate na svych 1.4kach vyhrivanou lambdu? Kdyz pujdete po tom kabelu vyhrivani prijdete az k relatkam pro paliv. cerpadlo a taky pro tu lambdu. No a predpokladam, ze tam nekde vedle toho bude i ten MAP (kdybych mel fotak, tak jej vyfotim).

Více
18 roků 2 měsíců zpět #24 od renekovac
Odpověděl renekovac pro téma Re: dusi se motor
aj mne sa dusi,ale motor parkrat pretocim,a je po probleme.

Fiat Tempra 1.6 SW-ie/56kW/vyr.1992 OHC-3.4.2007 som ju pohladil naposledy,odviezli si ju na slovensko..,Fiat Croma 2.0 i.e S-DOHC.r.v.94/7.max.som este neskusal,az po kontrole v servyse..

Více
18 roků 2 měsíců zpět #25 od amores perros
Odpověděl amores perros pro téma Re: dusi se motor
mam 1.4ie a uz pul roku s obcasnyma prestavkama se mi auto dusi kdyz seslapnu plyn, pedal vic jak do 2/3.. nekdy auto skace hned pri rozjezdu, ale vetsinou jede uplne normalne az do 2/3 plynu, pak se zacne dusit..

Více
18 roků 2 měsíců zpět #26 od jirkaR
no já to našel hadička byla jaksi zasr. a tak jsem vyčistil a dva dny byl klid chtěl jsem se stoho ožrat ale dnes ráno všechno na novo zkusím vyměnit celou hadičku zdá se mi totiž že ta mrcha se vždycký skřípne dám věděz ale možná že by to mohlo být ono

Fiat Tipo

Více
18 roků 2 měsíců zpět #27 od amores perros
Odpověděl amores perros pro téma Re: dusi se motor
ja jsem dnes sundal ten plastovej kram s filtrem abych se dostal na skrtici klapku.. zjstil sem ze byla upadla jedna hadice ale tou to nebylo, tak sem jen odpojil a znovu zapojij vsechny snimace, cidla a vse co slo sem rozpojil a spojil, pohejbal s dratama a zas mi to jede. Pri tom rozpojovani se mi do ruky pripletl jeden rozpojeny drat ktery ovsem nikam nevedl a nebyl do ceho zapojit, tak sem ho tam nechal vyset dal.. Auto jede.. jen na jak dlouho??:(

Více
18 roků 2 měsíců zpět #28 od jirkaR

no já to našel hadička byla jaksi zasr. a tak jsem vyčistil a dva dny byl klid chtěl jsem se stoho ožrat ale dnes ráno všechno na novo zkusím vyměnit celou hadičku zdá se mi totiž že ta mrcha se vždycký skřípne dám věděz ale možná že by to mohlo být ono

všechno jsem vyčistil dozastrkalale nic prostě to vůbec nepomohlo ted už skusit jen ten tlak :oops:

Fiat Tipo

Více
18 roků 2 měsíců zpět #29 od jirkaR
jinak když jsem řekl mechanikovi o map senzoru tak na mě koukal jak z jara - nevím podle mě jsou tipo moc přeelektrikovaný :? je tam docela dost čidel co jiné značky nemají

Fiat Tipo

Více
18 roků 2 měsíců zpět #30 od Augustin

jinak když jsem řekl mechanikovi o map senzoru tak na mě koukal jak z jara - nevím podle mě jsou tipo moc přeelektrikovaný :? je tam docela dost čidel co jiné značky nemají

Ale houbelec, kazde auto to ma stejne. Nevim co to mas za mechanika - spise jsi mu mel rict, ze se jedna o snimac absolutniho tlaku v sani, to by mozna vedel :wink:
No to vis, jestli neni on ten tipek spise zvykly na 120ky, ktere maji pouze rozdelovac, zapal. civku a elmagnet na karbecu :D

Vygenerováno za 2.004 sekund