dusi se motor
A co je ten MAP senzor? Kde ho najdu
to by mě taky zajímalo co to je?
Fiat Tipo
2.0.Ie Po GO Motoru r.1990 zel.metal
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
Fiat Tipo
MAP senzor neni nic jineho nez meric absolutniho tlaku (vice na fiattipo.net/modules.php?name=Forums&...sc&highlight=map )Tak to zjistete,tomuhle nehovim.
Jinak to najdete namontovano na celni strane motoroveho prostoru, pod plastovym krytem hl.pojistek a rele. Ma to jeden trojkabelovy konektor a hadici napojenou na sani.
MAP senzor neni nic jineho nez meric absolutniho tlaku (vice na fiattipo.net/modules.php?name=Forums&...sc&highlight=map )Tak to zjistete,tomuhle nehovim.
Jinak to najdete namontovano na celni strane motoroveho prostoru, pod plastovym krytem hl.pojistek a rele. Ma to jeden trojkabelovy konektor a hadici napojenou na sani.
dík musím to vyskoušet
Fiat Tipo
1.6ie 93"
Fiat Tipo 1.4 i.e. DGT .. vymazlený..
Toz chlapi mi nerikejte, ze nemate na svych 1.4kach vyhrivanou lambdu? Kdyz pujdete po tom kabelu vyhrivani prijdete az k relatkam pro paliv. cerpadlo a taky pro tu lambdu. No a predpokladam, ze tam nekde vedle toho bude i ten MAP (kdybych mel fotak, tak jej vyfotim).take jsem to na svem 1.4ie nenasel, ale popravde receno jsem tam ennasel ani tu pojistkovou skrin?? Netusim cim to je.. Musi tam nekde byt
Fiat Tempra 1.6 SW-ie/56kW/vyr.1992 OHC-3.4.2007 som ju pohladil naposledy,odviezli si ju na slovensko..,Fiat Croma 2.0 i.e S-DOHC.r.v.94/7.max.som este neskusal,az po kontrole v servyse..
Fiat Tipo
no já to našel hadička byla jaksi zasr. a tak jsem vyčistil a dva dny byl klid chtěl jsem se stoho ožrat ale dnes ráno všechno na novo zkusím vyměnit celou hadičku zdá se mi totiž že ta mrcha se vždycký skřípne dám věděz ale možná že by to mohlo být ono
všechno jsem vyčistil dozastrkalale nic prostě to vůbec nepomohlo ted už skusit jen ten tlak
Fiat Tipo
Fiat Tipo
Ale houbelec, kazde auto to ma stejne. Nevim co to mas za mechanika - spise jsi mu mel rict, ze se jedna o snimac absolutniho tlaku v sani, to by mozna vedeljinak když jsem řekl mechanikovi o map senzoru tak na mě koukal jak z jara - nevím podle mě jsou tipo moc přeelektrikovaný je tam docela dost čidel co jiné značky nemají
No to vis, jestli neni on ten tipek spise zvykly na 120ky, ktere maji pouze rozdelovac, zapal. civku a elmagnet na karbecu