pomóc!!!

Více
18 roků 4 týdnů zpět #1 od geeny666
pomóc!!! vytvořil uživatel geeny666
ráno jsem vyjel od baráku najel jsem takových 10km a najednou mi po vyhození rychlosti zdechl motor, nastartoval jsem a rozjel se, najednou po překročení 2000 otáček takový vrkotatý randál od motoru no něco strašného, jen nad dva tisíce otáček a zdá se mi že spadl výkon na to že je to 2.0 8V dolil jsem olej, je v poho, skontroloval vodu byla na 90stupních, ten pazvuk mi připadá jak kov o kov, je to strašné a mám z toho strach, už jednou mi praskly rozvody a stačilo! dík za každou radu

fiat Tipo 3DV červené 2,0 8VT

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
18 roků 4 týdnů zpět #2 od Ňufík
Odpověděl Ňufík pro téma Re: pomóc!!!
Tohle se mi stalo taky před měsícem. Zlomil se ventil!!! Skus Vyšroubovat svíčky a podívej se k pístům jestli je všechno v poho...

Tipo 2.0 i.e 16v

Více
18 roků 4 týdnů zpět #3 od geeny666
Odpověděl geeny666 pro téma Re: pomóc!!!
no do pr...e!!!!! jen to ne hlava dolu atd... přesně před rokem mi praskly rozvody za jízdy dělal jsem vše nové přeci není možné aby rok starý ventil praskl!!! já se na to v....!!!!!!

Více
18 roků 4 týdnů zpět #4 od Ňufík
Odpověděl Ňufík pro téma Re: pomóc!!!
mě se to stalo po najetí cca 400km. jen se skus přes svíčky podivat do válců...

Tipo 2.0 i.e 16v

Více
18 roků 4 týdnů zpět #5 od geeny666
NO SKUSÍM SE PODÍVAT ALE ŠLAK MĚ TREF! JEN MI DĚLÁ STAROSTI!

Více
18 roků 3 týdnů zpět #6 od jurgen
Mel jsem podobny problem se stejnym motorem,problem byl v tom,ze ten motor byl v prdeli,byl jsem s tym v servise a tam mi rekli,ze oprava by byla drazsi nez novy motor,......se zvysujicima otackama se zvysoval hluk,zralo to olej jak sfina a pak to zaclo zdechat pri prerazeni.....

• TripleX
18 roků 3 týdnů zpět #7 od TripleX
Odpověděl TripleX pro téma Buchot v motore
No buchot v motore nevesti nic dobre bud ventil alebo mozno skor si myslim lozisko nejake ojnicne a mozno aj ojnica ale povedal by som ze ojnicne loziska su KO.

Více
18 roků 3 týdnů zpět #8 od geeny666
TO NEJDE ŘÍCT ŽE MOTOR JE V PRDELI MUSÍ BÝT V NĚČEM CHYBA? A V ČEM? JÁ JSEM DĚLÁL VŠE OD HLAVY VÍŠ NOVÉ, STEJNĚ BYCH MĚNIL JEN SPODEK

• TripleX
18 roků 3 týdnů zpět #9 od TripleX
Odpověděl TripleX pro téma Spodok

TO NEJDE ŘÍCT ŽE MOTOR JE V PRDELI MUSÍ BÝT V NĚČEM CHYBA? A V ČEM? JÁ JSEM DĚLÁL VŠE OD HLAVY VÍŠ NOVÉ, STEJNĚ BYCH MĚNIL JEN SPODEK

No ved a ja pisem o spodku. Tak to prvomrade musis otvorit a zistit. Ja by som odporucal najskor spodok. Skontrolujes tie ojnicne loziska resp. loz. na kluke a hned zistis ci su v poriadku ci nie. Inak nemusi byt tomu nic. Ale zvacsa ked su ojnicne loziska KO tak neviem no potom si to odnesie vselico. Hlavne klukovica no neviem ...

Více
18 roků 3 týdnů zpět #10 od temprař
Odpověděl temprař pro téma Re: pomóc!!!

ráno jsem vyjel od baráku najel jsem takových 10km a najednou mi po vyhození rychlosti zdechl motor, nastartoval jsem a rozjel se, najednou po překročení 2000 otáček takový vrkotatý randál od motoru no něco strašného, jen nad dva tisíce otáček a zdá se mi že spadl výkon na to že je to 2.0 8V dolil jsem olej, je v poho, skontroloval vodu byla na 90stupních, ten pazvuk mi připadá jak kov o kov, je to strašné a mám z toho strach, už jednou mi praskly rozvody a stačilo! dík za každou radu

Měl jsem Tempru s tímto motorem 7 skvělých let. Motor - co se týče po mechanické stránce sloužil bez problémů. Nyní jsem to auto prodal. Co se týče osmiventilových dvoulitrů - tak jsou prý ty nejnáchylnější motory co se týče uložení ojnice - jestli to zvládneš tak se mrkni na uložení ojnice a na stav ojničních ložisek. Auto jsem prodal - vysoká pojistka a takové podobné záležitosti. Mělo by ještě stát v bazaru - otec mi neříkal že by bylo prodané. Jestli by jsi měl oň ho zájem tak tady je inzerát:
fiattipo.net/modules.php?name=Forums&...viewtopic&t=2567
Kontakty na mne jsou v podpise.

Tempra je už bohužel pryč - ale zůstává v mém srdci na věky. Zlatý 2.0 8V.
Nový tel kontakt 774 688 475
mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
I LOVE YOU TEMPRA.
- nyní BMW 525 TDS -

Více
18 roků 3 týdnů zpět #11 od geeny666
tak po včerejšku asi tak,, přišel se podívat na to známí tak chtěl abych to startl, nastartoval jsem na první jiskru ale co sedělo potom.... z výfuku jak z komína modrý dým, takže mi rovnou řekl kup si druhý spodek motoru, už ani neřeším co by to mohlo být ale vím že je zase po roce auto v prdeli! takže jsem odnesl značky do depozita a do jara mám času dost abych se poohledl po nějakém tom motoru, ale s čím bych potřeboval poradit je na co si mám dávat pozor při koupi??? aby písty byly pevné , klikovka neměla vůly a co dál? nebe kde bych mohl něco slušného sehnat? jsem z moravskoslezského kraje, jo mimochodem koupil jsem si škodovku protože bez auta nemohu být a ta jezdí bez problému což o tipu nemohu říct!!!

Více
18 roků 3 týdnů zpět #12 od Tom
Odpověděl Tom pro téma Re: pomóc!!!
No pravda Octavia 1.8T může být srovnatelné svezení jako s Tipem 2.0 8)

Škoda Octavia 1.9TDi Combi cca 100kw/ 300nm
Škoda Fabia 1.4-50kw
Fiat Tipo 1.6-8v DOHC 66kw

Vygenerováno za 0.467 sekund