špatně nastavená vačková hřídel

Více
18 roků 3 týdnů zpět #1 od fenixx
zdravim všechny
Při výměně rozvodoveho řemene zjistili že mám přestavenou vačkovou hřidel o jeden zub, dali to tak jak má být a motor změnil zvukpři vyšších otáčkách a žere jak drak co mám udělat aby bylo vše zpátky jako předtím...

TEMPRA 2.0 ie DOHC 8V

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
18 roků 3 týdnů zpět #2 od Tom
Jaký motor?

Škoda Octavia 1.9TDi Combi cca 100kw/ 300nm
Škoda Fabia 1.4-50kw
Fiat Tipo 1.6-8v DOHC 66kw

Více
18 roků 3 týdnů zpět #3 od fenixx
Je to 8 ventilovy 2 litr s plnym vstrikem benzin rok vyroby 1991

TEMPRA 2.0 ie DOHC 8V

Více
18 roků 3 týdnů zpět #4 od fenixx
pred vymenou a prestavenim slapal jak hodinky jen co mel za problem to byly studene starty nevchodil na otacky jinak jsem mel spotrebu kolem 8 litru na 100 km pri klidne jizde

TEMPRA 2.0 ie DOHC 8V

Více
18 roků 3 týdnů zpět #5 od fenixx
A je to FIat Tempra sedan 2.0 ie rok vyroby 1991 115KM

TEMPRA 2.0 ie DOHC 8V

Více
18 roků 3 týdnů zpět #6 od temprař
Promiň. S kamo jseš a kdy jsi si tu tempru koupil.

Tempra je už bohužel pryč - ale zůstává v mém srdci na věky. Zlatý 2.0 8V.
Nový tel kontakt 774 688 475
mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
I LOVE YOU TEMPRA.
- nyní BMW 525 TDS -

Více
18 roků 3 týdnů zpět #7 od fenixx
to uz budou 3 roky jak jsem koupil to autko .A opravdu nevim proc ta hridel byla prestavena asi ten mechanik co skladal motor vedel co dela,skusim to dat do puvodni podoby jsou tam znacky namalovane a uvidim co to udela

TEMPRA 2.0 ie DOHC 8V

Více
18 roků 3 týdnů zpět #8 od fenixx

Promiň. S kamo jseš a kdy jsi si tu tempru koupil.

prosim te nemas manual na tempru?

TEMPRA 2.0 ie DOHC 8V

Více
18 roků 3 týdnů zpět #9 od MagicMisel
jo tak to ja sem mel ten samej pripad jak ty!!!!akorat sem mel spatne nastaveny to kolo na klice!!

bmw 530i V8 www.ms-auto.cz

Více
18 roků 3 týdnů zpět #10 od fenixx

jo tak to ja sem mel ten samej pripad jak ty!!!!akorat sem mel spatne nastaveny to kolo na klice!!

a to jde jak jsi to vyresil?

TEMPRA 2.0 ie DOHC 8V

Více
18 roků 3 týdnů zpět #11 od temprař

prosim te nemas manual na tempru?

Měl jsem ji sice 7 let ale byl v tom pouze manuál original italský + italská servisní knížka. Pověz mi,jak jsi s ní spokojený , jakou to auto má výbavu a spotřebu. A kolik tam máš najeto. Prostě mi ho pár větami popiš ( spokojenost,jízdní vlastnosti a takové věci )
Dík

mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
I LOVE YOU TEMPRA.
- nyní BMW 525 TDS -

Více
18 roků 3 týdnů zpět #12 od fenixx
vybava nic moc el.zrcatka.posilovac rizeni bez ABS jsem spokojen jezdi dobre nezustal nikde stat pred mesicem jsem byl na technickej kontroli i prosel bez problemu pokud jezdim s ni spokojne to vejdu se smisenou spotrebou do 7.8 l/100 km jen nesmim dat je do rukou spatnym mechnikum tak jak jsem udelal ted a mam problem! je to proste autko v obsluze jen co mi chybi to je klima i ze neni to SW jnak inne nepotrebuji pri rychlosti 180 je min stabilni ale to je problem tlumicu nemam je kvalitni

TEMPRA 2.0 ie DOHC 8V

Více
18 roků 3 týdnů zpět #13 od temprař

vybava nic moc el.zrcatka.posilovac rizeni bez ABS jsem spokojen jezdi dobre nezustal nikde stat pred mesicem jsem byl na technickej kontroli i prosel bez problemu pokud jezdim s ni spokojne to vejdu se smisenou spotrebou do 7.8 l/100 km jen nesmim dat je do rukou spatnym mechnikum tak jak jsem udelal ted a mam problem! je to proste autko v obsluze jen co mi chybi to je klima i ze neni to SW jnak inne nepotrebuji pri rychlosti 180 je min stabilni ale to je problem tlumicu nemam je kvalitni

Máš digital. a kolik máš najeto. Neměl by jsi foto toho auta. nechci ho koupit ale jen se na něj mrknout a porovnat s tím mým. mám na mysli foto karoserie,motoru a interiéru. jestli by jsi měl možnost,tak vlož foto do galerie a dej vědět. bylo by to možný ????? Dík

I LOVE YOU TEMPRA.
- nyní BMW 525 TDS -

Více
18 roků 3 týdnů zpět #14 od MagicMisel

a to jde jak jsi to vyresil?

taky sem mel preskocenej rozvodak a dal se novej a bylo to furt samy!!!auto zralo jak tank a nejelo!!tak se rozvody sundali a prenastavilo se to kolo ozubeny na klikovce tak jak ma!!

bmw 530i V8 www.ms-auto.cz

Více
18 roků 3 týdnů zpět #15 od fenixx
Odpověděl fenixx pro téma Pro Temprara
Mam digital ..kolik to ma najeto to nevim jelikoz digital zacina od nuli pry po 200000km musim vyfotit tak ti to poslu ju

TEMPRA 2.0 ie DOHC 8V

Vygenerováno za 0.655 sekund