Studene starty

Více
18 roků 5 dní zpět #1 od fenixx
Studene starty vytvořil uživatel fenixx
Poradte nekdo....rano kdyz startuji auto nevchodi mi na otacky mam vymenene svicky kable mezera na svickach je 0,7mm,nevim si s tym rady,kdyz prislapnu plyn tak na ty otacky vlitne a drzi,a je to tak kazde rano....mate nekdo nejakej napad co stim :?: :?: odpojil jsem dokonce sondu a chova se to stejne ,odpojoval jsem postupne cidla a nic ...ne reagovalo to :?: :?: :?:mam fiata Tempra 2.0 ie DOHC 8V vyrobeny 1991

TEMPRA 2.0 ie DOHC 8V

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
18 roků 5 dní zpět #2 od Vlastík
Odpověděl Vlastík pro téma Re: Studene starty
Nepíšeš jaký máš motor :!:

Více
18 roků 5 dní zpět #3 od fenixx
Odpověděl fenixx pro téma Re: Studene starty
2.0 ie DOHC Fiat tempra 1991

TEMPRA 2.0 ie DOHC 8V

Více
18 roků 5 dní zpět #4 od Augustin
Odpověděl Augustin pro téma Re: Studene starty
A jak jsou na tom hadicky podtlaku? Nemas je nekde spuchrele?
btw ses asi preklep s tim odtrhem svicek, ze? Urcite je mas 0,7mm. :wink:

Více
18 roků 5 dní zpět #5 od fenixx
Hadicky jsou O.K a je to preklep mam tam 0.7 mm na svickach

TEMPRA 2.0 ie DOHC 8V

Více
18 roků 5 dní zpět #6 od Vlastík
Odpověděl Vlastík pro téma Re: Studene starty
Podle mě to vypadá na VAE ventil.Popis najdeš v galerii ve složce ostatní.Mě to dělalo taky,po vyčištění toho ventilu to je v pořádku :D

Více
18 roků 5 dní zpět #7 od fenixx
Dik podivam se na to a uvidim a kde v ktery miste ten ventil je... :?:

TEMPRA 2.0 ie DOHC 8V

Více
18 roků 5 dní zpět #8 od temprař
Odpověděl temprař pro téma Re: Studene starty

Podle mě to vypadá na VAE ventil.Popis najdeš v galerii ve složce ostatní.Mě to dělalo taky,po vyčištění toho ventilu to je v pořádku

Dle mého názoru to VAE ventilem není. Měl jsem Tempru 2.0 8V 7 let a ráno , při rozjezdech se studeným motorem mi to též nešlo do otáček. neřešil jsem to. Ale top je jedno. Dle mého by to mohlo být váhou vzduchu a nebo lambdou - anebo těma propojovacíma hadičkama podtlaku - byly spuchřelý a tak jsem tam dal hadičky z pračky.
Poslal bych ti fotku motoru 2.0 8V a popsal ti místo toho VAE. Ale potřebuju znát tvůj e-mail

Tempra je už bohužel pryč - ale zůstává v mém srdci na věky. Zlatý 2.0 8V.
Nový tel kontakt 774 688 475
mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
I LOVE YOU TEMPRA.
- nyní BMW 525 TDS -

Více
18 roků 4 dní zpět #9 od MagicMisel
Odpověděl MagicMisel pro téma Re: Studene starty
jak startujes?Zkus zapnout klicek a nechat ho tak 10 sekund mozna vic a pak nastartovat!!!kdyz to ja nenecham tak mi to taky chcipne!musi se nastavit volnobezny otacky motorkem a kdyz to nastartujes hned tak se nenastavi a chcipne to nebo musis dat plyn!!

bmw 530i V8 www.ms-auto.cz

Více
18 roků 4 dní zpět #10 od fenixx
:D

TEMPRA 2.0 ie DOHC 8V

Více
18 roků 4 dní zpět #11 od fenixx

jak startujes?Zkus zapnout klicek a nechat ho tak 10 sekund mozna vic a pak nastartovat!!!kdyz to ja nenecham tak mi to taky chcipne!musi se nastavit volnobezny otacky motorkem a kdyz to nastartujes hned tak se nenastavi a chcipne to nebo musis dat plyn!!

Ja startuji tak jak mluvis pockam jak prestane to bzucet tak pak startuji a bez efektu....

TEMPRA 2.0 ie DOHC 8V

Více
18 roků 4 dní zpět #12 od fenixx

Podle mě to vypadá na VAE ventil.Popis najdeš v galerii ve složce ostatní.Mě to dělalo taky,po vyčištění toho ventilu to je v pořádku

Dle mého názoru to VAE ventilem není. Měl jsem Tempru 2.0 8V 7 let a ráno , při rozjezdech se studeným motorem mi to též nešlo do otáček. neřešil jsem to. Ale top je jedno. Dle mého by to mohlo být váhou vzduchu a nebo lambdou - anebo těma propojovacíma hadičkama podtlaku - byly spuchřelý a tak jsem tam dal hadičky z pračky.
Poslal bych ti fotku motoru 2.0 8V a popsal ti místo toho VAE. Ale potřebuju znát tvůj e-mail

O.K mam tu e.mail a rad ho poslu ...Ted te studene starty mi nevadi ale jde zima a ja jezdim opravdu dost kilometru a rad bych odjel...pri nejakych velkych minusovych teplotach tak cekam na fotecky e.mail :fenixx@tiscali.cz

TEMPRA 2.0 ie DOHC 8V

Více
18 roků 3 dní zpět #13 od MagicMisel
chlapy mam dotaz!!!!mam podobnej problem!kdyz nastartuju studenej motor tak to nedrží otačky!!!Nevíte čím by to mohlo byt? a nevíte jestli by to mohlo byt snímačem teploty motoru?trosku se mi zda ze blbne!popripade jak ho mam zmerit jestli je OK nebo KO?dík moc

Více
18 roků 3 dní zpět #14 od fenixx
Panove dekuji za rady, fakt byl to VAE ventil a mel jsem prasklou pruzinku kterou jsem vymenil a ted prozatim ..jelikoz pruzinka neni oryginal jede to a chova se to slusne tak jeste jednou dik....a predevsem moc krat dekuji ...temprařovi !!!

TEMPRA 2.0 ie DOHC 8V

Více
18 roků 3 dní zpět #15 od MagicMisel

Panove dekuji za rady, fakt byl to VAE ventil a mel jsem prasklou pruzinku kterou jsem vymenil a ted prozatim ..jelikoz pruzinka neni oryginal jede to a chova se to slusne tak jeste jednou dik....a predevsem moc krat dekuji ...temprařovi !!!

Prosimte temprar ti posilal umisteni toho VAE ventilu?ja bych to potreboval taky!!!!Jestli bys mi ho mohl poslat!!! Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Vygenerováno za 0.464 sekund