Studene starty
O.K. mas to v poste ted jsem to poslal napis jestli dosla fotka jo?
Panove dekuji za rady, fakt byl to VAE ventil a mel jsem prasklou pruzinku kterou jsem vymenil a ted prozatim ..jelikoz pruzinka neni oryginal jede to a chova se to slusne tak jeste jednou dik....a predevsem moc krat dekuji ...temprařovi !!!
Prosimte temprar ti posilal umisteni toho VAE ventilu?ja bych to potreboval taky!!!!Jestli bys mi ho mohl poslat!!! Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
TEMPRA 2.0 ie DOHC 8V
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
To je volovina zapnout zapalování počkat deset sekund a pak startovat. Zapneš zapalování,zapne se ti palivová pumpa a načerpá ti palivo do vstřikovacího traktu. Ona se zapne zak na tři sekundy. jakmile zhasne,tak ti palivo zase spadne do nádrže. Pak,jakmile za těch deset vteřin budeš startovat,tak zapneš startér a čidlo otáček dá ŘJ signál k tomu aby roztočila pal. čerpadlo. Než ti to zase dočerpá benál ke vstřikovačům,tak to taky nějaký ten čas trvá - i když jen chvilinku.ak startujes?Zkus zapnout klicek a nechat ho tak 10 sekund mozna vic a pak nastartovat!!!kdyz to ja nenecham tak mi to taky chcipne!musi se nastavit volnobezny otacky motorkem a kdyz to nastartujes hned tak se nenastavi a chcipne to nebo musis dat plyn!
Já jsem počkal tak vteřinku až se palivo načerpá a pak než zhaslo čerpadlo tak ještě předtím startuju. Popsal jsem to dost pochopitelně?????
Tempra je už bohužel pryč - ale zůstává v mém srdci na věky. Zlatý 2.0 8V.
Nový tel kontakt 774 688 475
mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
I LOVE YOU TEMPRA.
- nyní BMW 525 TDS -
To je volovina zapnout zapalování počkat deset sekund a pak startovat. Zapneš zapalování,zapne se ti palivová pumpa a načerpá ti palivo do vstřikovacího traktu. Ona se zapne zak na tři sekundy. jakmile zhasne,tak ti palivo zase spadne do nádrže. Pak,jakmile za těch deset vteřin budeš startovat,tak zapneš startér a čidlo otáček dá ŘJ signál k tomu aby roztočila pal. čerpadlo. Než ti to zase dočerpá benál ke vstřikovačům,tak to taky nějaký ten čas trvá - i když jen chvilinku.ak startujes?Zkus zapnout klicek a nechat ho tak 10 sekund mozna vic a pak nastartovat!!!kdyz to ja nenecham tak mi to taky chcipne!musi se nastavit volnobezny otacky motorkem a kdyz to nastartujes hned tak se nenastavi a chcipne to nebo musis dat plyn!
Já jsem počkal tak vteřinku až se palivo načerpá a pak než zhaslo čerpadlo tak ještě předtím startuju. Popsal jsem to dost pochopitelně?????
jak me to rikal mechanik tak to delam!
bmw 530i V8 www.ms-auto.cz
bmw 530i V8 www.ms-auto.cz
Možná ten VAE špatně těsní.zdarec chlapy!kdyz nastartuju tak to ma tendenci chcipnout ale po mensim seslapnutí plynu a zvyseni otacek to uz v pohode drzi na 1200 otackach a klesne to az na 900!ale driv sem ten plyn seslapovat nemusel a hned to melo tech 1200otacek!nevíte čím by to mohlo byt?VAE ventil sem procistil !
Tempra je už bohužel pryč - ale zůstává v mém srdci na věky. Zlatý 2.0 8V.
Nový tel kontakt 774 688 475
mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
I LOVE YOU TEMPRA.
- nyní BMW 525 TDS -
zdarec chlapy!kdyz nastartuju tak to ma tendenci chcipnout ale po mensim seslapnutí plynu a zvyseni otacek to uz v pohode drzi na 1200 otackach a klesne to az na 900!ale driv sem ten plyn seslapovat nemusel a hned to melo tech 1200otacek!nevíte čím by to mohlo byt?VAE ventil sem procistil !
mne to delalo take tak opravil jsem VAE ventil a mam klid skus to .....
TEMPRA 2.0 ie DOHC 8V