termostat u motorů od r.v. 92

Více
17 roků 11 měsíců zpět #16 od Max-el
termostat namontován :twisted: hned sme přitom vyměnili chladicí kapalinu a na to se chci zeptat. Ta co sme vypustili, byla nějaká žlutá... Co to mohlo být? Párkrát sme to propláchli a dali modrou

Fiat Tipo 1.8 GTI 3 dveře r.v.12/94
Fiat Stilo 1.9 JTD Multi Wagon r.v.12/05

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
17 roků 11 měsíců zpět #17 od Dresik
žlutá? že ji dlouho nikdo neměnil a už byla obarvená rzí..

AR 156 1.9 JTDm
Lancia Lybra SW 1.9 JTD
Lancia Delta HPE HF Turbo
Piaggio NRG Salit Sport
www.lanciaklub.cz
eSHOP-vybavení dílen, nářadí,nástroje.Pište co potřebujete:)

Více
17 roků 10 měsíců zpět #18 od Vali
dneska jsem takyprováděl měření, čidla atd. ale to sem nepatří, krom toho jsem koukal na termostat, zdá se mi, že se motor málo zahřívá. No a nebyla ani teplota 60 stupňu a měl jsem teplej chladič, takže asi pořád otevřenej a taky spotřeba je ukrutná,ale to souvisí i s lamdou a čidlo vzduch, jak sjem dneska doměřil :( Ale chtěl jsem se zeptat, jestli je to v poho ta výměna termostatu, co jsme na to koukal, tak by tam problém být neměl, hm?? Díky za info

Fiat Tipo 1.6 i.e. , 1990, černá barva,
prej 130 000km...což už vím, že nejní pravda
Ale šlechtím ,co se dá, přirostl k srdci mrška
fiattipo.net/modules/gallery2/main.php?g2_itemId=651

Více
17 roků 10 měsíců zpět #19 od Augustin

dneska jsem takyprováděl měření, čidla atd. ale to sem nepatří, krom toho jsem koukal na termostat, zdá se mi, že se motor málo zahřívá. No a nebyla ani teplota 60 stupňu a měl jsem teplej chladič, takže asi pořád otevřenej a taky spotřeba je ukrutná,ale to souvisí i s lamdou a čidlo vzduch, jak sjem dneska doměřil :( Ale chtěl jsem se zeptat, jestli je to v poho ta výměna termostatu, co jsme na to koukal, tak by tam problém být neměl, hm?? Díky za info

No pokud Ti propousti termostat tak jedes porad na sytic, takze spotreba je vyssi. Doporucuji vymenit termostat - kup origo BEHR za nejakych 480Kc - musi mit tesneni v dosedaci plose termostatu z elastomeru (neber tesneni kov-kov :!: :!: :!: )

Více
17 roků 10 měsíců zpět #20 od SKV
Odpověděl SKV pro téma Re: termostat u motorů od r.v. 92
Jenom tak pro info - dnes jsem se ptal na termostat na Tipo 1,4 ie a vyrábí se ve 2 teplotních variantách - 82°C a 87°C. Cenovka - 530,-Kč, samozřejmě zalisovaný v kolínku. Z praxe vím, že teplejší je samozřejmě na zimu lepší - 5°C je na topení pěkně znát!

Tipo 1,4 iE, najeto
235 000 km

Více
17 roků 10 měsíců zpět #21 od Max-el
při výměně žádný problém není, povolíš 3 šrouby a 2 hadice a vyměníš termostat

Fiat Tipo 1.8 GTI 3 dveře r.v.12/94
Fiat Stilo 1.9 JTD Multi Wagon r.v.12/05

Vygenerováno za 0.317 sekund