čidlo teploty nasávaného vzduchu - kde koupit?

Více
17 roků 9 měsíců zpět #16 od Vali
Tak sjem to čidlo dneska vykuchal a chová se řekl bych divně. Při ochlazení a pak ohřání chodí pěkně, ale někdy se stane při vysoké teplotě, že začne z ničeho nic odpor v určitém místě zase stoupat, i když na něj jde teplý vzduch... Při hodně velkém ochlazení už to hází odpory místo 20 000, 200 000ohm, potom se se zahříváním zase srovná a klesá pěkně s teplotou až do stavu, jak sjem popsal výš. Takže je asi KO, respektive né zcela, ale nechová se jak má

Chtěl sjem se zeptat, jestli ej tedy nějaká alternativa,co by tam šla dát... přikládám foto

fiattipo.net/modules/gallery2/main.php?g2_itemId=1353
fiattipo.net/modules/gallery2/main.php?g2_itemId=1359

Fiat Tipo 1.6 i.e. , 1990, černá barva,
prej 130 000km...což už vím, že nejní pravda
Ale šlechtím ,co se dá, přirostl k srdci mrška
fiattipo.net/modules/gallery2/main.php?g2_itemId=651

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
17 roků 9 měsíců zpět #17 od Vali
Vážne nemáte nikdo tucha, jestli tam jde něco jinýho frknout, z té Feliny nebo Fazol se stříkačkou?? Já byl dneska všude u nás po městě a prostě nikde nic, ani to nemají v katalogu tenhle díl nebo v PC. Ani na netu to nemají vedené. Potřebuju ten díl a našroubit to je otázka 5 min.

Respektive nemáte někdo doma přebytečné funkční??? Při nejhorším zkusí, ještě vrakáč, ale tam to samotné asi nepordají to spíš celou vstřikovací jednotku nebo tam nepůjde poznat zda je ok a blbnout tam s mulťákem a fénem, to asi ne-e :cry:

Více
17 roků 9 měsíců zpět #18 od Vali
Tak problém vyřešen, he he alepsoň doufám. Čidlo jsem konečně sehnal, nakonec na vrakáči a k mému překvapení mi prodali jen to čidlo. Je zde drobná změna oproti původnímu, tohle už jde rozdělat a vyměnit ten NTC prvek (vypadá to tak, ale raději jsem to nerozdělával) už to není celé zalité v plastu... asi jim to pak nějak došlo :lol: :lol:

Po výměně čidla sleduju docela znatelný nárůst výkonu, takže jsem happy :P :P

Více
17 roků 8 měsíců zpět #19 od moucha
Ahoj lidi, dloho jsem měla stejný porblém, kde sehnat nové díly, čidla těsnění a pod. Našla jsem jeden obchůdek na této adrese: www.pop-art.cz/
sehnala jsem tam už spoustu věcí a ceny jsou celkem dobré, zasílají i na dobírku a rádi poradí. Jen tak orientačně čidlo teploty na 1.6 vyjde na nějakých 480,- jinde bylo kolem 1200,-

Více
17 roků 8 měsíců zpět #20 od TomFiat
Zdravim, když už se tu bavíte o čidlu nasávaného vzduchu jak velkej má vliv čidlo z 1.8 než z 1.6. Na 1.6 jsem nesehnal tak tam mam z 1.8. poraďte.

FIAT TIPO 1.6 DGT i.e. (149.C2.046) , 66kW
r.v.1989, najeto přes 200 000 km

Více
17 roků 8 měsíců zpět #21 od hanzs
No ja bych poradil asi tak - je jedno jestli je cidlo z 1,4 nebo z 1,6 pokud to jsou stejne vstrikovaci systemy - proste 1,4 monojetronic bude mit zamenitelne dily s 1,6 monojetronic. Pokud to nejsou stejne vstrikovaci systemy tak bych byl pri nahrade cidel z jednoho do druheho hodne opatrny...

Tipo 1.4 i.e. r.v.90,
najeto cca 200 tis.

Vygenerováno za 0.347 sekund