UZ VYRESENO SMAZAT DEKUJI
2.0 ie V 83Kw cca 120Hp
Ice Tipo RamuS Tuning Club - Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
2.0 ie V 83Kw cca 120Hp
Ice Tipo RamuS Tuning Club - Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
coupe 2l 16V ... no cement
tipo 2l 8V RIP-> 2l 16V alive
stilo 1.8 16v
156 2.5 V6
bravo HGT 175 alive
Fiat Tipo 1,6 DOHC - PRODANO, slouzi dal
Lancia Delta Nuova 1,6 16V
Lancia Delta 1,6 GTie
Fiat Multipla 1,9JTD
2.0 ie V 83Kw cca 120Hp
mno to mozna ano ale aby to slo vyffotit hlavne to co potrebuji.Potrebuji hlavne vedet kam vedou hadice od spodku sani co jsou pod klapkou saci
1 slabá hadička- ovládání ERG ventilu..měla by výst k takovýmu baznechtu na tělese termostatu
2 stejně silný napojený na chladicí okruh- vyhřívání škrtící klapky
1 největší hadice na odvětrání klikový skříně
1 hadice vede za klapku od VAE ventilu
pak tam je jedna slabá hadička pokud se nemejlím, ale ta nevím kam vede
stilo 1.8 16v
156 2.5 V6
bravo HGT 175 alive
mno to mozna ano ale aby to slo vyffotit hlavne to co potrebuji.Potrebuji hlavne vedet kam vedou hadice od spodku sani co jsou pod klapkou saci
1 slabá hadička- ovládání ERG ventilu..měla by výst k takovýmu baznechtu na tělese termostatu
2 stejně silný napojený na chladicí okruh- vyhřívání škrtící klapky
1 největší hadice na odvětrání klikový skříně
pak tam je jedna slabá hadička pokud se nemejlím, ale ta nevím kam vede
Diky moc skusim to zkouknout snad ty veci poznam jake to jsou
2.0 ie V 83Kw cca 120Hp
2.0 ie V 83Kw cca 120Hp
Mam sice tempru,ale se stejnym motorem.melo by to byt to same.Jestli chces tak bydlim na praze 8. muzem se nekde sjet a okouknout to
Ahoj Super to by jsi byl zlatej ale jestly bych te mohl poprosit prijet s tim do krce nemam moznost stim cestovat.A Ano ma to stejne hadice prakticky stejne vse protoze mam ten motor z tempry. Tak se nejak ozvi a domluvime se diky moc.
2.0 ie V 83Kw cca 120Hp
FIAT TIPO 2,0 i.e. 8V GRANTURISMO r.1992 + LPG BRC 100KW
Podsvietené na modro,znížený podvozok,fólie,central na DO,ABS,hudba 2x300watts vzadu a vpredu 2x75watts + aktívny 350watts active subwoofer SAL + CAPACITOR SAL 1 FARAD
R15 205/50
Honza napsal:
Mohu se zeptat, co je to ERG ventil, k čemu slouží a jak velký má vliv na funkci motoru? Nedávno jsem sundaval sání a tuhle tenkou hadičku mám v hrozným stavu - ty koncovky jsou úplně zpuchřelý a rozpraskaný. Nějak jsem to "opravil" lepicí páskou, ale bude to chtít vyměnit, tak mě zajímá, jak moc s tím mám chvátat.
Když už se ptám, VAE ventil je co?
Díky za informace.
Alien napsal:
Mohu se zeptat, co je to ERG ventil, k čemu slouží a jak velký má vliv na funkci motoru? Nedávno jsem sundaval sání a tuhle tenkou hadičku mám v hrozným stavu - ty koncovky jsou úplně zpuchřelý a rozpraskaný. Nějak jsem to "opravil" lepicí páskou, ale bude to chtít vyměnit, tak mě zajímá, jak moc s tím mám chvátat.
Když už se ptám, VAE ventil je co?
Díky za informace.
ERG- recirkulace výfukových plynů ..pro snížení emisí.. neboli pokud je motor ohřátej a není požadavek na plnej výkon, tak ten ventil pustí do sání část výfukových plynů čímž sníží emise...
VAEventil - ventil pro řízení volnoběhu
s těma ahdičkama.. je dobrý je vyměnit , pak kdžy je problém, tak se to zužuje, než nejdřív řešit kde , která hadička je špatná..
stilo 1.8 16v
156 2.5 V6
bravo HGT 175 alive
Mam sice tempru,ale se stejnym motorem.melo by to byt to same.Jestli chces tak bydlim na praze 8. muzem se nekde sjet a okouknout to
me2d : dekuji moc za pomoc diky az dobiju baterku a natocim a :driver: tak ti :programator: jak to dopadlo . jeste jednou Díky
2.0 ie V 83Kw cca 120Hp