UZ VYRESENO SMAZAT DEKUJI

Více
17 roků 9 měsíců zpět #1 od IceTipo
UZ VYRESENO SMAZAT DEKUJI vytvořil uživatel IceTipo
Aloha kolegove mam dotaz je tu nejaky dobrovolnik co ma cestu pres Praha - Krc a nebo bydli v Praze a je ochoten dojet na schuzku do kce??Potreboval bych prekontrolovat hadice v motoru zda-li jsou spravne zapojene.protoze to po prehozu sani se vstriky to najednou zacalo zrat 20/100km a potreboval bych prekontrolovat ony hadice zda-li jsou zapojeny spravne dekuji za vasi pomoc diky jsem na tel:736 771 600 diky moc nebo poslete Soukrom. zpravu ci meil na ice.tipo[a]seznam.cz misto a v zavorce dejte @

2.0 ie V 83Kw cca 120Hp
Ice Tipo RamuS Tuning Club - Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
17 roků 9 měsíců zpět #2 od IceTipo
Odpověděl IceTipo pro téma Re: UZ VYRESENO SMAZAT DEKUJI
Lidi Prosim Pomozte nenechte stajoveho kolegu na holickach prosimmm smustne koukam [smilie=bluecolorz5_pdt_07.gif] [smilie=bluecolorz5_pdt_07.gif] [smilie=bluecolorz5_pdt_07.gif]

2.0 ie V 83Kw cca 120Hp
Ice Tipo RamuS Tuning Club - Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Více
17 roků 9 měsíců zpět #3 od Honza
Odpověděl Honza pro téma Re: UZ VYRESENO SMAZAT DEKUJI
kdybych měl SPZ tak bych do tý prahy i od nás zajel , protože vím že tam stejně budu muset jet něco zařídit...

coupe 2l 16V ... no cement
tipo 2l 8V RIP-> 2l 16V alive
stilo 1.8 16v
156 2.5 V6
bravo HGT 175 alive

Více
17 roků 9 měsíců zpět #4 od doomik
Odpověděl doomik pro téma Re: UZ VYRESENO SMAZAT DEKUJI
Koukam, ze nezbude nez by ti to nekdo aspon nafotil. To by ti stacilo ne?

Fiat Tipo 1,6 DOHC - PRODANO, slouzi dal
Lancia Delta Nuova 1,6 16V
Lancia Delta 1,6 GTie
Fiat Multipla 1,9JTD

Více
17 roků 9 měsíců zpět #5 od IceTipo
mno to mozna ano ale aby to slo vyffotit hlavne to co potrebuji.Potrebuji hlavne vedet kam vedou hadice od spodku sani co jsou pod klapkou saci

2.0 ie V 83Kw cca 120Hp

Více
17 roků 9 měsíců zpět #6 od Honza

mno to mozna ano ale aby to slo vyffotit hlavne to co potrebuji.Potrebuji hlavne vedet kam vedou hadice od spodku sani co jsou pod klapkou saci

1 slabá hadička- ovládání ERG ventilu..měla by výst k takovýmu baznechtu na tělese termostatu

2 stejně silný napojený na chladicí okruh- vyhřívání škrtící klapky

1 největší hadice na odvětrání klikový skříně

1 hadice vede za klapku od VAE ventilu

pak tam je jedna slabá hadička pokud se nemejlím, ale ta nevím kam vede

stilo 1.8 16v
156 2.5 V6
bravo HGT 175 alive

Více
17 roků 9 měsíců zpět #7 od IceTipo

1 slabá hadička- ovládání ERG ventilu..měla by výst k takovýmu baznechtu na tělese termostatu

2 stejně silný napojený na chladicí okruh- vyhřívání škrtící klapky

1 největší hadice na odvětrání klikový skříně

pak tam je jedna slabá hadička pokud se nemejlím, ale ta nevím kam vede

Diky moc skusim to zkouknout snad ty veci poznam jake to jsou :?

2.0 ie V 83Kw cca 120Hp

Více
17 roků 9 měsíců zpět #8 od IceTipo
Lidi ale stejne kdyby jste nekdo byl ochotny dorazit tak bych byl vice vdecny a nebo kdo by jste byl docela vyborny malir tak nejak to nacrtnout a poslat treba meilem ci to hodit sem na sklo diky

2.0 ie V 83Kw cca 120Hp

Více
17 roků 9 měsíců zpět #9 od me2d
Odpověděl me2d pro téma Re: UZ VYRESENO SMAZAT DEKUJI
Mam sice tempru,ale se stejnym motorem.melo by to byt to same.Jestli chces tak bydlim na praze 8. muzem se nekde sjet a okouknout to

Více
17 roků 9 měsíců zpět #10 od IceTipo

Mam sice tempru,ale se stejnym motorem.melo by to byt to same.Jestli chces tak bydlim na praze 8. muzem se nekde sjet a okouknout to

Ahoj Super to by jsi byl zlatej ale jestly bych te mohl poprosit prijet s tim do krce nemam moznost stim cestovat.A Ano ma to stejne hadice prakticky stejne vse protoze mam ten motor z tempry. Tak se nejak ozvi a domluvime se diky moc.

2.0 ie V 83Kw cca 120Hp

Více
17 roků 9 měsíců zpět #11 od scoty-granturismo
fúú tak to aby cisternu nosil zasebou ten tvoj kolega bo tých 20l je naozaj fakt dosť!! mne žere 2,0 8v takých 7litrou medzi mestami a v meste 8 až 8,5litra

FIAT TIPO 2,0 i.e. 8V GRANTURISMO r.1992 + LPG BRC 100KW
Podsvietené na modro,znížený podvozok,fólie,central na DO,ABS,hudba 2x300watts vzadu a vpredu 2x75watts + aktívny 350watts active subwoofer SAL + CAPACITOR SAL 1 FARAD
R15 205/50

Více
17 roků 9 měsíců zpět #12 od Alien
Odpověděl Alien pro téma Re: UZ VYRESENO SMAZAT DEKUJI

Honza napsal:

Mohu se zeptat, co je to ERG ventil, k čemu slouží a jak velký má vliv na funkci motoru? Nedávno jsem sundaval sání a tuhle tenkou hadičku mám v hrozným stavu - ty koncovky jsou úplně zpuchřelý a rozpraskaný. Nějak jsem to "opravil" lepicí páskou, ale bude to chtít vyměnit, tak mě zajímá, jak moc s tím mám chvátat.
Když už se ptám, VAE ventil je co?

Díky za informace.

Více
17 roků 9 měsíců zpět #13 od Honza

Alien napsal:

Mohu se zeptat, co je to ERG ventil, k čemu slouží a jak velký má vliv na funkci motoru? Nedávno jsem sundaval sání a tuhle tenkou hadičku mám v hrozným stavu - ty koncovky jsou úplně zpuchřelý a rozpraskaný. Nějak jsem to "opravil" lepicí páskou, ale bude to chtít vyměnit, tak mě zajímá, jak moc s tím mám chvátat.
Když už se ptám, VAE ventil je co?

Díky za informace.

ERG- recirkulace výfukových plynů ..pro snížení emisí.. neboli pokud je motor ohřátej a není požadavek na plnej výkon, tak ten ventil pustí do sání část výfukových plynů čímž sníží emise...

VAEventil - ventil pro řízení volnoběhu

s těma ahdičkama.. je dobrý je vyměnit , pak kdžy je problém, tak se to zužuje, než nejdřív řešit kde , která hadička je špatná..

stilo 1.8 16v
156 2.5 V6
bravo HGT 175 alive

Více
17 roků 9 měsíců zpět #14 od IceTipo

me2d : dekuji moc za pomoc diky az dobiju baterku a natocim a :driver: tak ti :programator: jak to dopadlo . jeste jednou Díky

2.0 ie V 83Kw cca 120Hp

Vygenerováno za 0.490 sekund