NEznámý problém ... Prosim pomozte mi!!!!
17 roků 9 měsíců zpět #1
od djminy
NEznámý problém ... Prosim pomozte mi!!!! vytvořil uživatel djminy
Ahojda
Mám takový problém Mám Fiata Tipo 1.4....
Když nastartuju a tak naskočí bez problému a svižně bublá,dám spátečku neni problém jen při višších otáčkách,ale to neni to nejhorsí,když se chci rozjet dopředu dám tam rychlost a jak mile povolim spojku tak to automaticky začne chcípat a nevím si rady ,tak pokud to bude možné,prosím poraďte mi čím by to mohlo být
Zatim ahoj a předem děkuju Tomáš.
Mám takový problém Mám Fiata Tipo 1.4....
Když nastartuju a tak naskočí bez problému a svižně bublá,dám spátečku neni problém jen při višších otáčkách,ale to neni to nejhorsí,když se chci rozjet dopředu dám tam rychlost a jak mile povolim spojku tak to automaticky začne chcípat a nevím si rady ,tak pokud to bude možné,prosím poraďte mi čím by to mohlo být
Zatim ahoj a předem děkuju Tomáš.
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
- TripleX
17 roků 9 měsíců zpět #2
od TripleX
Odpověděl TripleX pro téma A co
A co to povie ked ides na dvojke popripade co to povie ked na volnobehu prudko pridas plyn?
17 roků 9 měsíců zpět #3
od djminy
Odpověděl djminy pro téma Re: NEznámý problém ... Prosim pomozte mi!!!!
MNo na dvojku i na trojku to samy...I kdyz jedu s kopce staci pridat plyn;-) Ale na volnobeh de normalne do otacek:-)
17 roků 9 měsíců zpět #4
od Krtek
Odpověděl Krtek pro téma Re: NEznámý problém ... Prosim pomozte mi!!!!
Na volno jdou motory většinou dobře, zpátečka má zase sílu, tak se to třeba hned neprojeví, ale asi bych souvislost s převodovkou nehledal. Je to dost divný, protože převodovky nemývaj elektrický propojení s motorem. 8O 8O 8O
17 roků 9 měsíců zpět #5
od me2d
Odpověděl me2d pro téma Re: NEznámý problém ... Prosim pomozte mi!!!!
Hledal bych problem nekde v dodavce paliva,popripade v okruhu zapalovani.
17 roků 9 měsíců zpět #6
od djminy
V prevodovce to urcite neni elektroniku sem skoumal ,sem v poslednim rocniku autoelektrikare a tak sem se snazil vyuzit znalosti,ale nic tak mi bylo porazeno naklaneni motoru pri tahu;-)
17 roků 9 měsíců zpět #7
od Krtek
Odpověděl Krtek pro téma Re: NEznámý problém ... Prosim pomozte mi!!!!
že by tahalo za drátky??? Motor se ale pěkně vrtí i když ho prošlápneš na místě. Máš to teda pěknou záhadu. Ani ti to moc nezávidím.
17 roků 9 měsíců zpět #8
od me2d
Odpověděl me2d pro téma Re: NEznámý problém ... Prosim pomozte mi!!!!
A meril jsi treba kabely a civku?Pri zatezi nemusi chodit tak jak ma.Svicky to same.Nevim jak to vypada u tipa 1,4 ale sel bych po tom palivu,filtr,cerpadlo atd.....
17 roků 9 měsíců zpět #9
od djminy
MNo ,to naklapeni motoru mi pride jediny ,mno a pri volnobehu se nevrti az tolik ,jako pri zaberu ,a palivem to nebude protoze na tu blaznivou spatecku to jede...Což je věc u který mi zůstává rozum stát ,ale tak nehzelo by to aspon skopce ,kdyz dam jakej koliv kvalt z kopce pustim spojku ale pridam plyn tak to zacne skubat ze by mi to zuby vymlatilo a na spatecku nic to jede porad
Méně
Více
17 roků 9 měsíců zpět #10
od Tomas-Oaza
Lancia Kappa 2,4 TDS
Škoda Favorit čundrbudka
www.lanciaklub.cz
Odpověděl Tomas-Oaza pro téma Re: NEznámý problém ... Prosim pomozte mi!!!!
nastartuj to a zaber rukama s motorem dopredu a dozadu jestli to bude zdechat,už se nám to stalo jednou na nějaké toyotě, jak se motor pohnul tak drátky zapracovaly a auto nejelo
Lancia Kappa 2,4 TDS
Škoda Favorit čundrbudka
www.lanciaklub.cz
17 roků 9 měsíců zpět #11
od djminy
Tak už je to vyřešený!!!
Byl odpadlej kostřící kabel na koleni o vífuku vede do tý krabičky s relátkama Tak už to jezdí
Byl odpadlej kostřící kabel na koleni o vífuku vede do tý krabičky s relátkama Tak už to jezdí
Vygenerováno za 0.439 sekund