Fiat-tempra,,rozlucka,,
Fiat Tempra 1.6 SW-ie/56kW/vyr.1992 OHC-3.4.2007 som ju pohladil naposledy,odviezli si ju na slovensko..,Fiat Croma 2.0 i.e S-DOHC.r.v.94/7.max.som este neskusal,az po kontrole v servyse..
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
ex-Fiat Tipo 1.4 91 a 1.6 94
nyní Fiat 127,128, Uno TurboD, Marea weekend
+miláček Lancia Beta coupe v renovaci
ale jen na cestu do chorvatska
Lancia Kappa 2,4 TDS
Škoda Favorit čundrbudka
www.lanciaklub.cz
Snad naftová při lehké noze, u benzínové to je sci-fi...
1.4 i.e. 1992
Punto 55 1996
Lasciate mi cantare...
ahoj
Není to stejná pohádková bytost jako "ta paní, která s tím jen jezdila na nákupy"?
"Starý pán" a "paní na nákupy" jsou nejobvyklejší lži šmelinářů s ojetinami.
V anglosaském folklóru jim odpovídá "vikář, který s tím jezdil jen o neděli po farnostech"
V Rakousku a Německu je to pak "sedlák, co přes týden jezdil s traktorem a jen na neděli vytáhl auto"
1.4 i.e. 1992
Punto 55 1996
Lasciate mi cantare...
Fiat Tempra 1.6 SW-ie/56kW/vyr.1992 OHC-3.4.2007 som ju pohladil naposledy,odviezli si ju na slovensko..,Fiat Croma 2.0 i.e S-DOHC.r.v.94/7.max.som este neskusal,az po kontrole v servyse..
ahoj
- TripleX
ps-dnes cromu nafotim a umiestnim sem,,je naozaj vo velmi dobrom motorickom stave.ono som z toho majitela dostal ze to bolo synove auto a teraz sedi par rokov v chladku,preto ten mali pocet KM.a ze on len obcas chodil na nom aby ho prevetral.
este jedna vec--keby niekto potreboval ,,Fiat tempra 1.6 i.e/SW OHC v celkom zachovalom stave skoroziadna hrdza,sedacky zelena semiskoza z lancii,motor ide perfektne,,tichucko,,akorat ma par much ked je tepla nie dobre startuje a trocha hrkoce predna naprava.ale ide perfektne+aludisky 195x60x15 a tiez zimne obutie+kopec nahradnych dielov (3x lambda,3x motorcek co riadi volnobeh,2x benzin.cerpadlo,1x RJ,2x Jettronic+rozne cidla,2x vstrekovanie atd. dam vsetko za odvos+200.-€ alebo dohoda..moje tel.c: +491709391995,alebo email: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
Třeba si to "občas" půjčil vnuk!no ja uz ju mam doma.jazda sa neda srovnavat s mojov temprov.tento tizden ma caka este prehlasenie znaciek,a hura lamat rychlostne rekordy,uz sa tesim na nem.dialnice.ten stary pan ,ked som ju bral,musel stiahnut z nej plachtu.ale tiez sa mi nezda zebi stary pan jazdil na gumach 225 a aludiskoch z nizkym profilom.no vsak uvydim.a dam vediet.
stiglitz.
/////
TIPO 1.6 i SX, 1993, 55 kW.
Fiat Tipo
2.0.Ie Po GO Motoru r.1990 zel.metal
- TripleX
když bude v dobrým stavu bude žrát okolo 9l
Aj v meste? Moc sa mi to nezda ...
Ak si ju chces nechat 2-3 roky a jazdis ako kurier daj tam plyn so splynovacom BRC a si v pohode.
Kamos ma to co ty presne aj automat. klimou. Po meste a cez zimu mu to scucne cca 11-12 l benzinu. Dialnica za legalnych rychlosti je tak do 8 l. 8O
Fiat TIPO 1.9 TD GT, 305.000 km
když bude v dobrým stavu bude žrát okolo 9l
Aj v meste? Moc sa mi to nezda ...
to beru v průměru město tak okolo 11 mimo třeba i za 7,5 při 80km
Fiat Tipo
2.0.Ie Po GO Motoru r.1990 zel.metal